Scandinavii stiu DC (123)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

zic si io, ca itsmenutza: am ramas fara replica!
nush ce ziceti voi aici, ca nu poc sa citesc la subsol din lipsa de timp, da' se vede ca e ceva elitist, eliptic, pe alocuri elucubrant, mesaje sterse, inversate, inveninate sau indecente

deoarece is depasita momentan de evenimente, revin io cand isi revine lumea

peseu. aici a venit toamna

Daca esti Pârâcios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

neatza, trec si io p'aci in viteza ca sunt la servici
S-a elucidat (iarasi) enigma surasului Mona Lisei. Cica surade astfel pentru ca e proaspata mamica, tocmai ce nascuse. Cercetatorii canadieni (salut itsme, bine revenisi ) folosind tehnici sofisticate de scanare cu laser in 3D si-au dat seama ca Monalisa poarta un fel de voal, imbracaminte tipica pentru femeile gravide sau care tocmai au nascut.

Adelucci, nu stiu ce se zice in astfel de ocazii asa ca io iti urez 'sa fie intr-un ceas bun', sa-ti traiasca viitorul depagânizat si sa ne pui poze cu ceremonia. Cum o sa-l cheme ?

Sabinelu, precizeaza te rog ce intelegi prin "tinut in brate"! In ceea ce ma priveste nu consider ca tin sau am tinut pe cineva "in brate", eu am intersectat pe forum un personaj virtual cu care am schimbat din cand in cand banalitati virtuale, despre vreme si fotbal, atat. Nu consider ca prin asta am acceptat si incurajat in vreun fel acte de escrocherie comise din spatele acestui personaj. Acuma nu pot decat sa simpatizez si sa compatimesc pe cei ce au fost victimele acestor acte dar sa "recunosc" ca am incurajat in vreun fel asa ceva "tinand in brate" escroci si sa deplang 'halul' in care am ajuns, asta nu, n-o s-o fac pentru ca nu e adevarat. Iar despre rautati la adresa altor forumisti, sa fim seriosi, pesonajul pe care-l compatimesti era campion la asta fara sa fie neaparat infractor, nu e asta un indiciu despre cinstea cuiva asa ca n-am de ce sa ma consider "foarte vinovata" pentru toti cei ce jignesc sau au jignit gratuit pe forum.
gata, subiectul e incheiat pentru mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

doruletz, ma refer la atitudinea pe forum, nu la escrocheriile reale.

Conchita era aceeasi pe orice subiect, nu era la vreunu mai blanda sau mai mieroasa, cum era yank aici.
La asta ma refeream.
mi se pare ca am fi putut depista impostura macar de carcater,virtuala, daca am fi observat mai atente ca yank e f mitocan la alte subiecte si aici se abtine.

PS Ce i-a facut el Conchitei nu a facut ea niciodata nicicum.sper ca nu compari personajele din punctul asta de vedere...conchita a zis intotdeauna ce=a avut de spus in mod DESCHIs .

pe de alta parte, inteleg f bine atitudinea ta, ar trebui toti sa ne rezumam la a ne intersecta virtualin momentul in care vedem ca nu exista puncte comune care sa se continue in viata reala( cum au fpost de ex la noi Alain cu pasiunea pt enescu samd)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

quote:
Originally posted by doruletz
Adelucci, nu stiu ce se zice in astfel de ocazii asa ca io iti urez 'sa fie intr-un ceas bun', sa-ti traiasca viitorul depagânizat si sa ne pui poze cu ceremonia. Cum o sa-l cheme ?

nu irimellu era nasa?

se vede c-am citit repede

Daca esti Pârâcios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

valeu, Julia, ai dreptate, iertaciune Irimellu, citii prea repede, treci te rog urarile de mai sus in contul tau
Sabina, io nu vad nici o diferenta intre personajul virtual care isi sustine parerile jignind din cand in cand sau cel care jigneste "deschis" de fiecare data, pentru mine e acelasi lucru. Insa asta nu face din ei criminali, nici dintr-unul nici din altul, asta voiam sa spun. Cel mult indezirabili de cunoscut in viata reala. Dar nu-mi place sa vorbesc public despre 'disparuti' asa ca daca vrei continuam discutia in privat insa mai pe seara ca acu' ma pun nesimtitii astia de francofoni astia la munca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

quote:
Originally posted by lilanda
quote:
Originally posted by Sabina
fetelor, propun un exercitiu de sinceritate. cum unele ca noi, destepte, cultivate(sa nu vii Iren sa zici nustiuce ca te bat!! stii tu!) am tinut in brate asa un personaj? Cum am putut fi in halu asta. eu una is suparat pe mine ca am trecut poeste feelingu primei vederi.samd samd....
Pfffui, pai poti sa fii destept si cultivat si sa te manince hotii de naiv!!! Naiv la modul ca ii socotesti a priori pe cei din jurul tau cinstiti si cu bune intentii (io recunosc ca mi-am pierdut flerul la a descoperi ticalosi de cind locuiesc pe-acilea). Si cum personajul in discutie nu e prost deloc, o stiut cum sa puncteze intodeauna in favoarea lui...nah, are "studii" de specialitate!!Mie insa toata povestea asta imi da de gindit atunci cind e vorba sa ai o reactie. Cred ca daca fiecare isi spunea suspiciunea de la bun inceput, adunindu-se mai multe voci impotriva lui, nu mai apuca monseru' sa-si cladeasca atita credibilitate, in urma careia cei care indrazneau sa mai aiba dubii erau considerati nebuni!!! Noh...pentru mine, asta e invatatura de minte, luata gratis...din pacate, exista altii care platira mai consistent pentru "curs"!!!Va pup...o tai la scoala, ca-s in intirziere!!!PS doru', cind pleci in Romania???pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Pai si ce daca ziceau ceva picau la fel ca mine, la mijloc si linshatzi! Multzi au stat ascunsi ca sa dea bine in reflectoare. Cita lashitate am vazut in astea 2 zile mi-e rau! Ce atita frica, sa mor de inteleg, pin' la urma nu fu decit un gainar nu vre-un bin laden.No bine vina mea intreaga ca m-am expus la ploaia lui de mitocanii halucinante, recunosc iar cu fruntea sus! Dar tre sa mai recunosc ca-mi adresa si scuze(!!!) si mi-a zis asa pe limba lui adevarata "ai fost o adevarata, tot respectu'". Am dovada, in caz de vretzi sa va amuzati si voiMie nu imi e teama de ce gindesc si nu imi e teama sa actionez! De asta banii mi i-am recuperat pina la ultimul cent asa nemtzeste direct de la asigurari in mod corect, nu pe stil romanesc.Nu imi ceretzi sa fiu politically corect si diplomata, "ca nah dom'le asa nu te bagai in gura mitocanului", ca-s brutal de sincera si mult prea temperamentala. Si numai oameni de gen accept in jur. Exceptzii de genul lui yank nu mai am comentarii. Iar lashilor le urez in continuare bine la caldurica!Sa stiti ca e minunat cu nasu-n vint in bataia vintului Asa ca vikingii!Am sa incerc sa iau o pauza de forum sa ma mai relaxez.Si pt ca tre sa fie audientza maxima acum in zona. Va rog de cititi, hai va rog sa dam starea asta negativa lasata in urma de yank pe forum pe ceva pozitiv! Hai mai fetelor sa aratam ca da gresim, dar suntem puternice si mergem mai departe frumos si cu capul sus! Hai sa-l ajutam pe Sebi, e pui mic, si daca macar stringem o parte mica de bani, macar dam sperantze! Si sperantza da puteri de leu in asa situatzii! Fetele din europa, Lorellei stringe pliculetele, ori vedetzi unde si cum va vine mai bine. Dupa ploaie vine intotdeauna soarele! Sunt o optimista incurabila mai si nu stiu cum se face dar nici un val nu ma da jos, chit ca a fost dush rece:)) Zic si eu cum zic nemtzoaicele "apa rece omoara celulita".O zi minunata sa avetzi!Vikinga & micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

doruletz, nu continuam, pt ca nu vreau sa ma cert cu tine.sau de fapt sa ma contrazic, pt ca cearta e mult si injust spus)

eu vad o mare diferenta.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Bem, bem, cum sa nu... Fac eu cinste ca ieri m-a oprit politia cind eram cu mashina. Am dus eu fetele la day-care (care apoi le duc la scoala, le iau) si venind spre mashina ma uit la roata din fata dinspre sofer si vad ca este desumflata. Ma uit la ceas, mai e timp si ma opresc la beninaria din coltz sa umflu roata. ok... Ma sui in masina si o tai! La semafor, chiar la ieshire, masina politiei. Gemul meu lasat jos ca era aburit si voriam sa vad la dreapta mea la curba. Politzaiul vede ca nu am centura de siguranta si face un U turn dupa mine. Imi baga si sirenele si luminile in spate si trag pe dreapta. Vine la geamul masinii mele, aveam centura pusa. "Aveati centura pusa cind m-ati vazut?"... "Nu... zic eu, dar tocmai ce ieseam de la benzinarie si mi-o puneam in drum"... "Actele masinii si permisul va rog"...am scotocit in geanta aia o gramada, nu mai gaseam nimic, imi tremurau miinile... Si politzaiul era un tip atit de dragutz... of, sa il maninci din priviri nu alta! S-a uitat la mine rizind, eu am batut din pleoape si m-am inrosit... mi-a spus ca nu este safe sa merg fara cetura si ca sa am grija sa mi-o pun mereu...

Dau de baut ca am scapat de un ticket de $110.00 si doua puncte luate din carnet!

Si mai dau de baut ca am revenit din izolare autoimpusa... Mercic Sabina de urare, am vazut-o atunci dar pina sa raspund s-a facut deja capitolu nou si nu am vrut sa fie prima postare a mea.

Salutari la toata lumea si sa a veti o zi minunata!

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

quote:
Originally posted by lilanda

Bonsoir ...iar avusei o zi de aia full, si, in plus, imi lua o ora juma' sa citesc subsolul!!!
Am de zis ceva vikingei, ca s-o inchis sobiectu' cu pricina: cind oferi o pozitie oficiala, trebe musai si dovezi (ca doar si tie iti cerura anumite doamne asta!!)..asa ca, putintica rabdare!

Da, Lilutz eu cerusem si eu asta. Principial. Din doua motive.
Personal m-a deranjat remarca nu-i evreu american e rrom. Nu mi s-a parut relevant. Si a doua chestie e ca nu mi s-a parut ok sa vad acuzand vehement oameni, care nu au interactionat cu el. Mi-au lipsit postarile echilibrate ale unora mentionati.

Vik eu nu cred pe nimeni in absolut. Stiu ca multe se pot aranja sa para. Dar cu tot respectul nu ma incred in tine extrem de mult. Esti o tipa desteapta, cu umor, dar atat. Stiam de la tine ca v-ati vazut in Spania in vacanta ta in care erai tu si micutzul Aldo. Sincera sa fiu fara a fi moralista, nu-s intr-atat de liberala incat sa mi se para normal. Imi petrec vacantele cu familia sau cu prietenii, nu cu un prieten. Open marriage-ul trebuie acceptat de ambele parti si nu mi s-a parut ca-i cazul.

Asa se-ntampla in lumea mea. Asta face lucrurile mai simple si de trait dar si increzut in altii. Si face viata daca nu mai frumoasa, mai senina.

Am hotarat si eu si Micha ca DC este history. Ca ce ma leaga e trecut. Vom cere si inchiderea acestui cont.

Si eu nu ma simt vinovata cu nimic Sabina. Eu nu am incurajat magariile. Nici ale lui Yk nici ale altora care au fost destul de indragiti din cauza spiritului.

Asta-i tot.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

vikingo,iti mai trebuie ceva vreme pina sa poti intelege o ironie si niste ghilimele.Referitor la scuze,alea tin de religie,de apropierea lui Yom Kippur,asa a nu te flata prea tare.Scuzele le adresez tuturor indiferent daca ma fac sau nu vinovat de ceva.Cel putin sint cu contiinta impacata ca in fata ta si a celor de aici nu ma simt vinovat cu nimic.In rest basme mai bune gasim in literatura,aia care tie iti e straina
Lilanda,nu e drga animic routat,e u simplu IP de vodafone,routarea o face serverul lor,nu eu
Good bye folks

Mergi la inceput