Mamici de ianuarie - februarie 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns R_MARCE spune:

Catalina, prea multe pareri strica! Eu una, nu am incredere in femeile ginecolog, si mai ales in cele tinere. Dak tu ai curaj sa nasti cu dra asta, treaba ta. Sincer iti zic, in domeniul asta (ginecologie) exceleaza barbatii! Ar trebui totusi sa iti alegi un medic si sa mergi cu el pina la capat. Dak nu iti place actualul, schimba-l, dar cu unul despre care ai auzit de bine, de la persoane cunoscute...siiii...ramii cu el! Nu te duce la zece...k o sa te ametzeasca toti de cap. Si...oricum, paza buna..stii cum e! Mai bine nu faci efort si ai grija de tine.

Marce 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mediterana spune:

ca albinutele sunteti la scris!
Burtica si la mine a crescut, port pantaloni marimea 46...bluze lungi si lejere, dorm pe partea stanga si mananc dupa retetele voastre!!! plus cate o supa cu taitei, multe mere si prune.
Sotul meu a simtit miscarile copilului si era foarte emotionat. Saptamana viitoare voi reface toate analizele, sper sa imi iasa transaminazele bune cu hepatita mea B, apoi o ecografie care sa imi (in)confirme daca e baietel.
Michelle-fii tare-Dumnezeu e mare, poate totul o sa fie ok.poate ar fi bine sa o chemi pe mama ta la tine, ar fi un suport moral exceptional.
Flavia-Ioana ma bucur tare mult ca frumuselele tale sunt bine! Eu imi doream gemeni.
aiska cum reusesti sa te descurci cu cei doi copii, te ajuta cineva? cati ani au flacaii? am vazut ca si tu te temi de cezariana-si eu trebuie sa fac din cauza hepatitei si mi-e o groaza...
catalina nu iti face prea multe probleme daca la anlize calciul sau fierul vor iesi sub valorile normale, e normal in sarcina. Incearca sa te gandesti la lucrurile bune si frumoase ca altfel vei fi permanent ingrijorata si imunitatea scade la ...tristete, suparare, stres.
messa felicitari pentru retete, ai grija de tine si nu te mai agita!
IoanaNm-am lamurit si eu ca am cinci luni datorita faptului ca avem cam aceleasi date, o zi diferenta.
Liuda cea viteaza, cea plina de energie nu mai scrie de mancaruri ca ma faci sa salivez...in Italia multe lucruri nu-s...
Fetelor, maxim mi s-a parut pireul de cartofi cu snitele si varza murata...salata...nu va mai zic de galuste cu prune...toata noaptea am visat dupa ce am citit...si nu-s pofticioasa de felul meu dar felul in care ati scris....
v-am pupat si aveti grija de voi

mediterana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

R Marce, nu am fost la zece medici, ci doar la doi. Radoi si tanti asta de asta seara. La Radoi am fost de la inceput si nu am renuntat inca la el, cum am zis luni am programare. Nu as vrea nici eu sa renunt la Radoi pt ca imi place tare mult ca om si vreau sa nasc la Municipal dar am primit niste semnale ca ar fi cam superficial, chestie constatata si de mine si ... m-am ingrijorat.
Oricum eu la serviciu nu ma mai intorc. Dar sincer nu mi-ar strica la moralul meu daca as mai putea iesi macar la o mica plimbare, cred ca m-as simti mai bine si i-ar face bine si lui bebe. Dar ma rog, inainte de asta tre sa ma conving ca totul e ok. Luni o sa mergem la Radoi si sa vedem ce zice, am multe intrebari pt el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

R_Marce: m-a intrebat cate kg am luat....5,5kg, dintre care doar luna asta 1,5 kg; aici mi-a raspuns ...sa am grija cu greutatea (cica ar fi prea mult). Iar bebele este mai mare cu 6 zile si evident mai grasun (487g la 21w). Inca nu-mi fac probleme de greutate. Sunt si mica de statura (1,57m) si poate de aia arat ca .....o gogosica.

Loredana 21+Roni-Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Yimilic, pls vliau si io cartzulica - daca poti si nu cer prea mult la am2000ro@yahoo.com
sar'na

Alinuk 22+

pup toate buticile si le doresc we placut!
................................................
Nimic nu-i intamplator!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nunta_alina_mihai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Megbeng ma bag si eu la statistici: la fetita am avut tenul perfect, la baieti tot la fel.Nici acum n-am probleme.Oi fi defecta pe undeva?
Am citit undeva ca fetele care au avut tendinte de acnee fac mai usor si in sarcina.

Michelle eu ti-am zis, tot mai sper ca totusi s-ar putea face ceva in cazul vostru.Din pacate nu stiu cum e in Austria cu sistemul medical dar intotdeauna este bine sa cereti mai multe pareri.

Mediterana si eu sunt tot cu muraturile si pureul de cartofi.As tot minca sarat si murat dar stiu ca nu e bine.

Dana/Germania mie amindoi baieteii mi-au facut o surpriza: nu s-au atins de nici un fel de suzeta,nici normala nici cu forma anatomica, nici de cauciuc nici de "plastic".Asta in timp ce fetita a supt cu mare drag la suzi vreo 1 an si.

Maria Irina stai linistita ca la 34 de saptamini nu e tirziu de ecografie.Undeva vasusem ca pina la 36 de saptamini poate migra placenta,desi dupa 32 se intimpla mai rar.

Liuda felicitari pentru !

Calculile lunilor de sarcina si eu tot babeste le fac:numar 9 luni dupa 4 saptamini de la ultimul ciclu.

Pe hainele de gravida nu am cheltuit decit minimul posibil fiindca nu mi-au trebuit efectiv decit vreo 3 luni.De asta am luat niste lucruri care arata brand new de la...second hand.(Preturile intre 2-5 euro.)Din pacate nu prea stiu daca lucruri asa de noi si frumoase se pot gasi si in Romania la second hand.

Un weekend placut tuturor gravidutelor de ianuarie - februarie 2007

Mariana 18+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

A, am uitat sa va zic ca m-am cantarit si am mai dat jos. Am 62 de la 64.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LEVI spune:

Catalina,stii ca si eu sunt in aceeasi situatie cu dr.Eu am fost deja o data la Tutunaru desi am inceput cu dr Radoi.Macar o luna m-am gandit sa mai merg in paralel cu amandoi.La fel ca tine,nici eu nu as vrea sa renunt la dr Radoi.Mai merg cel putin o data la Tutunaru si dupa aceea poate iau o hotatare.Sper sa o iau pe cea buna.Faza e ca desi se spun multe lucruri bune de Tutunaru pe Forum ,si el e fff ocupat si mai pleaca si destul de des din tara.In rest a stat omul de vorba cu mine si mi-a explicat anumite lucruri .
Vezi tu,poate ca e mai bine ca doctorita ta nu e asa cunoscuta pt ca e mai putin aglomerata si are mai mult timp de tine.Pe de alta parte insa nici nu are arata experienta daca e prea tanara.Si eu sunt de parere ca cei mai buni medici ginecologi sunt barbatii dar asta nu inseamna ca nu pot fi si femeile competente.Oricum in situatia noastra e greu de luat o decizie.

Fetelor de aici care mai sunteti la DR Tutunaru,voi ce parere aveti?
Sunteti multumite de el?

Luminiža18+ si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LEVI spune:

Catalina,stii ca si eu sunt in aceeasi situatie cu dr.Eu am fost deja o data la Tutunaru desi am inceput cu dr Radoi.Macar o luna m-am gandit sa mai merg in paralel cu amandoi.La fel ca tine,nici eu nu as vrea sa renunt la dr Radoi.Mai merg cel putin o data la Tutunaru si dupa aceea poate iau o hotatare.Sper sa o iau pe cea buna.Faza e ca desi se spun multe lucruri bune de Tutunaru pe Forum ,si el e fff ocupat si mai pleaca si destul de des din tara.In rest a stat omul de vorba cu mine si mi-a explicat anumite lucruri .
Vezi tu,poate ca e mai bine ca doctorita ta nu e asa cunoscuta pt ca e mai putin aglomerata si are mai mult timp de tine.Pe de alta parte insa nici nu are arata experienta daca e prea tanara.Si eu sunt de parere ca cei mai buni medici ginecologi sunt barbatii dar asta nu inseamna ca nu pot fi si femeile competente.Oricum in situatia noastra e greu de luat o decizie.

Fetelor de aici care mai sunteti la DR Tutunaru,voi ce parere aveti?
Sunteti multumite de el?

Luminiža18+ si Daria

Mergi la inceput

Da mai Levi, ma bucur ca ma intelegi. Tot pt binele lui bebe vreau si eu sa fiu sigura ca am un medic de incredere. Nu zic ca Radoi nu e dar .... Ma rog luni voi vedea, e programarea mea si voi sta cat am nevoie, nu ma mai grabesc si intreb tot. Am o lista lunga.

Liuda, lasa-ma sa te contrazic cu ceva, nu conteaza cati ani are Michelle. Durerea nu tine de ani sau de ce mai poti face in continuare, tine de acel lucru prin care treci in momentul respectiv.

Cata

Mergi la inceput