Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (85)
Raspunsuri - Pagina 7
madau spune:
Asa..am revenit
Ioana pai asa sarbatoriti voi 10 luni???? Cu cucuie... Pupici la sarbatorita si las ca trece pana se marita
Ina eu am pus toate linkurile alea la semnatura, apoi am selectat optiunea de afiseaza semnatura la fiecare postare (sau ceva de genul, gasesti tu acolo, nu ma mai duc sa ma uit acum), si iaca apar de fiecare data. Doar nu eram masochista sa stau sa scriu atat de fiecare data. Mai nasol e cu gravizenia ca tre sa intri in fiecare sapt sa modifici acolo cat ati mai crescut. Dar merita..ca asa e de frumos...
Si eu cred ca era vb de Ayumi, stiu ca fetitza se nascuse la 20 sapt sau asa ceva.
Noki am inteles ca maine plecati..drum bun, vreme frumoasa si distractie de milioane
Ma duc sa culc fabrica de muci si revin
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
Morgano spune:
Noki, va asteptam cu drag, tel. meu e deschis non-stop.
Eu si cuscra Tania am facut ieri schimb de experienta si poze: Ana cu ochiu' bulit si Stefanel ginerica cu un cucui cat un ou pe frunte, si am realizat inca o data ca sunt predestinati unul altuia.
Azi s-a mai dezumflat ochisorul, bine ca e totul in jurul ochiului, de fapt, dar cand o vad asa ma doare sufletul. Pe tati nu l-am mai certat ca si asa era distrus si speriat. Si doar n-a facut-o intentionat. Am avut noroc cu mama oftalmologa care imediat ce-a vazut-o m-a linistit ca a stiut cum sa se uite si-a vazut ca ochiul in sine nu are nimic din prima, ca eu printre lacirmile fetii nu vedeam nimic. Oricum nu a plans mai mult de 2 min, deci asta era semn bun, dar eu am stat cu genunchii tremurand si o stare nasoala de agitatie pana seara.
Deci Bianca, alea sunt periculoase pt ca sunt tari, au colturi, eu niciodata nu le-as da se se uite in ele decat langa mine pe pat sau pe jos. Macar loviturile care pot fi evitate sa le scapam :)
Mai sunt fete in lista de care nu mai stim absolut nimic, sa speram ca no news is good news, nu ma gandesc la rau, poate au alte probleme, nu au timp sau chef, s-au plictisit de DC, s-au suparat (cum ar fi Canuta si Gogolos sau Simina pe care o pup)....
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
madau spune:
Bai simt ca innebunesc de-a dreptul..iar e fimea plina de muci si se foieste si se inneaca cu ei si tuseste. Nu mai stiu ce sa fac. Pompa nu vrea sa o vada, cum o curat eu in nas??????
pozici la 9 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
Morgano spune:
Mada, o tine cineva sau tu cum poti si n-ai ce face, urla, se zbate o cureti in nas ca nu e de gluma cu mucii astia. Altfel nu scapi de ei. Face urat, asta e, ii trece, pur si simplu n-ai de ales, din pacate. Pupici vedetei racite.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
ioana_77 spune:
Mei, am masurat-o dimineata pe Maria si bate spre 81 cm. Diseara o cantarim la dr sa vedem la ce categorie ne incadram:)
Ia sa ma duc la tabel sa vedem daca suntem cea mai lunga.
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
melku spune:
Madau, pune-i mult ser fiziologic in nasuc - 5 ml, o seringa - si intoarce-o repede pe burta, daca sta. I se mai inmoaie mucisorii si ies singuri.
La noi asa a mers ca nici mandra mea nu statea la pompita. Nu e rezolvare definitiva, dar macar mai respira si ea normal pt cateva ore. Io i-am pus ophtamesone picaturi si s-au dus de tot.
melku & Daria Virginia (2 nov 2005)
Pentru cine vrea sa ne vada la 9 luni ca mai departe nu mai stiu sa pun poze pe yahoo-ul asta nou
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria
roxisialexia spune:
hello hello!
Fetelor, Alexia merge singura!!!
De ieri merge singura intre distante de 2-3 metri si apoi se prinde de ce este in zona.
madutza, si noi avem olita la fel ( numai ca este roz ), insa este pe post de jucarie ..se plimba cu ea prin casa si invarte bila.
noki, drum bun si distractie placuta!
madau, de ce folosesti ser efedrinat?( nu trebuie ser fiziologic?)eu aspir foarte bine mucisorii cu para, se gaseste in farmacie.O idee, da drumul la apa calda in baie lasa sa se faca aburi si stai cu ea acolo pina se inmoaie mucisorii( nu trebuie sa faca baita, ci sa stea acolo )si apoi aspiri cu para si ce nu poti iei cu un betisor de ureche imbibat cu ser fiziologic.Sanatate multa mirunei!
tot noki, si eu am patit la fel ieri(apropo de cercei), am lasat lantisorul cu medalion in pat..am uitat de el, gaza a adormmit si apoi l-am cautat inebunita....noroc ca era jos
ripley , si eu stiam ca nu se da branzica topita( contine multe prostii)...noua pediatra ne-a dat voie cascaval.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
roxisialexia spune:
adina, te rog mult imi pui unde mai exact la titan?
dordia, felicitari pentru micutul curios!
Ce are pagina asta? imi apar carcaterele mari si cu rosu?????
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
madau spune:
Am fost la farmacie, mi-a dat COLARGOL, sa-i pun cate 2 pic de 3 ori pe zi in nasuc. E bun de ceva????
O sa cumpar si alta pompa de nas..ceva sugestii????? Sa fie eventual cu ciocul ala unde aspira din cauciuc, ca din aia cu plastic am eu si i-am facut rana la nas saracutza.
Scuze ca va zapacesc..sunt turbata de oboseala. cand ma vede cu poma in mana..urlaaaaaa..si doc tot imi zice sa n-o mai fac sa planga ca-si umfla gatul, care si asa e varza
pozici la 9 luni
camelia_daniela spune:
Of, mai Madau .... nasol tare ! Si la noi e la fel atunci cand avem probleme cu mucii, Daria de cum vede pompa o apuca toate alea!
Va tinem pumnii sa scapati odata de mucii astia uratzi!!!
Anda, Nichita ce mai face?
Roxisialexia, felicitari pentru Alexia mergareatza!!!
Camy & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~