Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (85)
Raspunsuri - Pagina 9
lavi02 spune:
roxi, multumesc!
Nati a mai facut un kk moale, pediatra are telefonul inchis (e in concediu) mi-a mai dat nr de la o colega de a ei dar ma mai gandesc.
roxisialexia spune:
lavi, bag-o la regim!
DAca este de la papanasi?
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
felicia74 spune:
lavi eu cred ca sucul de struguri e de vina, ca fermenteaza si inmoaie scaunele. Mie imi place mustul rau, dar intre 2 cani beau ceai de menta.
Oircum nu pot pricepe cum o doctora asa desteapta i-a recomandat struguri La stomacelul lor sensibil, asta le mai trebuie. La fel si in cazul mamaligii...
Revin ca a adormit Ilinca. Slava Domnului!
lavi02 spune:
O trec pe regim, of course.
Mai Feli, i-a recomandat struguri 4-5 lingurite /zi. Acum mi-ai amintit ca alaltaieri i-am spalat Silviei un ciorchine fara samburi, a venit si Nati si rupea boabele si le manca cu atata pofta... asa ca am lasat-o cam multe mai precis cred ca a mancat mai multe ca Silvia
Am sunat-o acum pe cealalta drita care mi-a zis sa-i dau Enterol si o chestie cu lactobacili bifidus, cica indiferent de denumirea comerciala. O fi ce a luat Ilincuta? Cum ii zicea?
Problema la noi a inceput sambata trecuta, apoi s-a ameliorat si acuma iarasi.
roxisialexia spune:
lavi, Alexiei i-am dat enterol( la fel a avut si ea kk moale, vreo 2 saptamini m-am luptat) si mucilagiu ca dilutie pentru lapte praf( tu alaptezi, nu?) atunci il bea asa si orez cu mar copt+ saruri de rehidratare.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
addya spune:
hello hello si de la noi!
teroristu doarme, asa ca:
Madau, nu dispera mama, pe noi ne-au tinut mucii vreo 2 sapt. Cand au inceput sa se "coaca" luam cupilu la baie, bagam apa calda la greu in nas si-i storceam cu mana, ca la pompa no way, si sotul meu zici ca-i frate cu Marius, tinea cupilu 3-4 sec, dupa care zicea ca-l chinui si ma lasa balta...
Roxi, la titan la et. 1, langa scara din dreapta cum stai cu fata la magazin.
Am patit si eu faza cu mirositul gurii, aseara emana cupilu meu un damf canalifer de-mi venea sa mor, plus ca se zvarcolea si se agita la greu. Nu intru in detalii cu propulsia de la coada lui.... Mi-a zis drita ca probabil nu a digerat ceva ca lumea si sa nu ma agit. Nu m-am agitat deloc, ca oricum imi sarise somnul de la zbieretele piticului, l-am dezasamblat din sacul de dormit si l-am luat cu mine in pat. Acum nush, oare zbiera de duhoare? pey cand i-am dat sacul jos am constatat ca toate parturile alea puturoase se condensasera acolo, poate ca-i mai venea pe la decolteu cate o adiere....
Ripley, pupam Anutzache pe cucui, a avut si jupanu Razvan unul plus ochiul vanat aferent, arata naspa, stiu, dar trece!
Joy, cum merge cu B-urile? Ceva imbunatatiri?
gata, ca m-am placintit!
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
Razvan la mare
madau spune:
Addya mersi mama, m-ai facut sa rad. Tu il stii mai bine pe conu' Marius, ai vazut ce-i poate pielea, pare om serios dar cand colo..lesina inainte sa apuce Miruna sa planga
Am luat una bucata para ptr nas de la farmacie, am executat una bucata curatat nasul, cu urletele aferente (apropo acu cand tipa zice " ai ai ai", "haide") => doarme copilul neintors de la ora 14. Iar io bantui bineinteles, ca nu pot dormi ziua neam
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 9 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
lavi02 spune:
madau
Iar eu am luat Enterol si Biotics Baby de la farmacie; i-am facut un pliculet de Enterol, a baut cam jumatate.
Bioticsul scrie pe el ca se pune in lapte. Tre sa ma mulg? urasc asta! Oare pot sa-l pun in un pic de apa si sa pun fata la san dupa? Ar trb sa o intreb pe drita dar mi-e jena sa o sun din nou.
brado73 spune:
Lavi, nevastuica e plecata prin targ, asa ca-ti raspund eu... Am incercat si noi sa-i dam Ilincai suc de struguri, a halit trei lingurite, iar scaunul corespunzator a fost cam moale, asa ca am sistat "mustul" din alimentatie.
Enterolul e foarte bun (doar sa-l bea, ca e), iar cu bifidusi am luat Ecoflorina: ii faci o cura de 7 zile, un flacon pe zi, jumatate dimineata, jumatate seara, iar dupa aceea poti continua cu Biotics Baby, un plic pe zi, timp de 10 zile (asta ca sa-i faci o flora intestinala "beton"). Ecoflorina e mai buna pt. inceput ca are si pre-biotice in compozitie, apoi continui cu Biotics care e doar cu pro-biotice. Sanatate multa !!!
Doru, tatic de Ilincuta scumpa , si sot iubitor de Felicia
lavi02 spune:
brado multam frumos dar ecoflorina nu se gaseste in nici o farma din zona si cica nici prin depozite. Asa ca merg cu Enterol si Biotics. Vad ca a mai baut cateva guri de Enterol
maduta multumesc de raspuns, bine ca m-am uitat in sus!