Inscriere gradinita - se mai poate?
Raspunsuri - Pagina 2
Diana_b spune:
lavi02, multumesc de raspuns. Da, asta asteptam si noi, sa abandoneze careva ![]()
Diana si
Mircea (2.01.2004)
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank">Pagina bebelusilor de ianuarie-februarie 2004
danis spune:
pai... depinde ce politica au cu paturile... senzatia mea este ca ar trebui in cateva zile sa te duci din nou si sa intrebi cu frumosul (si eventual cu o atentie...)
pentru ca nu toti copiii inscrisi dorm la gradinita; unii pleaca la 12
in grupa fetitei mele, desi sunt vreo 30 de copii inscrisi, nu cred ca sunt mai multi de 10 care dorm la gradinita
bobi spune:
nu neaparat cu pile...
am fost, am intrebat, erau locuri, n-am dat nimic.
paradoxal, toamna sunt mai multe sanse decat primavara: sunt copii care sunt inscrisi la mai multe gradi simultan, sau nu se adapteaza, sau racesc prea tare, etc.
bobi si andi
sunt confuza... sau poate nu?
madutacocuta spune:
deci la stat, dupa cum scrie in statutul cadreleor didactice, nu ar trebui sa fie mai mult de 20 de copii la grupa..si daca pleaca copii la prnz tot nu sunt paturi suficiente...
madutacocuta spune:
deci la stat, dupa cum scrie in statutul cadreleor didactice, nu ar trebui sa fie mai mult de 20 de copii la grupa..si daca pleaca copii la prnz tot nu sunt paturi suficiente...
Liliann spune:
Am si eu o nelamurire in leg. cu gradinitele de stat.
Acestea au vacanta vara?
Intreb asta pt ca pe baiatul meu o sa-l inscriu in primavara la gradinita, va face 3 ani in iunie, deci va putea merge la gradi de cand? din toamna? eu as vrea sa-l dau in primavara, cand va avea 2 ani si 9-10 luni, dar pe perioada verii gradinita o avea vacanta? Pt ca eu o sa fiu la servici....Sau fiecare gradinita are programul ei?!
miruta spune:
Liliann, in general gradinitele de stat se inchid pe 1 iulie si se deschid apoi pe 1 septembrie .La noi in sectorul 4 stiu sigur ca pentru parintii care intradevar nu au cu cine sa lase piticii se formeaza o lista de gradinite din tot sectorul care sunt deschise pe perioada de vara ( in general fiecare gradinita cate o saptamana) dar fiind la inceput nu cred ca-ti va conveni si nici nu e bine pentru copil sa il muti pe perioada verii in fiecare saptamana de la o gradinita la alta .
Sunt o visatoare ,Imi place sa visez la o viata mai buna .Treziti-ma , va rog , daca gresesc .