Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (85)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Asa...sa raspundem:

In primul rand Adila va multumeste toturor pentru frumoasele mesaje de LMA si gandurile bune aferente! Mi-a zis sa va transmit un maaare . N-am unul mare, dar pun mai multi:

Anda77- astept si io cu interes reluarea conversatiilor pe mess, ca tare mult mi-au lipsit. si cu lipsa asta de timp...Cu tranzitia io sper sa fie mai bine la noi,ca io - mama inconstienta- am dus-o pe sarah de la prima ei ziulica cu fatza catre sensu de mers, asa ca e ok, din punctul asta de vedere. Nu stiu cum va fi cu somnul si ce Doamne fereste fac daca nu-i place, ca nu le pot cara pe ambele, iar sistemul de ancorare si la al meu e de te doare mintea...

Tania- felicitari pentru cei 4 ani de casatorie! La caaaaaaat mai multi!Sanatosi, voiosi si fericiti!Si pleaaaase, ia-ti si tu un aparat digital, ca urasc pozele facute de telefon, ca nu pot sa-l vaz clar pe piticot!

Roxi- m-am gandit sa fac acuma trecerea ca Sarah face scandal mare in scoica. Niciodata nu s-a omorat dupa ea si ma gandesc ca daca trec la scaunul mare poate vede si ea ceva pe geam, ii mai trece plictiseala...nu stiu, io tot sper. ca daca nu, am imulinat-o.

Migabo-pai...de petrecut cu Adila am mai zis io ieri a era si el full de treaba si io cu calorifere si mester in casa. totusi am avut suuuper mare noroc si a venit pe la 20.30 si dupa ce a plecat mesterul si mama si am culcat-o pe Sarah, deci in jur de 23.30 am facut si noi o balaceala in cada cu sampanie si piscoate. Asta a fost marea sarbatoare...dar urmeaza duminica masa mare de tot in familie la Bistritza.Cat despre miss sifidutza, io ce sa mai zic, ca ana la voi, eram codasa listei. Acuma insa mi-a luat-o Biencutza ianinte cu ... silfidenia.Cu toate alea de seara date, incerca fara Nurofen si numai daca vezi ca nu merge deloc noptile si stii sigur ca e de la dinti da-i si Nurofen intr-o seara, dar nu-i mai da Calma Baby. Io asa asa face. I-am dat si io lui saraly Nurofen seara, cand era in faza de dintosi.

Joy- asa a facut: am pus robinetzi, dar mie de stresata cu inundatiile si alte calamitatzi ce sunt, mi-era frica sa nu buseasca alea. ca doar am patit-o acum vreo luna..in baia mare a puscat un robinet exact cand au dat drumul la apa dupa ce fusese oprita cateva ore. dar e drept ca era vechi...

Laviutza- oooof...stiu cum e sa te deprimi ca nu ia plodul in greutate...ce sa mai zic daca si scade. Dar lasa, ca voi stateatzi binisor cu cantarul. si o sa vezi ca dupa ce-i trece de tot o sa-i revina pofta de papa si mai mare. Asa a afost la copilasii de a mine din parc care vara asta au facut eneterocolita. Ce sa-ti mai zic ca o fetitza slabise apropae un kil. Darr avea de unde.

Dau send sa nu pierd bunatate de placinta.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Neatza!!

Azi implinim si noi 10 luni; multumim Dordiei, draguta si pe faza ca de obicei!!

Raportam si noi prima cazatura ieri, de pe patul matrimonial. Nu ca ar misuna in patru labe, dar a a inceput sa se invarta cu o viteza, ca nu o mai prinzi daca nu esti pe faza.

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Meems, poate o trece repede perioada asta mai agitata.
Silvia, bravo mergaretulu! Asa-i, cand il vezi ce cuminte se joaca sau cum te strange cu manutele pe dupa gat uiti de toate momentele neplacute.

Hildegard, ce mai faceti?

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Buna dimineata!!!

Incerc sa-mi revin dupa o noapte de cosmar. Nu stiu ce sa mai fac cu nasul asta al Mirunei ca m-a omorat efectiv. Aseara am culcat-o pe la 23 dupa ce m-am chinuit 1 ora sa o aspir, si la 1.30 m-am trezit in chiotele ei care tusea si se sufoca bineinteles din cauza ca in nas ii "clocoteau" mucii. Am incercat sa-i trag cu batista bb, cu pompa, n-a fost chip, urla si se tavalea de cred ca am trezit tot blocul. Intr-un final am pus niste Carmol pe o batista, i-am pus in nas niste ser efedrinat si a adormit bine, eu si tati insa am stat pana la 4.30 in bucatarie, ca deh..se dusese dracu si somn si tot.

Deci io declar razboi pompei de nas, batistei bb, vibrocilului (care sa mor daca i-a facut vreun bine), am trecut pe remedii naturiste si vechi de cand lumea : ser cu vitamina C in nas si mirosim Carmol la greu. Deja e mult mai bine. Si sper sa doboram odata raceala asta

Ma duc sa citesc din urma si mai auziti de mine

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ripley- oofff...biatza Anutzache. Io mooor cand vad un bb lovit sau cu cucui. Mi-e asa de mile. dar las' ca poate venim luni in vizita si va pupam si trece.Apoi...m-am mai linistit...hi hi hi cu lungimea missei. Pai fii-mea era pitica raaau comparativ cu voi.

Feli- aoleu..estei un gen de "home aloe", adica fara socrii? nasol element. Cand revin? Saru mana de urarea cu mai mult timp a lui Adila. Sa dea domnul!

Ripley iar- io ii dau de vreo luna bucatele de painica cu unt..mai bine zis mama ii da, ca ea papa mancarea ei - are ore fixe de papa ca stitit ca are diabet si nimereste in parc cu sarah, iar ea cerseste, deci...i-a dat si papa fara probleme.
Orice faci - orez sau gris cu lapte e super-ok sa-l faci cu lapte UHT din comert. Io inca NU as da branza topita. Am citit in multe locuri ca dupa un an.

Madutza- in primul rand, felicitari pentru dintos. Apoi..cu olitza..iar ma deprim. sarah nu sta mai mult de 5 secunde pe ea, ca ea nu are stare sa stea. Si nu-i place. nu a facut niciodata nimik la ea, dar nici nu o pun constant. poate, daca-mi amintesc o data la 2 zile, cam asa. Deci prima-prima oara cand am pus-o a urlat rau. Apoi nu a mai urlat, ca a plecat pur si simplu de pe ea.Noi insa avem simpla si chiar ma gandeam daca sa-i iau cu manere ca poate ar atrage-o mai mult. Poate mai incolo.

Silvia- wwwoooow, suuuper! felicitari plimbaretului!

Catutza- eheheh...scule de par avem de la BE din primavara! Cu parul stam mai prost...

Ina- pai cum sa nu te descurci? Pe tine te-as vedea si cu sextetzi! chiar...ce-ar fi????
Ar fi naspa, ca n-ai mai avea timp de nooooooooi!

Ioana77- oooof...mama lui de pat mare! Asa pica toti! Dar las' ca trece. Laaaaa multi ani fericiti, voiosi si..cumintei piticei!

Gata, am raspuns la tot, sunt la zi Amu ma pot acupa de lod, in spetza sa-l dez-kkcesc. revin.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Ref. la pineaple, eu imi aduc aminte ca a nascut prematur si dupa cateva sapt. fetita s-a stins din viata.acum sper sa nu tin minte gresit ca ma impusc.isi mai aduce aminte cineva???

gandacel , ai scapat de gandacii din casa?daca nu iti recomand o solutie super eficienta pt. ei.

apropo de mancat porcarii: mi-era pofta intr-o zi de pufuleti si mi-am luat o punguta.i-am dat si lui ca intindea mainile dupa ei si i-au placut f. mult ( nu stiu de ce ca dupa mamaliga nu se omoara), ii manca mai repede ca mine

he, he , he, Felicia- ce viata pe capul tau cu socrii!cateodata as da orice sa am si eu cu cine sa il trimit la plimbare macar o ora!

Io grisul il fac cu lapte de vaca!iar paine cu unt - nu stiu ce sa zic nu mi se pare hranitoare si ingrasa, deci... pentru bianca

Ripley s Tania LMA si iubiti-va mult!

Ref. la somn, eu nu ma chinui sa il culc cand vreau eu ci cand este el pregatit.

Ce zona crepusculara e topicul nostru!

Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

LA MULTI ANI MARIA SI ALEXANDRU SI MULTI PUPICI SI MAMICILOR VOASTRE IOANA SI STEFANALEX !!!!!!!!!!!
Ioana, pupici piticului mergaretz si "cazator" din pat!!! Stiu cum e ... cu cazaturile astea!! Of of of of !

Madau, nasol cu noptile astea nedormite! Pupici Mirunei si sa scapati odata de raceala asta !!! Va tinem pumnii!

Ile, ma intereseaza si pe mine solutia salvatoare de gandaci. Chiar azi de dimineatza am gasit unul mare si gras!!!
Camy & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ilenutza nu era cumva ayumi?
Eu am citit tot ce a scris pineapple (ultimul mesaj e din iulie 2006). Ciudat e ca nu are niciun copil la semnatura...

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Neata si multumim de urari!
LMA Mariei si Alex, sa fie sanatosi si papaciosi si somnorosi.
Am gasit o postare de lu' Pineapple din 07.2006, i-am trimis un pm, sper sa ne raspunda.
Ayumi nascuse la 20-22 de sapt, asa tin minte. Pineapple a nascut la 35 sapt si a fost ok bebele.

Edit: mai apare un post din februarie unde avea la semnatura: si bebe Mirai de 4 luni

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

hai sa mai SALUTAM si noi lumea ca ma dati iara la disparuti

RIPLEY, TANIA la multi ani alaturi de alesii inimii voastre.
NOKY faina treaba cu balaceala si sampania dar doar atat?
RIPLEY pe Anutzache sa treaca buba. Eu i-am facut ieri pt prima oara la BUBU gris cu lapte dar praf si i-a placut. l-am fiert in apa si cadn a fost gata l-am stins si am bagat laptele praf,am pus in el si o lingurita da zahar pt prima oara ca avea gust de mamaliga.
Lapte de vaca eu nu i-am dat inca, mi-e frica dar tare ma bate gandul ca doar avem 10 luni deja si prin unele carti am citit ca de la 6 luni ar fi ok.

MADAU, MADUTZA felicitari pt dintosi, amu sa va tineti... vin muscaturileeeee

SILVIA BROVOOOO,felicit brotacelu' pt pasii, vezi... te recompenseaza el intr-un fel, trebuie sa-l ierti cand mai face prostioare si te necajeste.

INA aproppo de gemeni, ieri am vazut la tv o tanti care a nascut 4 COPII, no acolo chin frate...

multe fete da care n-am mai auzit nimic: PROADELINOOO, LORDRA, LEEA, CRISTINA NEGARA, HILDE, PITIC, XANDRA, DIENUTA, TEO_BANU, ELA, MARA, si probabil ca mai sunt... FETELEEEE da-ti un semn de viata.

nici Iulia n-a eliminat inca bucatica de plastic, incep sa-mi fac griji sau s-o fii digerat? e prea mica si n-am observat-o? offff...

dau send ca poate fuge

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput