Scandinavii stiu DC (123)
Raspunsuri - Pagina 8
adusca spune:
edit: am mutat mesajul unde-i este locul, aici atmosfera ar trebui sa fie una destinsa .
cer scuze scandinavilor.
iren spune:
Aduscu, bine ca le puseshi, ca ma mincau deshtele, da am vrut sa-tzi las tzie aceasta placere
Yank, am imaginatzie bogata, nu?...
cataghe spune:
Aida, nu e cazul sa iti raspund pt ca nu ai habar despre ce vorbesti. Asa ca, te rog frumos, hai sa punem punct aici. Uite, iti cedez tie prerogativele de "fata buna" care te-au revoltat atat de tare. Multumita?
Iren, eu nu prea iti inteleg revolta. Dar daca tii cu tot dinadinsul, am sa spun si eu: m-am intalnit cu Yank la o cafea, s-a purtat ok, nu mi-a clonat cardul, nu mi-a furat banii, a platit cafeaua. Astea sunt toate datele pe care le detin. Ce a fost intre el si Vikinga este problema lor personala. Ce cred eu personal este problema mea personala, si oricare ar fi ea, atata vreme cat este construita pe presupuneri si nu pe dovezi, nu imi pot permite sa o afisez aici. Asa ca prefer sa imi tin gura/tastele. Fair enough?
vikinga spune:
Adusca multumesc!Ce e mai dureros e ca am fost judecata de modul meu de viatza prin spusele unui infractor si dovezile furate din latopul meu, in citeva minute atit i-a luat. Lia si-a permis public sa zica ceva de viata mea personala fara sa ma fi intrebat pe mine nicicind! Si AC la fel! dar bineintels prietenia fu prea strinsa intre el si altzii.Eu am fost in Spania 5 sapt pt ca am familie acolo. El a stat 2 zile la hotel, era impreuna cu altzii, spunea ca-i vine si nevasta dupa. El a stat mai mult decit mine. Am dovezi cind zic asta. Am fost cu un copil dupa mine, cred ca numai eu stiu ce a fost intradevar acolo! Intii vorbitzi cu mine inainte sa facetzi remarci despre viata mea de orice fel! Nu trebuia sa va luatzi duse da val pe baza spuselor unui om care a facut o obsesie bolnava pt mine! Am folosit obsesia asta vreo citeva zile dupa ce am venit din spania pt a trage ceva date de la el. Va pozaratzi multe cu el, i-ati dat nr de telefon. Se conversa cu vreo 30-40 de femei de pe aici. Mi-a zis ca voi il sunatzi pe el si alte multe murdarii, trebuia sa il cred pe el asa cum ati facut voi?Nu conteaza ca mi-a fost discutat modul de viata, am meritat-o cica, mia facut bine ca m-a furat! Corect era sa se zica ccc ca nimeni nu merita asta! Nici victimile de pe DC care nu vor sa recunoasca nici eu nici altzii.Ca pina la urma nu am pus subiectul asta pe forum sa ma dau victima pe la voi. Banii mi i-am recuperat, am iesit din asta. Puteam sa stau in umbra ca si restul. sa va las sa mergeti la baluri si la alte intilniri cenu putea fi la fel norocoase ca altele. Nu v-am cerut nimic, nici ajutor nici nimic! Deci nu aveam nevoie de cugetari adinci despre viata mea, cind punctul de greutate trebuia sa fie in alta parte! Dar birfa a fost prea atractiva! I-am vazut in laptop poze cu copii iesitzi din comun de frumosi asa ..artificial, gelatzi, pieptanatzi, usor pudratzi, fotografiatzi cam ciudat. Copii de 6-10 ani. Trafic de copii pe la straini, oare suna cunoscut pt romani? Din naivitatea mea, Aldo a stat in preajma lui. Ac si tie ti se putea inimpla ca doar vb aia ai zis ca e domn! Si gentleman. Si oricarei alteia.Imaginea cu copii aia si faptul ca Aldo al meu a stat in preajma lui, nu am sa mi-o pot ierta vreodata! Imi mai pasa mie ca-mi judecara pe aici stilul de viatza...?! Ori pt sumele mititele pe care credeatzi ca le recuperatzi de la el cu vb buna! Tirguilei cu infractorii, bleah!Mentalitate romaneasca! Pe ocolite asa.. Sa raminetzi cu bine fetelor! M-ati invatat ca de alta data cind vad ca cineva fura o poseta si vad asta, chit ca-i batrina, chit ca mai stiu eu ce, sa inchid ochii si sa nu iau atitudine! M-ati invatat ca fatza de romani nu tre sa iei atitudine ca tot tu ajungi ca ala de deranjezi atmosfera cu ce zici! Stric aerul in poiana si imaginea forumului! Asta eu facusem, nu avertizasem ca aveti un infractor printre voi. Bravo!Vikinga & micul viking Aldo(15noi2003)
aida_o spune:
cataghe
uite ca mi-ai ra5pun5, dupa ce zi5e5i ca n-o faci. 5-avem pardon, tu e5ti cea care cica nu mai 5tie de5pre ce vorbe5c. te-a la5at memoria, vad. deh, o fi fo5t prea tare cafeaua aia ce-o bau5i cu yank.
_
Aida draga, profit de deschiderea subiectului pentru a'ti acorda un mic avertisment deoarece, cand aveam maxima nevoie de decenta nu ai ezitat a folosi o aluzie transparenta
Alin
lilanda spune:
Stop joc!!!
Subiectul ia vacanta...asa freo dooa zile...cel putin!
Multumesc pentru intelegere.
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Katarina spune:
Subiect nou, ca asta ma intristeaza.Haideti mai,ca n-am ce sa mai citesc pe forum cand vreau sa mi se descreteasca fruntea.
Va imbratisez pe toate
Katarina spune:
rayu bre, ce fac cu lucrurile alea de mi le-ai dat?ca nu-mi raspunserasi la ultimul pm pe care ti l-am scris din Romania.Poimaine ma mut si as mai sorta din lucruri.
Katarina spune:
jättestor pojke si zburdalnic nevoie mare. Are o personalitae mama mama. Cu cine-o semana oare?