Mamici de sept-oct 2006 (82)
Raspunsuri - Pagina 5
amarantina spune:
Itzy!
Alexxia!
Felicitari Adriana mica si sotul! Sa fiti fericiti alaturi de Tudor.
Fi-mea a reusit performanta sa se scoale numai de 4 ori in 24 de ore. Noroc ca ia zilnic in greutate ca altfel m-as panica de atata somn (cam 19ore/zi)
cata14 spune:
Dragele mele,
sunt inca in urma cu somnul si cu toate. NU am timp sa citesc din urma si sper sa ma iertati. Voi intra curand in normal, sper.
Felicitari noilor mamaici si refacere rapida dupa nastere.
Am trimis poze ptr albumul nostru in casuta postala comuna, daca va pricepeti vreuna poate le puneti si online.
Pe curand,
Catalina, 40
alexutza_26 spune:
Crisnemes, Mamilili si Lyana - mii de multumiri..ma duc la farmacie.dar sa mai stea ploaia si apoi imi voi fabrica acele pachetzele...ca sa fiu pregatita
Azi ma duc la control si sper sa imi zica ca e totul ok..desi nishte crampe / junghiuri am tot avut de vreo sapt....
38+ cu Gabitza
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
mephala30 spune:
Itzy, Alexxia, nastere usoara!
Adriana, felicitari pentru bebe Tudor!
Mamilili, de unde cumparati voi unguentul cu galbenele si propolis? Ala de la Tis...
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze
cata14 spune:
Monique, eu n-am auzit aici ca laptele mamei n-ar fi bun. Acum cateva zile, Erik a mancat din 1-1.5 h si m-am speriat ca n-am lapte de-ajuns si-i prea subtire ... s-a dus sotul si a cumparat formula (noroc ca nu l-am folosit). Rezultatul a fost ca l-am supraalimentat si (avea gaze la burtica) i-am inrautatit gazele. Am sunat seara la spital si m-a linistit moasa, acum incerc sa nu-i dau mai des de 2 ore mancare ... sa n-o patesc iar. Al meu a luat in greutate 400 de grame in 5 zile ... cam mult.
Catalina, 40
eloise spune:
Carmen eu am luat unguentul de la TIS dintr-o farmacie din cartierul meu (pacurari). Intreaba in orice farmacie daca au din acesta. de obicei am obs ca au numai cu galbe, simplu. Nu cred ca trebuie insa sacauti mult. Sau intreaba prin magazinele naturiste.
Lili spui ca si produsele de intretinere de la TIS sunt bune? ce altceva ai recomanda? eu de ex folosesc pt fatza Vichy dar in sarcina am inceput sa am acnee, tenul se ingrasa tare, am mai folosit si l'oreal (), tot nasol... si pan ' la urma n-am mai dat cu aproape nici o crema pe fatza, doar rar de tot...
Ieri am luat siropul de patlagina cu propolis tot de la TIS si vad ca asta noapte nu m-a mai chinuit tusea deloc. Siropul pare foarte concentrat si bine facut.
Oana foarte frumoase pozele cu bebitza. Si vad ca Max se impaca bine cu ea.
Eloise 37+ cu
EU
Virsta bebe
matahut spune:
Salutare!
Lexi, cred ca a prins bine galeria ta de ieri… Noaptea trecuta pe la 3 mi-a cazut dopul gelatinos. Dupa aia s-a mai scurs niste sange la urmatoarele vizite la wc. Acum….e liniste. Am avut cateva contractii in dimineata asta, dar nimic regulat. Sper ca pana in seara sa se intample ceva. Tare mi-as dori sa nu nasc noaptea….dar acum, cum o fi, o fi! Stiu ca poate sa mai dureze si cateva zile, dar si doar cateva ore. Data trecuta dupa ce s-a eliminat dopul am nascut in 24 de ore! Oricum, va tin la curent!
Marina 41+1 Maruca si Ana (3 ani)
pufymic spune:
Itzy, Alexxia
Felicitari Adriana mica pentru bb !Sa fiti sanatosi!
Ma intrebati fetelor de la ce am facut febra....daca as sti v-as spune! Cert e ca a cedat sub antibiotic....deci sper sa fie bine!
Eu ma speriasem sa nu fie ceva infectie uterina....brrrrrrr!Se pare ca nu a fost asa ceva!
Chantal imi pare sincer rau de micuta ta!Dumnezeu s-o odihneasca in pace!Iar tie sa-ti dea putere sa treci peste durerea asta ....!
Sa stii ca si eu mi-am jurat ca nu voi mai calca prin spitalul matern din Arad in viata mea!E execrabil!
Ma duc sa fac ceva de mancare pana doarme goanga mare....
Pupici!
Ioana de Nicolas (17.09.2006)& Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio&Nicolas
Poze Yahoo
Povestea nasterii lui Alesio
matahut spune:
A, am uitat sa va spus ca aseara m-am suparat rau ca nu mai vine bebelina, asa ca am incercat si eu .. ca de o luna ma tot abtineam (am avut impresia nebazata pe nimic clar ca dupa fac candida)! Se pare ca si la mine ca si la Izty a avut oarece efect! Asa ca….incercarti!
Marina 41+1 Maruca si Ana (3 ani)
pufymic spune:
Am primit de la Tina (Eli26)offline mess pe yahoo:
"pe bb al meu il cheama Yagi Alesio Tsubasa,sper sa nu te superi ca iam pus numele lui bb ca al lui goanga al tau ,dar nu imi venea nici un nume frumos in minte...:-*;Sa nascut pe 16 -09-2006 la ora1:4min ,2926grame ,50.0cm au inceput contractiile si am fugit repede la spital...m-am chinuit doar o ora ^^acum papa laptic ca nu am tzitzi din cauza stresului....transmitele si fetelor pupici din partea mea si mai intru cand pot cu amanunte"
Am si eu o rugaminte la fetele care mai au timp de lista: sa completeze si la noi: ora 22:35, 50 cm, APGAR 9, Dr. Adrian Popa , Maternitatea Arad.
Multumesc mult!
Pupici!
Ioana de Nicolas (17.09.2006)& Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio&Nicolas
Poze Yahoo
Povestea nasterii lui Alesio