Scandinavii stiu DC (123)
Raspunsuri - Pagina 9
Katarina spune:
Numai mie imi apar mesajele inserate aiurea? Adela m-a intrebat ceva, am raspuns.. dar mesajul m meu e undeva intrre mesajele Lilei de " stop joc" si celalat de initiere a subiectului...Mmmm
Katarina spune:
Naaaaaaah, c-am scris din nou, dar iar nu-mi apare mesajul unde trebe'.Ma pedepseste poienita, ca dau si io p-aici odata la un an.
lilanda spune:
Am deschis subiectul :-)...am o stare pe care nu o pot explica; ceva intre dor, nostalgie si mihnire...multa mihnire...
Ma intrebam zilele trecute cum e mai bine sa facem: sa continuam sa postam aici, sa deschidem un alt subiect nou??? Nu stiu ...voi ce spuneti??
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
mara03 spune:
io am deschis subiectul si nici n-am apucat bine sa citecs ce-ai scris ca m-am si trezit ca apas pe "raspunde la subiect"...cu alte cuvinte mi-a lisit poienitza atat de tare ca verificam din ora in ora daca nu s-a redeschis subiectul.
io as zice sa deschizi unul nou.
pentru un nou inceput!!!!!
uraaaa, sunt fericita! si fug la europa lu' von trier impacata!!!!
www.dropshots.com/day.php?userid=181975&cdate=20060920&ctime=111343" target="_blank">catzelushul dansator
Pegasis spune:
Sa lasam scandinavii sa-si spuna parerea intii. Adela,
edit: mara, scuze, a fost fara intentie, am scris in acelasi timp.
Rayuela spune:
Eu am citeva constatari si citeva propuneri.
Constatari:
Poiana scandinava,devenind foarte populara,foarte citita,si-a atras evident,multe simpatii,dar si multe antipatii.
Spiritul "poienar" era ceva special,era o oaza de relaxare si veselie,o amestecatura de poiana lui Iocan,stirile zilei,glume si cafelutze,chefuri si discutii filozofice.Asta era sarmul,sarm care a scazut incet incet,dar nu stiu dín ce cauza.
Poiana scandinava a avut initial un nucleu.Am fost o mina de oameni care ne-am "potrivit" la stilul de a sporovai,la glume,la discutii interesante.
In poiana s-au creat prietenii adevarate si solide.Ne-am vazut apoi in real life si ne-am placut si acolo.Asta e cea mai mare contributie a poienitei,zic eu,din punct de vedere personal.
Acum,cum mergem mai departe?
Eu propun o convocare a tuturor celor carora le pasa cu adevarat de aceasta minunata poienitza,sa nu devina un teren viral ,steril si buruienos.
Si vedem ce facem ...
eu zic ca Show must go on!
Si ca sa inchei in glorie:
asa ceva.....
P.S.-mi-e dor de narancea,zau,cu chitara lui cu tot..Am dat la intimplare,din sentimentalism,click pe linkurile vechi,si am gasit www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53448&whichpage=3" target="_blank">problema broastelor,muahaha,ce mai rideam atunci bre...ce mai rideam...
mara03 spune:
carmen, e ok. io mi-s scandinava neaosa de la bistrita.
rayu,
www.dropshots.com/day.php?userid=181975&cdate=20060920&ctime=111343" target="_blank">catzelushul dansator
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Adela99
Katarina bine ti-ai bagat nasucul p-aci. ai fecior mare de-acum nu?
Unde-o detectasi??? :-))
Inteleg ca majoritatea vrea show must go on cu subiect nou, da??? :-)) (oricum sa-i vaz io pe aia de ne bat recordu' la capitole )...da' cum sa se numeasca?? si un' sa-l plantam, ca vorba ceea scandinavi nu mai sintem demult, decit in "spirit" - vorba Adeluctzei
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet