Scandinavii stiu DC (123)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

quote:
Originally posted by bombi
in viata reala stau cuminte intr-un colt si nu vorbesc cu nimeni.

si io-s la fel...

ia-i finutzei tale o chestie din aia in care face bebele un fel de bungee jumping. nu stiu cum ii spune da' mi se pare haioasa. sper ca stii la ce ma refer. nu stiu cum sa-i dau cautare sa-ti arat o poza...

www.dropshots.com/day.php?userid=181975&cdate=20060920&ctime=111343" target="_blank">catzelushul dansator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

vezi la Germania, daca e vb de acelasi lucru cu ce zice tinatache
edit: ce zici, stam in acelasi colt, sau in colturi diferite?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Dragilor,eu am obosit.
Am obosit sa vad numele scandinavilor amestecat in ciorba zezeului.
Aduceti-va aminte de narancea.
Acum ,again,chiar daca nu explicit.
Eu am inceput munca,asa ca am sa migrez un pic din virtual in realitate.
Nu-mi inchid contul,pentru ca nu am de ce.O sa citesc in masura in care timpul mi-o va permite.Va rog mult ,nu spuneti acum "nuuu,nu pleca,lasa ca plec eu,sau eu ,sau ca e vina mea sau a altuia"..pentru ca nu este vina nimanui
Poienitza noastra,dragilor,nu mai este poienita de altadata.O spun cu acelasi regret cu care vorbesc in genere de forum.Sint o nostalgica incurabila,si da,mi-e dor de vremurile cind era liniste si veselie la noi in ograda.
Si acum din nou ,din virtual in realitate:evident ca pastram legatura!

Cu multa tristetze in suflet
Rayu pe pamint(.....asa ceva....)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

wow. cind ziceam 5i eu ca am ga5it o ga5hka mai deo5ebita.

bizar, cum di5cutiile au aparut dupa ce 5abina a propu5 un exercitiu de 5inceritate...

cataghe,
nu 5tiu cum 5e face, dar, cum 5crie cineva ceva de5pre conchita, hop 5i tu. ce faci, dai zilnic 5earch 5a vezi pe la ce 5ubiect a mai aparut mentionat nickul a5ta? in afara de faptul ca 5crii 5poradic, ai uitat 5a adaugi "5au daca 5e vorbe5te de5pre conchita". ca 5a o facem oficial.

a, 5i daca tot 5cormone5ti in arhiva proprie, poate ga5e5ti 5i PM-ul in care-mi explicai cum ai citat tu la un 5ubiect dintr-un me5aj de-al meu, numai ca 5a love5ti in <<o per5oana care se crede atat de importanta incat are impresia ca numai de postarile domniei sale "se ia" lumea>>. 5a nu mai zic ca folo5i5ei citatul acela total aiurea, doar ca poti 5a-ti con5truie5ti tu atacul. a5a ca mai uita-te din cind in cind 5i in oglinda virtuala, ca vad ca numai 5cama din monitorul conchitei o vezi.

acu' poate 5i eu 5unt, de fapt, conchita... hm? ca pe Cleomax deja o acuza5i de dubla per5onalitate acu' ceva timp. ia 5a vedem. 5i nu-mi mai trimite PM, de data a5ta. 5crie aici, 5a vada natiunea.

Mergi la inceput

revin cu o mentiune,pentru ca m-a suparat ceva din mesajul aidei:aluzia ca unii scandinavi si-ar face jucariile pentru ca nu am avea curajul raspunderii,ca nu ne punem cenusa in cap,whatever.
Si acum mentiunea:)
Atita timp cit Poiana scandinava va fi scena de desfasurare pentru politze neplatite,eu nu mai intru aici.
Cu aceeasi tristete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Rayuela,
eu nu am facut decit 5a con5tat cum indemnul la 5inceritate a na5cut certuri, atita tot... 5i probabil ai vazut ca n-am nimic cu nimeni, doar cataghe m-a deranjat cum nu inceteaza 5a 5e dea drept "fata cea buna", 5i 5a atace un membru care nu 5e mai poate apara. departe de mine ideea de a te/va acuza de ceva... dimpotriva, mie mi-ati devenit toate de-aici dragi...

5i n-o 5a bag o floricica de impacare la final, pentru ca mi 5e pare teatral, dar te rog 5a recite5ti ce am 5cri5 5i poate o 5a intelegi ca nu a fo5t decit o con5tatare a cronologiei evenimentelor. nu-mi baga cuvinte-n gura, te rog...

ok. 5e vede treaba ca prezenta mea deranjeaza, a5a ca mai bine la5 5a 5crie aici numai 5candinavele. de5i cearta nu eu am inceput-o, macar a5ta poate ai ob5ervat.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aida_o
bizar, cum di5cutiile au aparut dupa ce 5abina a propu5 un exercitiu de 5inceritate...

Aida draga,asta e ce m-a deranjat.Poate ca nu ai vrut sa spui ce am inteles eu,vezi,fiecare interpreteaza cum ii "suna" la ureche.
Si nu am sustinut ca tu ai inceput vreo cearta,asa ca te rog la rindul meu,sa nu interpretezi gresit cuvintele mele.
P.S.-tu esti o persoana care face parte din galeria mea personala a forumului DC,de acum 2-3 ani,pe care il iubeam foarte mult.
Uite ,io-s mai sentimentala:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

E adevarat ca zic acum din interes pur personal si ca vreau sa-mi pastrez sursa de informatie despre ultima colectie de toamna, un lama-lama-duck, prada, ciinele ikea, ce mai zice la ziarul dutch..etc
Dar zau ca prieteniile mai ales cele virtuale nu vin usor, si parea ca voi chiar vorbiti aceeasi "limba". Si cit de greu e sa gasesti pe cineva cu care poti avea "complicitate" intr-un spatiu atit de vast!
Zic si io,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

vine omu' obosit de la serviciu se ashaza dupa bunu-i obicei direct la calculator si ce vede? :-(

tot am vrut sa va zic cc ca acum doua zile am intalnit o frumusete de loligoth (17 ani) pe autobuz. m-am ashezat repejor langa ea. cosea! :-) o batistutza alba cu dantelutza cum ii sta bine unei loligoth. pe ea aplica o funditza tot alba de catifea. pe capshoru-i impodobit cu bucle negre-negre avea ceva gen bonetzica cc care mie imi amintea de amish, bineinteles tot dantela (alba) si peste o bentitza lata de catifea neagra si nelipsitele funditze. o fatza alba ca de portzelan iar la coltzul ochilor negrii ca taciunele cate o alunitza. era imbracata toata in negru, rochie, ciorapi, pantofi si un paltonas. pe care le cususe singurica. batistutza era menita buzunarului de sus de la paltonash. bineinteles ca am intrat in vorba cu ea. foarte finutza, un vocabular elevat. printre altele i-am spus ca imi pare rau ca nu am aparatul de fotografiat cu mine, ca as fi rugat-o sa ma lase sa-i fac o poza. a ras cristalin si mi-a povestit ca a fost la expozitia de carte din Göteborg si ca multa lume a fotografiat-o. m-a consolat :-) si mi-a spus ca spera sa ne mai intalnim si atunci va poza. o scumpete de fata! cred ca e singura loligoth din oraselul nostru. mi-a spus ca-s prima persoana care o complimenteaza si am ceva pozitiv de spus ca de obicei primeste doar comentarii negative. m-a impresionat nu numai felul cum se imbraca ci toata persoana ei. wow, ce n-as da sa mai am 17 anisori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Acum am ajuns acasa si mi se face rau fizic citind :-(( Habar n-am ce sa zic... e doua oara cind o astfel de criza zgiltiie poiana. La prima am facut respriratie gura la gura impreuna cu doruletz...acum nu stiu daca mai am timpul si nici starea de a resuscita subiectul...sintem maturi, stim ce vrem si de ce ne aflam aici. Poate o pauza de o zi de doua de reflectie ar fi buna pentru toata lumea.....

Sabina, fiindca io ti-am raspuns la exercitiul de sinceritate, te rog sa-mi dai si raspunsul tau...pentru ca trebuie sa ai unul personal. Sint curioasa de exemplu, cum ti-ai estima acum, atitudinea pe care ai avut-o in momentul si dupa ce am scris aici pe forum ca am fost deranjata de replicile unuia dintre noi. Raspunsul tau m-ar ajuta intr-o oarecare masura sa stiu de ce scandinavii sint scosi la careu (si nu ma refer numai la tine), atunci cind exista certuri din astea colaterale subiectului!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput