Naturiste si homeopate (23)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madalina1968 spune:

Buna fetelor frumoase si bataioase!

E absolut superba povestirea lui Danais....Felicitari!

Tot citesc si ma documentez....uneori ma doare capul. :)

Maine ma duc sa vad ce gasesc din naturiste, aici la mine. Va fi si de comandat, sigur...dar merita.
ABIA ASTEPT. NU MAI AM RABDARE. AS PLECA ACUM DE LA SERVICIU..

O intrebare la voi: stiu ca BU e hipotensiv. Stie cineva cum se ia MAGHIRANUL? N-am avut niciodata probleme cu tensiunea, dar nu pot sta acasa si nici pe strada....lesinata.

Va multumesc !
Va pup!
Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

danais,ma impresionat foarte mult povestea ta,ai luptat si a meritat si sunt convinsa ca Vitexul te-a ajutat foarte mult.
Eu,am folosit Vitex si Zmeura si mi-au disparut o parte din chisturi.Acum ar trebuii sa-mi mai fac un ecograf sa vad daca mai am prob.
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chocolate_c spune:

..."sterilitate femei&barbati, ciclu menstrual abundent, stari de slabiciune in timpul ciclului menstrual, chisturi ovariene, ovare polichistice, iradieri".

Adimercedes multumesc mult pentru detalii dar crezi ca e bun pentru mine? Eu nu mai am CM si am vazut ca-l recomandai pentru CM abundent! Ce zici? Sa-l iau daca e recomandat celor cu CM f mult si eu nu mai am deloc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

quote:
Originally posted by chocolate_c

..."sterilitate femei&barbati, ciclu menstrual abundent, stari de slabiciune in timpul ciclului menstrual, chisturi ovariene, ovare polichistice, iradieri".

Adimercedes multumesc mult pentru detalii dar crezi ca e bun pentru mine? Eu nu mai am CM si am vazut ca-l recomandai pentru CM abundent! Ce zici? Sa-l iau daca e recomandat celor cu CM f mult si eu nu mai am deloc?

choco, este bine sa il iei pentru ca este ff bun ptr toate dereglarile hormonale!!!!

daca nu ai CM deloc, ar fii o idee buna sa iei BU conform prospectului, are efecte mai puternice decat napraznicul.

pupiceiiii

pupiceiiiii

Mergi la inceput

Mariee,ia spune-mi tu mie acest ceai de naprasnic, il bei pe toata perioada CM sau ai o anumita perioada?
Tu,cum mai esti?,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

quote:
Originally posted by chivutamonica

Mariee,ia spune-mi tu mie acest ceai de naprasnic, il bei pe toata perioada CM sau ai o anumita perioada?
Tu,cum mai esti?,MONI

chivuta

scumpa, napraznicul se ia toata perioada CM!!!!

eu sunt bine, multumesc, continui tratamentul dar numai cu zmeur, cretisoara, coada soricelului si kamayani pentru ca sunt inca la Buc. si nu ma pot `desfasura` ca la mine acasa!!!!

te pup dulceeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor m-am hotarat sa iau Maca dar nu stiu cand.Inainte de ovulatie,dupa sau nu conteaza?

anca dragoman

Mergi la inceput

Anca,
Maca se ia tot timpul,adica min 3 luni,incepind din prima zi de CM.
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Mariee, inca nu am reusit sa ajung la magazinul de naturale de la mine din oras,dar daca voi gasi pulbere de BU, o sa o iau pe aia, daca zici ca e mai buna decat tinctura sau capsulele.In legatura cu tratamentul cu patrunjel,am intrebat-o pe bunica mea si mi-a spus ca se face ceai dintr-o radacina de patrunjel cu tot cu frunze, la 1 litru apa, se fierbe pana scade la jumatate si se bea de 2 ori pe zi. In paralel se iau 15 picaturi de tinctura de galbenele de 3 ori pe zi sau cum scrie in prospect.Acest tratament se tine 30 de zile, dar se poate repeta dupa o pauza de 15 zile.Eu nu am avut "pe vremuri",rabdare sa tin cura completa, ca ma plictiseam repede.Acum insa sunt hotarata sa-l tin pe asta cu Maca si BU, cat o fii.
In alta ordine de idei, sa stii ca ma bucur mult ca voi fetele de aici sunteti asa bune si dragute,de fapt asta mi-a dat curaj sa intru in vorba cu voi.Spun asta pentru ca m-am lovit de foarte multa rautate si multe alte chestii, pe un forum despre care nu vreau sa dau detalii, ca nu e corect.MI-e tare bine cu voi si ma bucur ca am descoperit ca mai exista si oameni cu suflet.....de fapt cum pot fii cei (cele) care isi doresc un copil , daca nu buni(e) la suflet? Ma bucur ca existati. Va multumesc

Va doresc si voua ce-mi doresc mie : sanatate si multdoritul BEBE.

Melita H.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

La mine menstruatia a inceput de sambata,are ceva daca incep sa iau Maca de maine?Sau sa astept pana luna viitoare?

anca dragoman

Mergi la inceput