Scandinavii stiu DC (123)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

quote:
Originally posted by Sabina

doruletz, ma refer la atitudinea pe forum, nu la escrocheriile reale.

Conchita era aceeasi pe orice subiect, nu era la vreunu mai blanda sau mai mieroasa, cum era yank aici.
La asta ma refeream.
mi se pare ca am fi putut depista impostura macar de carcater,virtuala, daca am fi observat mai atente ca yank e f mitocan la alte subiecte si aici se abtine.

PS Ce i-a facut el Conchitei nu a facut ea niciodata nicicum.sper ca nu compari personajele din punctul asta de vedere...conchita a zis intotdeauna ce=a avut de spus in mod DESCHIs .

Sabina, pe cuvantul meu ca intr-o dupa masa cand o sa am timp o sa iau arhiva la puricat si o sa iti trimit citate din care daca vrei sa fii cinstita cu tine o sa-ti dai seama cat esti de partinitoare cand vine vorba de Conchita. Nu de alta, dar eu ma simt jignita din nou ori de cate ori acesta "doamna" este ridicata in slavi pt "manierele alese". Iti spun asta fara nici o legatura cu subiectul Yank, sper ca iti dai seama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

scandinavi, mie mi-a facut o deosebita placere in majoritatea timpului!!

cam asta e.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

ei, cum asa? intii lena si ac acu si sabina :(

eram gata sa ma ambalez si io un pic, dar nu

mai bine ii zic "la multi ani" Adelei, stiu ca-i tirziu

si vreau sa mai spun ca am ramas lipita de topicul asta pentru diverstatea ideilor si oamenilor, pentru frumusetea, eleganta si umorul postarilor. fie ca-s de acord sau nu cu ele

citesc ce scriu si nu-sh ce mi-a venit, dar sint hotarita sa dau send la sfirsit

saptamina trecuta am fost in vizita in Franta, e prima data cind vizitez o tara latina.
e frumos rau, la Paris am stat numa o juma de zi, suficient cit sa-mi fac o idee si pofta de o vizita prelungita. ce mi-a placut mult a fost o anumita lejeritate, relaxare, nu-sh cum sa-i spun exact.

mai mult am stat la Poitiers, orasul mi-a placut tare, in schimb Futuroscopul, de care m-am tot impiedecat pe internet cautind info, nu mi-a placut. adica intr-un fel accept ca ceva ce trebuie vazut si poate fi o atractie turistica, dar nu-i tocmai pe gustul meu.

... cum era?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

bey... io nici n-am apucat sa beau si ne-am imbatat?

nu va mai incrancenati asa ca zau faceti riduri...

Alyssa - ca n-am apucat sa-ti zic - si io ma bucur ca ai revenit... sper sa mai stai... si n-ati mers si voi la o cafea sa-ti mai refriseze dl policeman codul rutier?

in rest... inca ma dezmeticesc...

da' nu ucideti poienitza ca e pacat de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Ei, fir'ar al dracului sa fie, atit de puternici sintem, incit un mitocan poate sa ne dezbine??
Lena shi-a inkis contul, o intzeleg, sper sa revina, Alyssa a revenit , sper sa shi stea, nu pot decit sa sper ca shi Sabinelu shi Vikinga vor ramine, acu cc ca e poiana purificata- btw, nea caisa de ce mai apare, shi nu i s-a inkis contul? Ca avetzi destule dovezi, shtiu sigur!
Ma amarasc aiurea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

quote:
Originally posted by Sabina

scandinavi, mie mi-a facut o deosebita placere in majoritatea timpului!!

cam asta e.

Nu exagera. Stii bine ca eu nu scriu decat sporadic la scandinavi, chiar daca imi face placere sa citesc. Asa ca poti sa stai linistita, prea mult n-o sa te deranjez. (La drept vorbind, pot si sa nu mai scriu deloc daca prezenta mea aici e considerata nepotrivita, trebuie doar sa-mi spuneti). Iar ceea ce am scris mai sus as fi scris indiferent de topicul la care scriai tu, pt ca mi se pare cumplit de nedrept ceea ce faci, dar asta e parerea mea. Prin urmare, nu vad nici un fel de argument pt plecarea ta de aici, in afara de faptul ca vrei sa ma faci pe mine sa ma simt aiurea. Dar, evident, hotararea iti apartine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Auziti breh, da inainte sa plecati toti, ca si io vreau sa plec, nu vreti sa ne facem un forum? unul de ala unde sa se poata discuta religie, si astronomie si copii si botezuri, mai stim unii de altii...
Ma ofer sa ma interesez de hosting.
O zi faina sa aveti,
Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

argumentele nu tin te ce ai scris tu catalina, nici de persoana ta.
s-a intamplat sa scriu imediat dupa tine, ghinion.

Viata reala e cu mult mai interesanta!!!asta-i tot.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

ce-i asta fetelor?

imi pare rau de ce se intampla aici!

sabina, mai hai pe-aici ca nu vreau sa te urmaresc doar pe treklens.com.

AC, eu ti-am apreciat curajul opiniei. la fel ca si tine cred ca adevarul e undeva la mijloc. nu spun ca yank nu e un impostor, insa si vik a avut parte ei de vina in toata povestea. e ceea ce vad eu de-aici de departe, de aceea, daca gresesc fata de cineva vog iertare.

mie-mi sunteti dragi, foarte dragi si faptul ca va stiu aici ma bucura si ma face sa revin iar si iar, sa impartasesc cu voi chestii mari sau marunte...orice...haideti sa aducem din nou floricele in poienita, da? (poate par patetica, dar asta simt acum)

pupici tuturor!
mai vin!

www.dropshots.com/day.php?userid=181975&cdate=20060920&ctime=111343" target="_blank">catzelushul dansator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

Da, Sabina, in viata reala merge omu' la munca, la cumparaturi - ca doar are botez peste 70 de ore si cind mai are timp sa arunce un ochi pe forum, gasesti jumatate de forum lipsa. Pai, e drept asa?

Si eu la cine ma mai laud cu finuta?

Mergi la inceput