Scandinavii stiu DC (123)
Raspunsuri - Pagina 7
ocebine spune:
Io propun un summit scandinav la NY...un show, un dinner, ceva shopping si uitam de scandaluri si de dureri de cap.
Poienita e doar o mina de prieteni care au "chemistry" formidabil. Ar fi pacat sa se destrame. Zic si io.
Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)
I used to be indecisive, but now I'm not sure.
Adela99 spune:
ia sa fac si io un exercitiu de sinceritate pana nu vine fimiu acasa si ma alunga de la calculator ... da' inainte ... pentru ca imi amintii Sabinel, La multi ani sotzului! azi e si ziua lu' fimiu
io nu ma simt vinovata, nu mi-s nici desteapta, cultivata cu atat mai putin, cat despre elitista nici nu poate fi vorba ... dar am simtu' umorului - chiar daca e uneori cam greu de crezut :-)
merg mult pe intuitie dar nu ma bazez total pe ea, sunt subiectiva cu toate ca de multe ori ma bat cu pumnu-n piept ca am simtul dreptatii bine dezvoltat, nu-mi place sa influentez pe altii - desi uneori nu ma pot abtine sa nu dau sfaturi ... si ca sa inchei n-am avut motive sa-l suspectez pe yank de ceva si nu sunt sigura ca daca as fi avut l-as fi "deconspirat" ca doar nu pot acuza un om pentru ca io banuiesc, sau simt, sau mi se pare, samd. si vorba lilutzei, suntem maturi ... ce dreaq.
Pegasis spune:
Plutesc prea multe in aer. S-au spus prea multe si bune si rele si cred ca sfatul lilutei cu pauza de gindire/reflectie ar trebui luat in seama. Cred c-au fost si momente mai grele pt dc si pt poienita decit acesta. Nu inteleg de ce unii dintre noi cred ca o disputa virtuala poate omori sentimentul ala de bine si de relaxare care exista aici. Eu nu cred asta. Timpul o sa dovedeasca ca am dreptate.
Si mai cred ca putina detasare n-ar strica. Nu mor caii cind vor ciinii.
Eu nu plec.
iren spune:
Dincolo de aspectul aparent telenovelistic al acestei "afaceri", se contureaza urmatoarele- aceste lucruri nu sint deduse -btw, exista dovezi cu carul, ci aflate de la persoane care au fost fraierite (pe mine nu ma includ, cu toate ca tot fraiera ma numesc, pentru simplul motiv ca suma mea nu concureaza nici pe departe cu sumele lor) de acest onorabil domn: Yank este un impostor shi-un excroc cu cazier- da, are cazier- mai exact, un infractor. Se ocupa cu afaceri care aduc
bani imediat, de exemplu, cloneaza carduri. Doamnele care au avut o atitudine mai mult decit "ma doare la bashketzi", avetzi carduri? Daca va ginditzi ca atzi putea fi in locul pagubitzilor, pentru ca nu trebuie sa-l intilneshti ca sa patzeshti asha ceva, poate ca atzi lasa deoparte faptul ca vai! Vikinga, sotzie devotata! a avut o legatura cu aceasta lepra shi v-atzi gindi numai la aspectul legal al acestor invirteli. Pe linga carduri clonate, acest "Sabia lu' Moise" al forumului mai practica shi imprumutul de bani de la diverse persoane- persoane pe care io le-am aflat, dar vad ca-s lashe shi nu vor sa scoata un cuvint- bani pe care nu-i returneaza niciodata de buna voie, ci doar daca pagubitul e destul de deshtept sa reclame la politzie- aviz amatorilor. Shi ca sa nu mai spun de anumite poze (scuze, iubito, da nu ma pot abtzine cind vad cita lume sta pe margine fara sa ia atitudine) pe care le detzine in calculatorul lui, cele care avetzi poze pe net, ginditzi-va ca pozele copiilor voshtri ar putea fi salvate in calculatorul lui.
Nu ma ashteptam ca anumite persoane s-o injunghie pe Vikinga pe la spate, nu de shuturi in kur avea ea nevoie acum, nu aspectul moral al relatziei ei cu Yank ar trebui sa va intereseze, ci faptul ca un infractor este in libertate.
Atit am avut de spus, voi incerca sa-mi get a real life, pentru ca virtualul mi-a lasat un gust amar, nu ma ashteptam ca atitzia oameni sa ramina indiferentzi -"daca io n-am patzit nimic, putzin imi pasa"!
Ata ete!
Inca ceva: am tot respectul pentru Vikinga ca a recunoscut ca: "cum itzi ashterni, asha dormi", iar ei nu-i e moale, dar ceilaltzi care-au fost prostitzi de individ nu vor sa spuna nimic din cauza ca nu vor sa para proshti, cum, ei sa fie fraieritzi?? Oricui i se poate intimpla, totul e sa iei atitudine!
mihaela_s spune:
adeluts, ce-i o loligoth? descrierea ta e mai mult decat draguta.
mara, bombi, iau eu coltul nr.3
pegasis .
Mihaela si fetele mele
mara03 spune:
da bombi, despre baby-hopser vorbeam.
mihaela, io zic sa stam toate trei untr-un colt, poate impreuna ne mai dam curaj una alteia.
www.dropshots.com/day.php?userid=181975&cdate=20060920&ctime=111343" target="_blank">catzelushul dansator
nematics spune:
quote:
Si a doua chestie e ca nu mi s-a parut ok sa vad acuzand vehement oameni, care nu au interactionat cu el. Mi-au lipsit postarile echilibrate ale unora mentionati.
Andreea, daca (si) la mine te referi, atunci trebuie sa-ti spun ca eu aveam parerea mea despre caracterul respectiv, chiar daca nu am interactionat cu persoana, si mi-o pot sustine cu argumente...
mihaela_s spune:
quote:
Originally posted by Adela99
mihaela, uite aici despre loligoth
mercic, am citit. Interesant, cred si eu ca lumea o priveste ciudat...dar sa-ti faci toate hainele singura e ceva!
edit pentru ca am uitat sa-i spun marei ca accept provocarea . si ca sa o intreb ce face majestatea la camin? e inconjurat de printese?
Mihaela si fetele mele