Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (96)
Raspunsuri - Pagina 17
dana_ene spune:
Va multumesc din suflet pentru toate urarile !
Sunteti minunate
.
Chiar daca vremea a fost urata eu m-am simtit foarte bine azi. Am primit multe urari si faptul ca atat de multa lume s-a gandit pentru cateva clipe la mine m-a facut sa ma simt extraordinar.
----------------------------------------
Ieri i-am facut Roxanei vaccinul antirujeolic.
A plans foarte putin, curajoasa mica. Acum... speram sa nu avem reactii urate.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
J G spune:
Pe ultima suta de metri vin si io:
LA MULTI ANI DANA!!
Pup toate fetele,
J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)
maraki spune:
Dana Ene la multi ani, sa fii iubita si fericita alaturi de cei dragi,multe impliniri si sanatate

La multi ani si sarbatoritilor zilei de 28

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
Ursoaica spune:
Dana La multi ani!

Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
LunaNoua spune:
Saluti fetili.
Moni, la raport si eu .... stationare
Eu oricum nu imi fac sperante sa ma urnesc asa repede ca fetele. Fetele curistele, feliciri pentru lipsuri. Haide cura !!!!!!!!! 

Ceva o sa se urneasca si la mine, dar numai cand o sa ma apuc de treaba. Asa presimt eu
In alta ordine de idei, azi am lucrat toata ziua pe balcon. Am de facut un costum pentru un prieten care e nas sambata. Sper sa iasa bine. Am si eu emotii, sa vad cum iese pana la urma ![]()
Toanca, parca, tu erai cu macaroanele. Am incercat si eu sa ii dau spaghete. Dar eu dusmanca, i le-am dat intregi, si ii atarna un capat in stomac, unul in afara guritei
Nu prea s-a descurcat la rontait ![]()
, Deea si Raza mea de soare, Daria - 6 ian 2006
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?
LunaNoua spune:
Intrebare. Voi ce cantar folositi? Are cineva electronic? Merita ??? Eu am un cantar antic, si mai mult intuiesc in dreptul carei cifra e acul. M-as lua si eu daca as sti ca mi-ar prinde bine sa cantaresc si gramele. Voi ce parere aveti ?
, Deea si Raza mea de soare, Daria - 6 ian 2006
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?
T_Ioana spune:
Buna dimineata! Am intrat sa dam raportu': 67,300 kg
........uf si ce griji imi faceam pt carnita aia de ieri. Moni, nu a avut mai mult de 30 de grame bucata aia de carnita, asa ca nici o sansa sa pun la loc cele 600 gr!
Silvi, nu mi-ai spus ce fac ci iaurtul ala, raman pe iaurt dietetic cu 0,1% sau trec pe lapte batut cu 2% (astea sunt alternativele). Si
-istelor, voi de care lapte batut bagati? Ma refer, de la ce firma (sper sa nu iau avertisment pt reclama mascata
)
Deea, eu nu am cantar electronic dar asta al meu e ok, adica merge si la suta de grame, mai jos nu! Dar eu stiu ca sunt super alea eletronice, doar ca daca tot iti iei sa iti iei ceva de calitate chiar daca e mai scump, ca astea "no name" sunt DEGEABA!
Giova, te invidiez ca il poti lasa pe Clau cu Marcolino! Si Cristi e dispus sa stea oricand fara probleme dar mie mi-e groaza sa ies seara ca ma intind cine stie pana la ce ora si noaptea tot eu trebuie sa ma trezesc la copil si dimineata sa-i fac lapte ca al meu sot doarme ca un urs si nu aude nimik. Asa ca ma dispera gandul sa fac o noapte alba si dupa aia sa ma frece cupilu la icre........
Asa am patit in 19 august, am fost la o nunta si Razvan a ramas cu soacra-mea si bunica lui Cristi (acasa la cea din urma) dar noi am dormit la prietena mea si i-am spus lui soacra-mea ca o sa vin sa iau copilul cand plecam de la nunta. Am ajuns acasa la 5.30
si am luat copilul, i-am facut lapticul cand am ajuns la Dana, prietena mea, a papat si pe la 6.30 ne-am culcat. La 7.30 Razvan era sus, fresh si cu chef de joaca. Si a dormit o ora de pranz in ziua aia, asa ca seara imi venea sa urlu ca aveam doar o ora dormita in aproape 40 de ore si eram atat de obosita ca ma prelingeam pe fotoliu, nici nu puteam vorbi.
Scuze pentru .......pata! M-a luat valu'![]()
Ioana si
www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
cosmi1975 spune:
neata gagici cu bebei frumosi si cuminti
nu m am cantarit ca n am ajuns la piata obor asa ca cred ca n am slabit ac asa ma simt
STEFAN inca doarme mititelul
ieri a papat la spanac ca cred ca are muschi ca popey
AM PUS POZE NOI DACA DORESTE CINEVA SA VADA

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
toanca spune:
Neata fetele.
Ioana, multam de reteta.
Suna delicios.
O sa-i fac si eu.
Luna Noua
esti tare cu spaghetele...
Saracu copil...
Denisa, ti-a dat voie dr. sa-i dai iaurtel Danonino......?
Eu am cantat electronic (marca T E F A L ) si zic ca se merita, avand in vedere ca-ti spune foarte precis greutatea.
Spre exemplu l-am cantarit aseara pe dl. pitic si avea: 8.900 kg![]()
Ca eu, mai zapacita din fire, il cantaresc saptamanal.
Voi la ce interval cantariti bebeii?
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
toanca spune:
Iar merge ca un
DC-ul...
Cat timp o trebuie sa-l faca sa mearga ca lumea???
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca