Mamici de sept-oct 2006 (82)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Ma ajuta cineva si-mi trece si mie numele fetitei in listuta cu gravidutze? 90% asa o sa o cheme : MARIA DIANA. Multumesc!

GETY 38 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Va multumesc din suflet, dragele mele pentru incurajari si pentru gandurile voastre bune. Nici nu stiu cum sa va multumesc ca ati pus-o si pe micuta mea in listuta, chiar daca draga de ea nu mai e cu noi
Va pup si va doresc multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Vroiam sa raspund si eu unora dintre voi, dar se pare ca daca nu citim din urma nu mai intelegem NIMIC...

O sa incerc totusi...cu mii de pitici pe creier

Gety, eu de 2sapt am o energie de zici ca sunt titirez. Cica e normal sa ai energie, dar in aceesi masura si sa fii f somnoroasa ca in primul trimestru. ARSURI ??? cand voi scapa de ele dau party ! Bebitza mea este mai mult decat pregatita de iesire (dar vad ca nu are pasaportul valabil ), burtik a coborat muuult si eu tot am arsuri, tot imi simt stomacul in gat, tot nu pot respira/manca mai usor...Nu mai inteleg nimic...
P.S. Frumos nume pt fetita , am trecut in lista.

DiaB, bine ai venit printre noi. Te-am trecut pe listuta, dar trebuie sa scrii macar 10mesaje ca sa scapi de moderare si sa vedem tot ce scrii in timp real (cu toate ca forumul este varza momentan !!!). Felicitari pt Maia grasunica!

Lyana, as vrea sa te pot ajuta dar si eu vreau sa aflu acelasi lucru ca si tine.
Hai mamicilor, spuneti-ne si noua cum e cu durerile pregatitoare (fara ruperea membranelor)???

Adriana mica felicitari si refacere usora, mult laptic si bebel sanatos si frumos!

Sandra 38w5d Anais Stefanie -> inca un pic

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lyana

Gety e mai bine sa se declanseze noaptea fiindca nu e trafic si ajungi repede la spital. Plus ca e si sotul acasa langa tine. Mi-e cel putin mi-ar conveni sa ma apuce noaptea sau dimineata.

37+ Teodora

Lyana, stii la ce ma gandeam? Ca poate medicul care ti-a supravegheat sarcina poate fi in spital si nu trebuie sa-l trezesti din somn sa vina sa te asiste si sunt si moasele, asistente mai multe de servici.

GETY 38 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Gety, si eu zic ca-i firesc sa te simti un pic slabita acum, dupa ce organismul tau a avut de suferit. Oricum intr-o zi-doua ar trebui sa te inzdravenesti.

Daca imi permiti o parere, nu stiu cata influenta are luna in declansarea nasterii, dar exista unii hormoni care-si fac de cap numai la anumite ore, cand se gasesc in concentratie maxima in organism. Te-ai intrebat vreodata de ce crizele de astm se fac pe la 3-4 dimineata? Hormonii sunt de vina.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili in sapt 37 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

quote:
Originally posted by cucuoancea

A, am uitat sa va spus ca aseara m-am suparat rau ca nu mai vine bebelina, asa ca am incercat si eu .. ca de o luna ma tot abtineam (am avut impresia nebazata pe nimic clar ca dupa fac candida)! Se pare ca si la mine ca si la Izty a avut oarece efect! Asa ca….incercarti!

Si eu "prestez" la greu, dar inafara unor dureri mici in plus nimic nu s-a schimbat .

Sandra 38w5d Anais Stefanie -> inca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

Azi toata ziua am avut dureri de burta jos, ca cele de la ciclu + dureri de mijloc asemanatoare cu cele de rinichi. O insemna ceva?
Cum incep durerile astea de nastere? Tre sa mi se rupa apa si sa ma ud neaaparat? Deja am luat-o razna de tot si vreau sa nasc. Am facut si crize de isterie ca ma sufoc si nu mai pot sa traiesc si eu pe langa bb deloc, creste si ma rupe de tot.

37+ Teodora

Mergi la inceput

MamiLili, stii ca mi-a venit in minte chestia cu fluxul si refluxul. As vrea sa am mai multa energie, mai ales acum, in perioada asta, ca sa fac fata mai bine la nastere si dupa nastere.
In schimb, nu stiu ce sa fac cu arsurile astea. In mod normal, se zice ca bebeul coboara spre iesire si nu mai exercita presiune asupra stomacului. Nu-mi dau seama.

GETY 38 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

Itzy bitzy, cucuoancea si alexia nasteri usoare, desi cred ca ati nascut deja!.
Adriana mica felicitari pt bebe Tudor.

Eu aseara n-am mai rezistat, dupa o noapte in care am dormit doar jumatate de ora din cauza gazelor, aseara am adormit cu minunea in brate in timp ce-i dadeam de mancare. Noroc ca e mama la mine si a luat-o ea in grija asta noapte pana la 2 si am reusit sa dorm si eu 6 ore neintrerupte.
Concluzia in cazul meu, pentru ca nu alptez, ii dau doar supliment, nu ii voi mai da niciodata formula pudra pentru ca face gaze GROAZNICE. Aici este o forumla ready to use, e mai scumpa decat cea pudra, dar merita saracul copil.
Acu 2 nopti atipea cate 5 minute si iar incepea sa se chinuie.

Ma bucur ca v-au placut pozele noastre. Le-am facut la un photo studio de la jcpenney.

Eloise e incredibil ce s-a schimbat Max de cand a venit bebe acasa, din alintatul familiei a ajuns protectorul fetitei. Daca plange fuge repede la patut , se ridica in 2 picioare sa vada ce se intampla, daca afara se apropie cineva de carucior iarasi se uita sa nu-i faca ceva, daca o ia un musafir in brate e prezent si el si ar vrea sa o traga inapoi.

Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze

Varsta Bebe

Mergi la inceput

Lyana, eu nu stiu cum sunt durerile premergatoare nasterii. Fetele care au trecut prin asta iti pot raspunde. Dar am auzit ca nu-i neaparat nevoie sa-ti cada dopul sau sa ti se rupa membranele (ti le rupe dr. cu pensa), dar se declanseaza contractiile. Sper sa nu fi scris bazaconii.

GETY 38 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput