Mamici de ianuarie - februarie 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 17
aventura spune:
AAA si am uitat, putza tot la locul ei este ![]()
Voi ce parere aveti de numele Conrad?
Eu am avut cosuri (acnee) de cad ma stiu..si acum in sarcina am in continuare..ba uneori e mai rau..si am baietzel..
Oricum, am hotarat ferm sa o rezolv intr-o forma sau alta dupa ce nasc ca nu mai poooot, m-am saturat de bube si fond de ten..
Ideea e ca n-am dat inca de un dermatolog bun care sa investigheze cauza si sa-mi dea analize de facut - precizez ca alea hormonale erau ok..
In rest, sunt multumita ca nu am avut gretzuri si alte probleme..Am luat cam 5 kile jumate pana acum, cu tot sportul meu si masajul de 3 ori pe saptamana fiecare, insa nu se vad pe mine, mai mult burta a crescut...nu am facut vergeturi (nici mama nu a avut) dar ma dau des cu crema..
Pe bebitza il simt binisor de cca. 2 saptamani, zilnic, dar tot asa, cand pun mana tace malc..oare de ce? Doar nu l-oi fi speriind??
Aventura
20+ cu 
Liuda spune:
Michelle cati ani ai? nu crezi ca e cam devreme sa desperi? Nu totul iese din prima data!!! Nu esti singura chiar si pe acest forum sant foarte multe fete care au pierdut sarcini si la termene destul de mari.Incearca sa faci o echipa cu sotul tau si sa te gandesti la viitor. DD stie ce face!!! Ai incredere in el !!!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 23 sapt + 4 zile
Liuda spune:
la mine ca la nimeni!!!
copilul toata ziua face tumbe de e imposibil sa stai pe loc - iar cand ajung si eu la morfo sa-l vad si eu - DOARME!!!Deci chiar e suparator - uite acum da cu capu' de mi se misca burta, sta unu langa mine si cred ca a observat si tot trage cu ochiul la burta ca si-a dat sema ca imi tresare burta tare intr-o parte. Si nu putea sa faca treaba asta acum 2 ore la dr? Sigur ca nu !!! Dar sa va zic ca din tot am inteles una - fata are nasul meu si buzele lui tasu'!!!!
Va pupic pe buric.
aventura spune:
Liuda, ce fel de eco ai facut? 3D?
Marinar, la Tutu ai facut ultima eco ieri, nu la Iosup, nu? Are 4D?
Aventura
20+ cu 
Liuda spune:
Flavia am vazut ca ai scris ca ai foat la medic!!! Te-ai linistit din cate am vazut!!!chiar daca nu le simti - in schimb ai vazut ca e totul bine acolo in burtica?! Felicitari - si sa nu mai faci crize din alea ca acum 3 zile.
Va pupic pe buric.
Liuda spune:
aventura
am facut la Herghelegiu la mesdana pe primaverii eco morfologica 3 d, doppler, dar aparatul era si de 4d, unele organe la copil le-a masurat la 4 d cred ca ii venea lui mai usor, dar majoritatea la 3d !!! Cineva a scris aici sa nu astept mari comentarii din partea lui - dar vreau sa zic ca a fost super comunicativ a explicat - dar nu avea nici ce explica pentru ca toate au fost in limitele normale.
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 23 sapt + 5 zile
R_MARCE spune:
Aventura, pt cosuri te rezolva excelent cei de la Institutul Cantacuzino. Dak kiar ai acnee in adevaratul sens al cuvintului, ti se recolteaza dintr-un cos si iti prepara ei un auto-vaccin. Pe urma trebuie sa ti-l faci regulat (la 3-4zile) timp de vreo 6 luni, dar trece garantat! Eu am avut si asta din cauza k dobindisem un stafilococ pe piele si ala imi facea necazuri. Am facut auto-vaccin preparat de ei si am scapat cu tenul si pielea super ok. Dupa ani buni de zile, inca o tin asa. Cremele si lotiunile pt cosuri, sint frectzie...parerea mea!
PS: Michelle are 22 ani. E una din mamicile tinerele de tot.
Marce
19+
marinar spune:
Aventura stiam ca stai pe langa mine, deci trebuie sa ne plimbam impreuna puiutii prin parc/stadion.
ieri am fost la Tutu, el mi-a facut eco si a fost si 3 si 4 D. asa mi-a dat si pozici, in una se vede fatzuca asa...un creaniu, iar in cea 4 D i se vede si bunga de la baibitza. de aia am si zis ca e falcoasa.
aaaa si imi place Conrad, suna a nume de erou razboinic.
Liuda avem sarcina de aceeasi varsta, acelasi DPN. bebelina mea are 645 de g- avea ieri, deci fetele sunt in grafic.
tu cand mai faci eco morfologic?
Marina
23+
burtika
ylilimic spune:
IN sfarsit, ma bucur ca am reusit sa va ajung din urma cu cititul!
Flavia ma bucur ca bebelinele sunt bine, asa cum dealtfel te-am asigurat si noi, cele mai pricepute doftorese din lume
!
nicoleta, bine te-ai inscris in clubul nostru si asteptam sa ne mai scrii!
liuda, bebele meu este exact opusul bb-lui tau. Ca si frat'su nu sta o clipa cand merg la echo, asa incat nu poate vedea ce este. Ultima data imi arata semnul acela de ok, cu degetul mare in sus.
A intors doctorul capul catre asistenta sa ii spuna ceva si bebe s-a intors cu spatele! Cine sa vada ce-i? Banuieste ca e baiat, dar vom vedea precis (sper, cred, vreau) marti cand am programare. La Matei s-a vazut concret abia la 7 luni!!!![]()
ylilimic
23+ cu
Luca-Matei(05 nov.2004)
Liuda spune:
marinar mie mi-au zis ca nu are rost sa mai fac eco morfo ca e tot in regula, doar eco normale pentru supravegherea colului eventual.Deci nu prea am de gand s-a mai fac, numai daca o sa zica dr. ca trebuie!!!
ylilimic sincer de o ora la mine in burta e nebunie mare si la morfo sormea si casca fara sa mai faca mari eforturi (asta inafara faptului ca statea cu fata in jos ) Deci e rusinoasa (dar si de ma-sa?) !!!
fetelor eu plec - poate ajung si eu azi acasa ceea ce mi se pare cam dificil. Pana la urma soer maine sa gasec un calculator ca sa va citesc ca altfel apoi am mult de citit!!!
va pupic si distractie placuta fara mine!!!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 23 sapt + 5 zile