Mamici de ianuarie - februarie 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 16
Michelle81 spune:
Vad ca sunt fete care nu m-au uitat,care se gandesc la mine.Ceva nou nu am inca sa va spun.parca in sinea noastra eu si sotul mai pastram o mica speranta ca se va intampla o minune,ca puterea dragostei noastre pt fetita o va ajuta sa se faca bine.Pe 5 octombrie dupa ce-mi vor face MRI vom decide ce vom face desi doctorul ne-a spus sa nu facem sperante...ni se spusese dupa aflarea rezulatului amniocentezei sa stam linistiti ca fetita are sanse 80%sa se nasca sanatoasa iar apoi la urmatorul control ni s-a spus sa nu ne mai facem sperante!nu stiu ce sa mai spun...doare ma doare inima ca nu pot face nimik sa-mi ajut fetita desi sunt mama ei!
adela2006 spune:
michelle incearca sa nu-ti pierzi speranta noi toate suntem alaturi de tine si ne rugam ptr tine
flavia - ioana ma bucur ca bebelinele sunt bine sunt sigura ca le vei simti in curand ; eu am luat 16 kg la un singur bebe si dr mea mi-a facut un scandal monstru de atunci tin regim si merg la gimnastica de 3 ori pe sapt ; as fi vrut si eu 2 bebelusi
loremunteanu si eu am avut cercel in buric l-am dat jos pe la 2-3 luni ca ma durea si acum mi s-a inchis gaura buricul e pe jumatate afara ; vergeturi am de ani de zile nu a aparut nimic nou doamne-ajuta sper sa nici nu apara
eu voi avea fetita si arat mai bine ca oricand am tenul curat nici un cos nici o pata radiez toata ( asa zice lumea cu care ma intalnesc )ce mai arat super
in sfarsit e vineri maine dorm si eu cat vreau 
va pup
25+
adela2006 spune:
delfinuta ce analize ti-ai facut de 4 milioane ? mi se pare foarte foarte mult ; analizele de gravida sunt gratuite in afara de hiv, antigene, anticorpi,dar chiar si asa la noi sunt cam 3 sute de mii bucata ; pacat ca nu esti din timisoara veneai sa le faci la mine 
delfinuta spune:
Michelle poate ca mai exista o sansa. Eu zic ca totul are un sens in viata asta a noastra si ca nimic nu este intamplator..
Ne rugam pt voi!
Adelaam facut toate analizele de sange pe care mi pe prescrisese medicul meu, toxoplasmoza, chlamidia, citomegalus, tot tot. Acum ziceau fetele ca nu toate ar fi gratuite, oricum e clar ca mie mi-a luat bani pt toate!
Nicoleta bun vennit! Cu siguranta ca nu mai esti singura acum!
Povesteste-ne mai multe despre tine..
R_MARCE spune:
Delfinutzo, nici una din analizele enumerate de tine nu sint gratuite! Intreaba ce medic vrei. Eu am intrebat si la Institutul Cantacuzino...si nici o sansa! Deci...citomegalo, toxo, clamydia, ureaplasma etc nu sint gratuite! (doar dak nu lucrezi la vreo firma care are vreun contract cu una din clinicile particulare). Nici macar dak esti somera. Este o mare nedreptate k nu toate gravidele isi permit sa dea milioane pe analizele astea, si uite asa o mare parte din ele nu si le mai fac. (oricum ai dat bine 4 mil k eu la institutul Cantacuzino am dat 5mil si ceva).
Din contra, aici in Buc sint gratuite HIV, antigen hepatita B, o serie din cele uzuale si restul nu mai imi vin in minte. Pt anticorpi anti RH - e gratuit dak te duci la Institutul de Hematologie (cel putin, aici in Buc asa e) cu trimitere speciala (din aia cu alb si roz) de la medicul de familie.
Marce
19+
Liuda spune:
alo fetelor!! vad ca va dost cam dor de mine? nici eu nu am rezistat si am intrat la un internet cafe sa va scriu!!!
sant la bucuresti pe la sala palatului mancata, cu morfo facuta .
noutati - E FATA!!! Adica asta si era dar acum e sigur ca avem si poza la pasarica. A fost o lenoasa si inafara de niste cascaturi si miscari vage - nu a facut mare lucru - ceea ce e foarte rar la noi avand in vedere ca misca mai non stop - adevarul e ca numai cat am mancat si dupa mancare o juma de ora avem timpul de somn!!!
acolo la nea dr. eram sa lesin. chiar mi se facuse rau si el si-a dat seama ca ceva nu e asa !!! Niciodata nu mi se facea rau mai ales asa din senin!!! El a zis ca pe spate e mai bine sa nu stau si mai incolo si mai putin o sa paot - dar rau mi s-a facut si din cauza ca ma apasa cu ala de la eco si nu circula sangele si nu se oxigeneaza uretul!!! Supa un minut pe o parte mi-am revenit din start!!!
Avem 600 si ceva de grame. toate la locul lor, toate in limite normale. Deci chiar m-am linistit!!!
masten pana in data limita 21 ianuarie.
am plecat cu o sumedenie de poze si caseta, nu stiu ce e pe ea dar vedem acasa.
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 23 sapt + 4 zile
aventura spune:
Nu am mai scris ca am ceva suparari cu serviciul..
Noi suntem o reprezentanta de 3 oameni, parte dintr-o companie regionala, la randul ei sora cu o companie de renume germana.
La nivel regional si local suntem profitabili, noi ne facem treaba super (suntem ca in afacerea noastra proprie, vindem la greu)...insa la nivel mondial compania overall nu o ducea bine de ceva vreme...
Ei, ieri dupa-amiaza s-a dat comunicat de presa ca firma din Germania aplica la tribunal pentru insolvabilitate...adica PA vreo 3000 de angajati din Germania 
. La nivel de companie regionala nu se stie nimic..insa deja primim mailuri de genul: put on hold any cost accrue activity until we know the consequences..
Ideea e ca aici era super, deja ma intelesesem cu ei sa lucrez de acasa, salariu f. bun, post de director, program flexibil...Nu ar fi o pb. in mod normal sa-mi gasesc altceva de lucru in mod normal, ca am un CV beton dar acum...gravidutza, cum sa ma duc la interviuri si cine ma mai primeste acum...

Dar, banuiesc ca fiind gravida - ieri am facut hartie oficiala si am antedatat-o - nu au cum sa ma concedieze nu??? Nici daca firma intra in insolvabilitate/faliment??? Stie cineva??
In rest, macar BB e super bine, am fost marti la Iosup, avem 32 de cm si 350 grame, toate masuratorile beton, DPN a ramas tot 11/12 feb..Eu am colul lung inchis (3,74), placenta posterioara laterala fundica (adica la fundul uterului adica foarte sus ceea ce e beton), am usoare valori crescute pe IR-uri dar nu foarte mari si mi-a zis sa ma odihnesc mai mult sau sa nu mai fiu stresata...dar cum sa nu fiu stresata in situatia asta de c...t.
Michelle, te imbratisez tare si ma rog pentru voi sa aveti putere sa treceti peste acest hop.
Marinar, eu stau pe Maior Coravu..mai e cineva din zona Iancului - Vatra Luminoasa - Muncii??
Aventura
20+ cu 
R_MARCE spune:
Michelle, multa putere tie si sotzului tau, in luarea unei decizii corecte. Si eu sint de parere k "everything that happens, it happens for a reason". Dak nu e sa fie acum, dak DD (sau natura) vrea altfel, ai sa vezi k iti vei revenii si nici nu o sa apucam o parte din noi sa nastem si vei fi gravidutza din nou. Esti tinara, ai un corp sanatos, trebuie neaparat sa ai si un spirit sanatos. Fii tare si mergi inainte, alturi de sotul tau ca DD nu va va uita!
Marce
19+
Liuda spune:
fetelor din Bucuresti !!! Bucurestiul e infernal !!! deci numai ideea de a conduce prin bucuresti ma supara!!!Centrul e tot inchis. Sant pe la sala palatului pe langa sediul B1 tv (ca sa fie bine m-am si impiedicat de nasu). Deci nu stiu cum rezistati pe aici ca eu sany invatata in 15 min sa ajung acasa dar aici - e dufocant!!!
Va pupic pe buric.
Liuda spune:
e sufocant - mama astea pe la internet cafe au niste tastature naspa ca se aude in toata sala cand scrii ceva, adevarul ca au si literele cam sterse 97 % - noroc ca le stiu cu ochii inchisi.
Va pupic pe buric.