Mamici de sept-oct 2006 (82)
Raspunsuri - Pagina 8
Lyana spune:
Oanacn crezi ca e sanatos ca sa ai in casa si un animal si un copil? Eu am avut pisici si nu era sanatos nici pentru noi, pentru un copil mic nici atat, era un miros continuu si lasau par peste tot.
Nu te supara pe mine...
37+ Teodora
Alinache spune:
Lyana,
Si eu am caine si in curand va aparea si bebelina, si chiar daca va trebui sa depun un efort muuuult mai mare sa respect regulile de iginena, nu cred ca as avea inima sa renunt la cut. E tot odorul meu, parte din familie, copilul cel mare, cum vrei sa-i spui!
Alina & Serena
MamiLili spune:
Lyana, si eu am auzit de la prietene ca travaliul a debutat cu dureri de spate sau asemanatoare celor de la menstruatie, fara sa le fi cazut dopul gelatinos sau sa se fi rupt membranele.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili in sapt 37 cu
MamiLili spune:
Lyana, din ce ziceau fetele pot sa-ti dau un sfat: ia un No-Spa, daca e alarma falsa durerile se vor opri, daca e vorba de dureri de nastere n-o sa cedeze chiar daca iei No-Spa.
Lili in sapt 37 cu
microbu spune:
quote:
Originally posted by inni
La mine travaliul a debutat cu pipi din abundenta..atentie..nu erau rupte membranele. Ma duceam la pipi, faceam si cand ajungeam in pat iarasi imi venea sa fac..mai stateam cam 2-3 min si ma sculam sa merg la toaleta. Asa am petrecut vreo 2-3 ore. Dupa aceea mi-a curs sangele..(se rupea dopul)
Asa ca aviz amatoarelor....sa fiti atente ca se intetesc mictiunileInni... mamica de Ami (29.08.2006)
Asa fac si eu, din 5 in 5
Sandra 38w5d Anais Stefanie -> inca un pic
MamiLili spune:
Stie cineva daca e periculos sa ai tensiunea mica si pulsul mare? Eu am de obicei tensiunea 9 cu 5 sau 10 cu 6 si pulsul 118-120.
Lili in sapt 37 cu
princess spune:
Salut toate gravidutele si mamicile de sept.- oct!
Am intrat in mare graba pe DC (deoarece ingerasul meu nu este chiar asa de cumintel) ca sa va comunic datele nasterii micutului nostru:
s-a nascut pe 20 septembrie la ora 17.50,la 39 saptamani, prin cezariana cu rahianestezie la Polizu (dr. Petrache), a avut 3350 g si 52 cm la nastere, iar scorul Apgar a fost 8. Se numeste Rares Nicholas. Nasterea a fost o experienta minunata, iar bebe este foarte bine! Acum suntem inca in perioada de acomodare si nu mai avem timp de nimic! Va rog frumos sa ne treceti si pe noi in listuta!
Va multumesc!
Pupici si bafta!
Alina
39 cu RARES NCHOLAS
BEBE MIC IN BURTICA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;28/st/20060928/dt/7/k/db93/preg.png
Lyana spune:
Mamilili iau No-spa una la 8 ore ca asa mi-a prescris dr.
Am o durere surda in partea de jos a burtii, spatele nu ma doare tot timpul dar durerea de burta e permanenta si sacaitoare, e exact ca la ciclu.
Daca persista ce sa fac?
Daca o sun pe dr degeaba?
Abea luni merg la control.
Am si o stare de anxietate, simt ca nu mai am mult, chiar daca abea avem 37 de saptamani.
Parca imi vine sa imi iau campii. Help
37+ Teodora
microbu spune:
quote:
Originally posted by Crisnemes
Lyana- contractiile le vei simti cu siguranta si o sa vezi ca sunt inconfundabile. E foarte greu sa le descrie cineva chiar daca seamana cu durerile de la ciclu.Pot aparea fara sa se rupa membranele si fara sa se elimine dopul inainte.
Inni - la mine travaliul a debutat cu un kk. M-am trezit noaptea ca trebuie sa merg la baie si atunci am simtit si durerile.Cred ca am stiut din momentul in care m-am pus in pat pt ca simteam burta tare contractata.
Yupppiiiiiiii....am toate aceste simptome descrise de voi! Poate si de emotii dar vad ca nu ma mai lasa burtica de vreo juma de ora, iau un No-Spa si daca intr-o ora nu-mi trece sun dr si asteptati sms de la mine! De data asta nu mai vin eu acasa fara pitica in brate
Am multe mesaje postate pe pag 4 si 5, in loc de ora 18 cica le scriu la 16.24
microbu spune:
quote:
Originally posted by pufymic (Trimise - 28/09/2006 : 17:54:57 )
Sandra si multumesc mult pentru modificarile facute si la noi in listuta!
A venit si randul nostru sa te ajutam cu listuta, nu? Ma bucur ca ti-am fost de folos!
Eu postez la 18.00 cu quote la 17.54 si apare mesaj pe pag 6 cu ora 17.01