Julio Iglesias
Ca tot venise vorba de el la alt topic, EU IL ADOR! Vreau sa zic, cantecele lui! Am o gramada! Daca va place si voua putem schimba pareri!
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
Raspunsuri
sali spune:
Probabil ca e vorba despre o RE-venire in Ro, eu imi amintesc ca a mai fost, acum vreo 2 ani(parca). Si ca sonorizarea la concertul pe care l-a sustinut a lasat mult de dorit. Nimic nou sub soare.
Imi place, am multa muzica de-a lui, e o voce aparte si un artist adevarat, cum putini sunt. De remarcat longevitatea carierei. Si nici viata privata nu-i de colea, dar nici nu se putea altfel, la succesul lui... A fost combinat ( pe bune sau nu, deh, gura lumii) cu o multime de femei frumoase si celebre...Daca stam sa ne gandim numai la cele cu care a cantat in duet...
Chiar acum o sa ascult J I, mai ales ca e vreme cu ploaie care induce o dispozitie usor ...melancolica.
Va pup.
Charlie spune:
Si eu il IUBESC ! Ma excita vocea lui mai mult decat o sa o faca fiisu ever prin imagine... bine poate prin prezenta fizica mai stam de vorba , da s-a insurat si asta asa ca no chance !!!
Da eu prefer batranu ... Am auzit ca vine in Romania ? E adevarat sau e doar radio santz ?
------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)
chiquitita spune:
Nu stiam ca vine in Romania. Intre tata si fiu, in ceea ce priveste muzica si eu il prefer pe tata! Apropo, a mai scos ceva nou? Muzica lui ma linisteste, ma innebuneste, de toate. Imi place de mult timp, fata de alti cantareti care scot un hit si apoi ...gata!
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Charlie
Ma excita vocea lui mai mult decat o sa o faca fiisu ever prin imagine...
Ce mi-ai placut!
Si eu-s fan inrait Julio Iglesias... Ma rog, fan al cantecelor lui...
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!
chiquitita spune:
Uitati www.julioiglesias.com/mainen.htm" target="_blank">aici ultimele noutati.
sali spune:
Revin. A fost in Ro in 1999. Parca n-as fi zis ca a trecut atat timp.Daca ajungeti pe site-ul lui, aruncati un ochi si la galeria foto, sunt cateva poze cu el si Octavian Ursulescu. In 1969, a fost si atunci la noi in tara. Nu cumva a fost la vreun Cerb de Aur?
crista-s spune:
La cerb a fost .. ai ghicit Sali.
Chiquitita m-ai uns pe suflet cu site-ul , pacat ca se aud cintecele numai in engleza .. pacat zic eu caci pt mine Julio = spaniola = dragoste vesnica
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
chiquitita spune:
Cristina exact asa simt si eu: Julio=Spaniola, indiferent cat de frumos canta in alta limba. Si el chiar pronunta frumos si cu accent, dar parca nu e el...
Cristina_C spune:
Credeam ca-i iar un playback .
Imi place julio Iglesias si mai mult decat Enrique. Si nu neaparat cand canta in spaniola. Vara asta am ascultat un CD cu amandoi- cantau o piesa unul, o piesa altul.
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
Charlie spune:
L-am ascultat odata pe Julio in Germana ! Vai fetelor am avut un soc ! Melodiile erau aceleasi, el pronunta destul de bine pentru urechea mea de ignorant intr-ale limbi germane dar totusi... nimic nu e la fel ca si originalul ! Asta e ceea ce simt eu..
Am inteles = auzit ca vor fi trei concerte in Romania , la Cluj, Timisoara si Bucuresti. Habar nu am cand si cum dar sper sa fie adevarat !
chiquitita - muchas gracias pentru link ! tocmai ii aud vocea .. hm...
------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)