Mamici de ianuarie - februarie 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

quote:
Originally posted by niccoleta

Buna tuturor!

Si eu sunt o viitoare mamica- 17 ianuarie 2006. Sunt din Piatra Neamt, am 29 de ani si sunt singura. Asta pana in ianuarie, cand se va naste baietelul meu.

Va salut pe toate,
Nico

Bine-ai venit Nicoleta! Spune-ne mai multe despre tine. Ai idee ce este bebe din burtica?

Oana 20+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.Alina spune:

Niccoleta,
bine ai venit. Sarcina usoara.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simkat spune:

quote:
Originally posted by delfinuta

Simkat linkul il gasesti pe prima pagina a acpitolului la sfarsitul listutelor cu mamici

Merci frumos, m-am lamurit! Nu intelegeam de ce toata lumea vede poze numai eu nu!

Mami@Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Nicoleta bine ai venit si sa stii ca nu esti singura!!! Deja santeti doi !!! Daca nu cumva ai mai muti in burta?

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 23 sapt + 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simkat spune:

quote:
Originally posted by Liuda

opp
scuze
pentru simkat

http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/albums/
ID: mamicile_ianfebr2007
Parola: alinuk

Va pupic pe buric.

Sarumana!

Mami@Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Buna burtoaselor,

mai ca vorbarete mai sunteti, va citesc in fiecare dimineata dar de postat nu prea.

Niccoleta- bine ai venit si iti doresc sarcina usoara si un bebe sanatos!!!!!!

Ralu 25+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralucadascalu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetelor v-am pupat v-am lasat!!Plec si eu azi mai devreme acasa adica intai la un sus poate si apoi acasa, maine nu apar pe aici ca plec la Buc la morfo - nu disperati fara mine zimbiti si simtiti-va bine!!!

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

amaya, sa stii ca eu ti-am vazut pozele! azi noapte inainte sa ma culc si chiar m-am chinuit nitel pentru ca nu era facut public albumul. Esti o mamica frumoasa si sexi, iar burtica arata numai bine pentru 20 saptamani!
Nu am scris nimic pentru ca azi am avut examen. Si acum dormeam deja, dar m-a trezit sotul cu un telefon.
Salutari tuturor burticilor, v-am citit pe toate azi dar m-am multumit sa stau in umbra, am fost tare obosita.

daconst, si eu ti-am admirat cumparaturile. Cand am fost in de nici eu nu am rezistat sa nu cumpar la asemenea preturi. Si ca sa le omor pe fete mai tare, in italia am vazut preturi si mai mici! Pe cuvant daca nu-mi vine sa ma duc inapoi sa-mi iau si restul de lucruri necesare. Ti-am admirat burtica, e drept ca e mai marisoara decat alte burtici, dar arati foarte bine, nu te vad grasa. Eu oricat as manca burtica nu creste mai repede, in schimb pun slaninuta si nu ma incanta deloc. Asa ca ma multumesc deocamdata cu ce am.

Ma tot minunez ce chef aveti sa pregatiti meniuri diverse! Si mie parca mi s-a facut pofta azi de ceva cu sos alb, pui.. in fine nu mai continui sa nu fac pofta, dar lenea a invins. A nu se interpreta ca m-am culcat cumva nemancata, mi-am fiert niste cereale (musli) cu lapte care zaceau prin casa de vreo 3 luni, poate mai bag niste E-uri ca si-asa copchilu'-i invatat deja cu ele... si gata.

va pup ca mor de somn, poate maine am chef mai mult de scris.

criss 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna fete

am fost si noi la dr, dra are 645 de g, e tare jucausa si dupa cum am vazut eu la eco este tare frumusica si bucalata

Nico bine ai venit!!!

Marina 23+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna fetele,

Sunteti vorbarete tare, de-abia v-am citit.

Michelle, ma intristeaza f tare postarile tale; daca mai e o ultima sansa cu RMN-ul acela noi iti tinem pumnii.

F interesanta stirea cu gemenii aceia; eu am uitat s-o intreb pe dr mea daca au mai evoluat lucrurile fatza de acum 2 ani la Polizu si daca are vreo sansa un bb de 500 gr acolo, dar sincer, nici nu mai vreau sa ma gandesc la varianta asta.

Despre analize; mie mi le-a dat dr de familie, ce a considerat necesar. Si au fost gratis. Culturile din col se repeta inainte de nastere. In locul tau, Catalina, tinand cont de infectia urinara care tot persista, si colul care s-a scurtat, as cere musai si culturi din col. Eu acum trebuie sa fac si urocultura din acelasi motiv. Astea cam merg mana in mana; daca ai o infectie.

Noi am facut eco morfo; bb e bine, acum sta transversal, Herghelegiu a zis ca e ok colul meu, adica nu e deschis insa e ff scurt. Sarcina nu era prea jos, chiar l-am pus pe dr sa se uite (ca m-ai intrebat Catalina) si punga amniotica nu presa pe col deci era ok. I-a masurat cam totul, inclusiv nu stiu ce circulatie pe artera cerebrala sau o chestie asemanatoare; la Taisia nu mi-a masurat asa ceva. Rezistenta pe arterele uterine a iesit undeva pe la 0,50 si ceva si mi-a zis ca e ok; asta pt ca citisem un post cu acelasi rezultate la Iosup dar alta interpretare... Placenta gr 1, inserata fundic (n-am mai stat sa caut ce inseamna asta, dar banuiesc ca e bine). Si muuuulte poze ca li se stricase aparatul si nu puteau inregistra (le-am pus in album). Aviz amatorilor de mers la Sanador; am stat o ora si ceva peste programare; ne-a ubagat o fufa in fatza ce avea programare dupa noi si am facut un mare scandal. Receptia e varza acolo si am regretat ca nu am mers la Medsana dar asta e; dr e important.

Flavia, nu ne spui cum a fost la eco????

Liuda, asteptam sa ne spui maine cum a fost la voi.

Va pup

22 +

Mergi la inceput