Mamici de ianuarie - februarie 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 10
monu spune:
Gio mai exact cat erau IR-urile? ca la mine sunt pe dr 0.57 si pe stg. 0.51 iar Iosup a zis ca sunt cam mari. ceea ce imi da iar emotii si ganduri negre.

20+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
Messa spune:
ylilimic, esti o scumpa, mercic
si eu tare sper sa treaca raceala asta odata, ca nu mai pot!
miciurin, stau in Cotroceni, chiar in drumu' Francacofoniei, vrei nu vrei va trebui sa ocolesti zona asta cat sunt eu racita!
dar sa stii ca tu si fetele nu sunteti in calea furiei mele
decat daca vreuna din voi e nevasta/amanta/fiica/sora unuia din maimutzele francofone sau a unuia din guvernu' nostru drag sau parlament
- dar cred ca nu e cazu'.
sraluca, uite cu supa de pui n-am incercat! Imi fac maine! Apa de mare din pacate e cam... apa de ploaie la deviatia mea de sept... as da un regat pentru o picatura sanatoasa de rinofug sau bixtonim... orice cu efedrina!!! dar nu-i voie
![]()
Liuda, bafta cu vagoanele... urata treaba!
Daconst, a propos de suzete/biberoane tesite, refuzate de bebei pentru ca nu seamana cu sfarcul
dar daca bebe nu stie cum e sfarcul, adica daca mamica lui nu are lapte si trebe sa-i dea direct formula, oare mai refuza? Am inteles ca astea tesite sunt bune pentru dintisori, ca nu le deformeaza traiectoria ![]()
niccoleta, bine ai venit! Nu esti singura, ai bebele in burtica si el te aude deja!
ALINATXA, vad ca tu ai dat-o pe rosii si branza! Eu, pe ghiveci de legume! ![]()
Amaya spune:
Criss, multumesc mult pentru complimente. Eu eram curioasa daca burtica e comparabila cu a voastra la aceeasi varsta (fiindca imi tot fac probleme cu greutatea asta), in nici un caz nu ma asteptam la asa complimente. La prima sarcina m-am simtit intradevar frumoasa insa de data asta, poate fiindca bb este fetita, m-am patat urat pe fata (iar tenul meu era "ca fundul de bebelus") si parca si trasaturile mi s-au schimbat.
Ce-ai facut la examen?
Messa, iti inteleg suferinta cu tanjitul dupa un puf de orice cu Efedrina fiindca si eu am o rinita cronica nenorocita care pe timpul sarcinii imi paralizeaza aproape complet respiratia pe nas. Dar dau cu nadejde inainte cu Nazomer si mai rezist cateva luni (cu toate ca sapt. trecuta cat am fost racita tot am luat vreo 3 paracetamol sinus fiindca nu mai puteam altfel).
Oana
20+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"
Catalina spune:
mai fetelor, lucreaza careva dintre voi la primarie sau la taxe din astea pe cladiri sa ma ajute si pe mine cu niste amanunte? Ma scuzati, stiu ca nu are nici o importanta dar sunt suparata rau, rau de tot.
am un "amic" care e agent imobiliar si pe care l-am rugat sa inscrie casa sefului meu la primarie pt impozit, rol fiscal sau nu stiu cum se numeste. mi-a cerut 1mil jumate pt el, cica 1 mil spaga pt la admin financiara ca cica amenda ca nu inregistrasem casa in termenul ala de 30 de zile e cam pe la 4 milioane si mi-a luat 3 mil sa aiba de impozit (casa fiind cumparata la 18 iulie). vine acum si imi zice ca a rezolvat, nu are nici o chitanta sa imi dea si imi da un proces verbal ca sefu mai are de plata 500 de mii impozit. Deci, pe romaneste m-a facut de 4 mil pe care eu acuma aproape in intregime tre sa le pun din buzunar pt ca nu am cum sa explic la sef ca nu am chitanta pe atata banet. si eu sunt vai de mama mea cu banii. va dati seama ca l-am luat la intrebari si urlete dar ce sa scot de la bou ca imi baga ca aia au vrut mai multa spaga ca el nu stie ca doar a dat dosarul acolo ca nu i-au dat chitanta ca poate mai era ceva de plata la impozit dinainte (aiurea, nu se putea vinde casa daca era). bai si asta e vecin cu socrii mei, cunostinta veche ca altfel nu ii dadeam atata banet. da' romanu' asta tampit, cand aude de straini nu stie cum sa ii faca de bani. mor de nervi!
sunt disperata, caut pe cineva care sa imi poata explica cate ceva despre taxele astea, stiti pe cineva? luni tre sa ii explic sefului meu si nici nu stiu ce o sa ii spun ca omul o sa aiba impresia ca l-am facut eu de bani.
nici nu ma pot linisti, ma doare capul de nu mai pot ...
daca ma puteti ajuta v-as fi foarte recunoscatoare.
Cata
LEVI spune:
Catalina,sigur ca trebuia sa iti dea o chitanta!Daca terenul a fost cumparat pe 18 iulie ,au cam trecut cele 30 zile in care tb inregistrat si intr-adevar se plateste o amenda destul de mare.Hai, pt spaga nu are chitanta, dar pt restul sumei platita cu titlu de impozit trebuie sa-i fi dat.Mergi tu la Administratia Financiara si vezi care e situatia terenului,eventual cere un duplicat al chitantei de plata a impozitului.Iar pt treaba cu spaga,daca tot ati ales aceasta cale explica-i sefului ca a trebuit data pt ca a depasit termenul de 30 zile in care trebuia sa-si inscrie imobilul.
Luminiža
18+ 
si
Daria
criss68 spune:
Messa si cele care mai suferit cu rinita cronica, pot sa va zic ca eu nu eram in tara cand am racit, aveam la mine descongestionant nazal "Olynth", nu aveam agenda medicala cu mine - deci habar nu aveam ce contine si cat ar fi de contraindicat. Am folosit si gata, innebuneam daca stateam asa. Cat de rau face efedrina? Sau altceva nu gasesti? Eu m-am gandit ca indiferent ce ar contine nu poate sa ajunga f mult in circulatia sistemica incat sa provoace un rau ireversibil bebelusului. Nu-ti fa griji, si eu m-am chinuit sa scap de dependenta cand raceala era pe sfarsite, dar spre norocul meu eram undeva in munti si mi-a prins tare bine aerul.
D-te la o farmacie homeopata, imposibil sa nu aiba si ei ceva pentru rinita. Mai poti incerca cu un inhalant, sau spalaturi cu apa cu sare (nu trebuie o concentratie f mare - o lingurita la o cana, sau chiar mai putin)
amaya, daca acum arati rau, incerc sa imi imaginez cum aratai inainte. E drept ca in poze nu se vad pete pe fata, poate ai noroc si scapi de ele dupa nastere. Eu s-ar parea ca am tot fata, dar nu am avut de mult asa un ten frumos. Inainte mereu imi ieseau tot felul de chestii inestetice, insa pe mine nu ma preocupa decat sa am o silueta pe gustul meu, fara celulita, vergeturi sau zone flasce. Prin urmare din punctul mu de vedere... de-aia arati bine. Dar burtica eu zic ca e bine, numai ca nu sunt persoana potrivita, dupa mine toate burticile sunt mai frumoase si mai mari decat a mea. Azi la examen nu a observat nici un profesor schimbarea si am fost foarte dezamagita! - pentru ca tot m-ai intrebat cum a fost. Nu au fost probleme cu examenul, dar as fi simtit daca se uita careva mai surprins.
pupici
criss
23+ cu 
sraluca spune:
Bune fetelor,
Mai sunteti pe acolo? Tineti minte ce discutam candva apropo de pozotia de dormit imposibila. Cred ca a inceput sa mi se intample. Azi noapte m-am trezit la un moment dat si desi muream de somn nu imi gaseam nici o pozitie in care sa dorm. Iar acum am incercat sa dorm, m-am sucit, rasucit si nimik. Asa ca m-am mutat la calculator. Si barbati-miu dormea mai devreme in fotoliu asa fericit. Ar trebui sa incerc si eu. Problema mare e ca eu de obicei dormeam intr-o parte pe burta dar acum.... mai stai pe burta daca poti ca am ncercat si asta si a inceput sa faca scandal chiriasul de acolo ca il deranjez.
Asa ca voi ce mai faceti?
sraluca
24+
Messa spune:
Amaya, da, e groaznic! Am si deviatie de sept si rinita alergica - o raceala cat de mica ma obliga sa respir pe gura, serul efedrinat era mana cereasca si acum... nu am voie! Ma ustura gatul de la respirat pe gura si nu mai pot nici sa scancesc de durere... Nu pot sa dorm ca simt ca ma sufoc. Nu pot sa mananc pentru ca mi se infunda urechile. E cumplit
Imi vine sa-mi smulg nasul cu gat cu tot, pot sa si vizualizez cum se desprind toate si le arunc pe jos, ca in Predator! De-abia astept sa treaca, nemernica, scarboasa, urata de viroza!
Catalina, eu zic sa-i explici sefului tau ca in Romania cam totul se face cu spaga. Cat ar fi fost amenda daca nu dadea spaga?
Amaya spune:
Messa, din pacate, te inteleg perfect si imi pare tare rau ca mai trece si altcineva prin asta fiindca stiu ce cosmar este. Sincera sa fiu, prima sarcina am trecut-o cu cate un puf de Flixonase in fiecare zi altfel cred ca muream sufocata. Ma trezea saracul sot disperat ca ma sufocam in somn. Cred ca in curand voi fi nevoita sa apelez iar la Flixonase fiindca pe masura ce creste sarcina e din ce in ce mai rau si fara sa fiu racita.
Multa sanatate iti doresc!
Oana
20+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"