Scoala Step by Step
Vreau sa va intreb? Ce stiti depre scolile sau clasele Step by Step din Bucuresti. Are cineva copilul acolo? Radu este in al 4 -lea an de gradinita la o clasa Waldorf.Stie literele, face socoteli si da semne de plictiseala. Nu neaparat la gradinita a invatat toate astea. Se simte ca vrea ceva mai solicitant. Nu-l pot duce in alta parte. Doi colegi de ai lui au plecat la o gradi particulara. Intentionam sa-l inscriu la o scoala Step bay Step.Din cite am citit eu, pare atractiv si pt mine ca parinte dar si pt el. La scoala particulara nu-mi permit.
Voi ce pareri aveti?
Multumesc,
Miki
Raspunsuri
Susman Mihaela spune:
Nu te-as sfatui! Tot traditionalul e sfant,si asta iti spun din experienta. Am lucrat la Waldorf. Nu da copilul unde ti se pare interesant. Da-l unde se face scoala.
Scoala e ceva serios , nu mai e gradinita.
Bafta!
capcaunul spune:
quote:
Originally posted by Susman Mihaela
Tot traditionalul e sfant,si asta iti spun din experienta. Am lucrat la Waldorf. Nu da copilul unde ti se pare interesant. Da-l unde se face scoala.
Mihaela, unde se face scoala?
De cativa ani apar la noi sisteme alternative de invatamant. Acestea sunt nu numai foarte diferite de sistemul traditional, ci si foarte diferite intre ele. In plus, implementarea metodelor alternative in sistemul privat este cu totul altceva decat implementarea lor in dorul lelii in unele unitati de stat doar pentru a justifica la minister ceva fonduri europene (grosul carora se pierde oricum prin birourile acestuia).
Revenind la invatamantul traditional, de ce este sfant?
Capcaun alternativ
ana06 spune:
As dori sa stiu si eu mai multe amanunte despre sistemul acesta "step by step", am auzit mai multe pareri cum ca nu prea se face carte ca lumea,poate vor scrie mamici care au copiii la asemenea scoli sau cei care si-au transferat copiii la invatamantul traditional, de ce au facut-o?Va multumesc,
Ana
zfcristina spune:
Si eu stau si ma gandesc daca sa o dau la acest tip de invatamant.Este o scoala exact langa noi care are clase de step ,iar una dintre invatatoare este vecina cu mine si chiar o buna prietena.
Din ce mi-a povestit ea ,chiar se face scoala si chiar mai bine decat la cea normala.
Chiar ieri imi spunea ca a facut cu ,copiii 3 ore si jumatate de matematica si pana nu au inteles toti nu a incheiat ora.
1 ,2
3
am implinit 2 anisori
Cristina , mami de cei mai frumosi si iubiti copii de pe pamant