Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (96)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

quote:
Originally posted by monica70

MONICA
START 55 kg (1,70 h) .... OBIECTIV STATIONARE (minim) sau + 1-3 kg IMC 19,03 )
ZIUA 1 55 KG STATIONARE

IOANA
START 70 kg.(1,70h).....OBIECTIV 65 kg IMC 24,22
ZIUA 1 68,4 kg -1,60 kg
SILVI
START 67 kg (1,65h)......OBIECTIV 63 kg IMC 24,63
ZIUA 1 66 kg -1,00 kg
COSMI
START 74 kg (1,76h)......OBIECTIV 68 kg IMC 23,94
ZIUA 1
ANASOL
START 62,5kg(1,60h)......OBIECTIV 57 kg IMC 24,41
ZIUA 1 61,5 kg -1,00 kg
ANDA
START 79 KG (1,71)........OBIECTIV 62 KG IMC 27,05
ZIUA 1 78,1 KG -0.900 KG
SIMO
START 65 kg (1,67h)......OBIECTIV 63 kg IMC 23,38
ZIUA 1
DEEA
START 84 kg (1,67h)......OBIECTIV 52 kg IMC 30,10
ZIUA 1
GIOVA
START 63 kg (1,68h)......OBIECTIV 58 kg IMC 22,34
ZIUA 1

Am uitat sa zic la multi ani bebeilor sarbatoriti azi!

Denisa am vazut si pozele cu Emma ce lungana!
ANASEBE deci si Tibi a papat mai putzin...Si ce naiba au messurile astea??? Si nici n-am timp sa vad ce naiba are
Eu macar mai pot sa il folosesc dimineazta la birou,desi sunt f.f.f.f. ocupata zilele astea (maine am si tichete de masa de repartizat ... saptamana viitoare vine patronu' iar si colega pleaca ,deci voi fi singura)
Si acasa, pe langa asta cu controlul,acu' vine inchiderea pe trim 3 si eu abia am inceput luna iulie Deci se anuntza un WE plin de treburi
De treburi casnice nici nu mai poate fi vorba : mami la bucatarie,Ghitza cu curatzenia (azi l-a pus mami sa aspire si in apartament la frate-meu Soacra de soacra,nu? Ca saraca a zis ca moare si nu-l mai vede insurat (pe fratelo),sa ii mai faca alta curatzenie,ca el vorba lui Ghitza,nici nu stie tine aspiratorul in mana )
Acum am evacuat strumfa la plimbare,sper ca nu-i da la ala prin cap s amai vina la ora asta,asa ca ma retrag un pic in pat,ca-s KO.
Revin mai pe seara,poate mai apare vreo -ista cu raportul,totusi

MONI de DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE

ALBUME DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni-iara nu vezi ca sunt decalata cu mesajele
Ioana-super retzeta,dc vrei fasolica eu i-am dat emmei din cea rosie, nu pastai inca,dar i-as da si din aia.
Andiaro-pupicei lui Alexandre- cat de scumpa e o bona la voi,vroiam sa compar cu ce e aici,dcpotzi sa-mizici.
Giova-have fun!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Dana Sa fii sanatoasa si fericita!

si bebelinilor nascuti intr-o zi de 28, Jasmine, Maria, Irene-Karina si Bruno

La noi nimic nou sub soare (de fapt sub nori, ca a cam plouat azi).

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/pufumic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Seara buna...........
Silvi draga, poti sa vii cu bata aia dupa mine ca sunt o .....neserioasa. Azi am baut un iaurt de 480 si am mancat un mar jumate (ma duc imediat sa mai balotez un pic), faza nashpa e ca am avut un instalator si a stat omul toata ziua si l-am pus la masa cu consortu (ca si al meu urla de foame). Acum vine partea urata, nu m-am putut abtine si am luat 2 inghitituri din pieptul ala de porc prajit in ulei....Sper sa nu fie nici o problema, ca simteam ca si mor daca nu gust (va dati seama, eu am prajit totul, era sa lesin de la miros)
Ce DURERE am eu: nu gasesc lapte batut dietetic (cu fffff putina grasime) , asa ca am avut de ales intre lapte batut cu 2% grasime si iaurt dietetic cu 0,1% grasime(ambele de la Napolact)...........eu as opta in continuare pt iaurtul dietetic, ca din ala am bagat pana acum dar am luat si o cutie de lapte batut 2%.......voi de care lapte batut bagati?
Ana si Toncuta: sos de spaghete:
o ceapa mica si o felie de ardei le toc marunt marunt, un morcovel mic il dau pe razatoarea mica si le calesc pe toate in putin ulei (cred ca e super in ulei de masline ........)doar cat sa se coloreze de la morcov. Carnita (eu am avut muschi de manzat) am tocat-o pana am facut-o pasta f fina (am o masina de tocat din aia ruseasca care la fel ca orice lucru rusesc face treaba nu gluma)am adaugat-o peste legumele care se caleau si am lasat-o putin sa se albeasca (coaguleze sangele) dupa care am pus apica si am lasat-o sa fiarba bine bien bine. Cand a scazut apa aproape de tot am pus suc de rosii (ochiometric, ca si apa de altfel) si am mai lasat sa dea 2-3 clocote cu sucul de rosii. Dupa aia am bagat blenderul si l-am facut un sos fffff fin.
Spaghetele le-am fiert asa cum scrie pe ambalaj (eu am luat fara ou...) si dupa aia le-am taiat fffff marunt cu un cutit si le-am amestecat cu sosul
. I-a placut mult. A doua zi a papat tot sos din ala dar de data asta cu piure si a fost si mai incantat.
Acum vreau si eu reteta de mancarica de fasole verde....pls!

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am venit si noi de-afara. Mi-a adormit piciul si am stat cu el pana acum.
fug sa ma imbrac, ca ies cu gagicile in oras si Clau ramane pe post de bona[coll].
si pe maine.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

lumeeee....lumeeeeee
aparem si noi cu muuulte-muuulte de povestit.eu teoretic fac lucrari practic lalai, lalai, iar cand ma inghesuie ziua predarii bag mare. pe alexandre il trimitem de pe 9 in cosmos, adica la tanti dadaca 4 zile pe saptamana. pana la urma a fost cu succes audienta mea la primarita combinata cu norocul ca a renuntat cineva si " marea sansa" ca tanti sta langa noi.......a placut-o din prima si l-a cunoscut si pe colegul lui, jeremy-un negrisor mititel de vreo 2 ani, simpatic foc si iaca-sa ne intregam noi in franta.nu va povestesc cate hartii am putut semna, cate autorizatii pt toate rahaturile: autorizez dr cresei sa-i faca vaccin dupa ce , in prealabil, mi-am dat ac pt vaccinul resp" cum s-ar zice: am zis da, am luat vaccinul si acu ii dau si dr sa-l intepe.........de asat am zis cu "cosmosul" la inceput -pt orice rahatel semnatura. nu il poti lasa dupa program ca nu mai e "asigurare", ii duce la piscina cu cresa, o data pe saptam se intalnesc mai multe dadace cu copii lor la sediul cresei si stau acolo cu totii. o sa va mai povestesc eu pe parcurs ce si cum........aaa: si va tr sa gasim sol pt ziua de miercuri: atunci madame sandrine nu lucreaza!

noi dormim in orice pozitie is unde ne apuca: carucior, leagan, pat, pat de voiaj, covor de joaca, iar cu haleala, zic eu stop ca asat ar baga fara oprire, iar ma-sa mare de bucurie cerseste toata ziua la mine "un iaurtel":hai, mai da-i si lui macar un iaurtel !
asa ca , daca vreti, deschidem o tabara de lucru si ii trimiteti pe micii mofturici la noi.acordam " garantie de rezultat"
Bruno- la multi ani, vecine!Jasmine, Maria, Irene-Karina - la muuuulti ani!
Draga Doamna Nasa Mare, Dana- sa ne traiesti! ca infloritoare ca matale ......mai rar!La multi ani!

DOAMNELE cu ".ura" cu sufletul sunt alaturi de Dvs in marea incercare, ar tr sa fiu si fizic, dar.....

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IOANA se pare ca ai inceput oleaq mai devreme ziua de dezlegare la kilu de carne
-o!-o!-o!

ANDIARORO,sper sa se distreze Alexandre cu

P. S. IOANO amu sper sa nu fi depasit halca ceea de carne,cele 60 de g si sa ramai macar cu kilu in minus

ALBUME DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Moni Se pare ca te asteapta zile grele, vezi cum stai cu papica ca si dai raport ....
Ioana, nu-i nimic acum ce sa faci daca te-a corupt porcusorul, mergi mai departe si maine mananci cartofi si iei poimaine cu doua inghitiruri mai putin. Eu am pus limba astazi pe piureul lui Alain ca n-aveam cum sa stiu ce-i dau lui bebe, acum ce sa facem, lasa ca vedem maine la raport ce s-a intamplat.
Ana de France, ma bucur nespus ca ai asa bucata bebelin, ne sinscriem noi la un curs de reciclare, dam bebe mofturos si prapadit si il vrem inapoi mancacios si cumnite. pupici lui Alexandre cel cuminte.
Denisa, frumos stati cu kilogramele si inaltimea, pupici si voua si sa dea Dumnezeu sa va mearga tot asa.
Giova distractie placuta f bine ca mergi la distractie, si eu vreeeeaaauuuuuuuu.
Miri, pufumic si restul fetelor, pupicei.
Eu nu mai intru in seara asta ca am program administrativ si vreau sa ma culc mai devreme, va doresc o nopate linistita si succes curistelor.... mergeti la culcarica fara sa va bagati prin bucatarie...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ioana Saru'mana de reteta. Suna bine.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

DANA, sa nu aveti reactii la vaccinel! Si noi l-am facut la 7 luni si nu am avut nici o reactie.
ANA de FRANCE, super ca i-ai gasit dadaca lui Alexandre! Bafta multa la lucrare!
Fetelor, mie imi merge netul prost, d-aia nu prea scriu, ca se conecteaza si trimite greu. Cat despre messenger, ce sa mai vorbesc, nu mai merge de aseara! Nu se conecteaza si pace!

Mergi la inceput