Mamici de sept-oct 2006 (82)
Raspunsuri - Pagina 4
anangel_lexi spune:
Adriana mica, felicitari pentru bebe Tudor, sa fie sanatos si cuminte!
Itzy-bitzy nastere usoara si bebita sanatoasa! Tinem pumnii
Fetelor, de floricika nu mai stie nimeni nimic? Eu am asa o presimtire nasoala ca inca mai e in spital. Flori, sper ca esti bine, eu tin pumnii
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse
Varsta Mariei
Crisnemes spune:
Inca ceva- nu te grabi sa-i dai supliment!
Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
MamiLili spune:
Neata tuturor!
Hai Itzy!
Hai Alexxia!
Felicitari, Adriana mica! Sa va traiasca puiul!
Oare ce-o fi cu Nicole2005, Mini, Cucuoancea?
Alexutza, la farmacie ceri pur si simplu fasa 10x10 sau 10x15. Fasa nu-i sterila, dar asta nu-i o problema. Sau daca vrei sa fie steril, dupa ce-ti confectionezi tampoanele cu vata si fasa, poti sa pui un set de comprese sterile acolo unde va avea loc contactul cu pielea. Actiunea asta o vei face chiar inainte de a-ti pune tamponul (in spital) si nu de-acasa, pentru ca se pierde sterilitatea compresei. Sper ca m-ai inteles.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili in sapt 37 cu
bychi spune:
quote:
Originally posted by acd2you
eu chiar mi le-am pregatit deja, dintr-o fasa de 10/15 si o punga de vata mare mi-au iesit 15 tampoane gata pregatite. ca sa nu stau in spital sa tai fasa cu foarfeca, sa mai pun mana pe clanta si apoi vata pe acolo. decat le scot cate unul si le folosesc. acum, eu stiu ca in spitalul meu nu sunt conditii. depinde cum e la voi.
Dana 37+
Super ideea cu pregatitul tampoanelor dinainte!
Bychi 39, Tiberiu (28 iulie 2003)
Lyana spune:
Alexutza pansamentul sau fasa costa 11 000 lei, la farmacie poti sa intrebi de fasa.
Eu am luat si pansament la sul si comprese sterile la pliculet.
37+ Teodora
madau spune:
Felicitari Adriana, bb Tudor sa cresca mare, sanatos si frumos!!!
Ptr Lilina va dau eu datele, ea este inca in spital cu Vladut, care are o infectie cu un streptococ, din cauza Lysteriei pe care a avut-o mamica, si e sub tratament cu antibiotic. Important este ca sunt bine, a inceput deja sa ia in greutate, probabil ca luni le da drumul acasa. Deci Vlad-Alexandru, 37 sapt, ora 4.02, cezariana, Apgar 9.
Pupici la toata lumea si nastere usoara!!!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
MamiLili spune:
Lexi, daca imi amintesc eu bine, Floricika e acasa. A zis ca a avut o nastere grea pentru ca e ingusta in bazin. Sper sa nu fi facut o confuzie...
Sanatate la mamici si bebici!
Lili in sapt 37 cu
inni spune:
..neata
haideti ca vad ca multe ne-am trezit cu Floricika in gand...si eu ma intrebam ieri ce-o face...dar am uitat sa si postez despre ea.
sa speram doar ca doarme dusa din cauza prichindelului.
adriana felicitari pt. Tudor..eu nu am reusit sa vad nici o poza..nu a mers..
itzy...hi hi...bine ca ai apucat sa-ti faci si manichiura ..altfel nu cred ca ti se rupea apa ..nastere usoara si abia astept sa-ti vad bebelina
Poze
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
alessia80 spune:
ADRIANA MICA-felicitari, sa va traiasca!
Continuam galeria:
ITZY
ALEXXIA
ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)
poze
ralualexandrei spune:
Sunt o mamica de martie-aprile 2007 si mai trag cu ochiul la povestile voastre pt a retrai clipele frumoase si pline de emotie dinainte de nastere.
Va doresc multa sanatate si fericire voua si bebeilor vostri si pt cele care inca nu au nascut nastere usoara!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 14+ album no1 album no2 albumul no3