avortul provocat si responsabilitatea

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacangur spune:

quote:
Originally posted by Sheannamp

He he, ce usor e sa fii virtous! Sa dai sfaturi, sa spui: EU NICIODATA NU O SA FAC ASA CEVA....!
E o vorba "Sa nu iti dea Dumnezeu cate poti duce"!

E foarte usor sa dai cu pietre cand ai avut o sarcina si o nastere obisnuite (adica, fara complicatii), cand langa tine zambesc unul sau mai multi copii, normali, sanatosi, fericiti ca sunt asa!

Si ma repet: Voua, celor care puteti spune cu siguranta ca nu veti face avort niciodata: "Sa va ajute Dumnezeu sa nu ajungeti in situatia in care ar trebui sa alegeti"! Caci, cu atatea certitudini, nu stiu daca veti gasi puterea sa rezistati unei asemenea incercari!

In ceea ce priveste JURNALUL UNUI NENASCUT eu il consider o jignire enorma adusa MAMELOR care au pierdut sarcina! Conform lui si ele ar trebui puse la zid nu? Doar e vina organismului lor ca fatul nu a putut ajunge sa se nasca?
Ntz, ntz, ntz........

1. Nu cred ca e cineva care doreste sa treaca prin asa ceva, sau care doreste cuiva sa treaca prin asa ceva !!!
2. Una e sa nu poti pastra sarcina alta e sa vrei sa faci avort...Sa nu confundam lucrurile totusi.Cand organismul nu poate tine sarcina nu se cheama ca tu ai ucis.Mi se pare atat de evident ca nu stiu de ce e adus in discutie un asemenea argument.

http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. COPIII ABANDONATI!!! Validarea semnaturii in email e ESENTIALA! Multumim:)

mamica fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacangur spune:

quote:
Originally posted by Porumbita

mamacangur...las-o balta... iar discutia ca de fapt steriletul si pilulele sunt avortive si prezervativul ar aduce cumva cu pacatul biblic al imprastierii samantei...

pe bune...

Porumbita, dupa cum era de asteptat ne revedemintr-un context asemanator cu cel de data trecuta.Nu pot s-o las balta cum nici tu nu poti!
regret sa te dezamagesc dar ca iti place sau nu adevarul e acelasi: steriletul mai ales, si pilula prin modul de actiune pot duce la avort. Cu asta e de acord si Cataghe pe care m-ai pus s-o citesc data trecuta.
Si cine a zis ceva de prezervativ de data asta?! dar fiindca tot veni vorba nu il consider bun nici acum!

http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. COPIII ABANDONATI!!! Validarea semnaturii in email e ESENTIALA! Multumim:)

mamica fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Jos steriletul! Jos pilula! Moarte prezervativului!!

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

mamacangur da tu ce consider bun? (exceptand abstinenta desigur)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

quote:
Originally posted by cami30

Jos steriletul! Jos pilula! Moarte prezervativului!!

cami

continuarea era: " faceti cati mai multi copii! cresteti clasa muncitoare a tarii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

quote:

Ce s-a urmarit? Pai hai sa punem pe tapet cat de morale sunt unele si cat de criminalo-pacatoase altele.
Nu stiu de ce avortul trebuie sa fie un subiect tabu doar pentru ca e un site despre copii. Eu n-as face, eu n-as drege..
Da' are englezu o vorba "Never say never!!"

cami

Fetelor , ati inchis vredata ochii si sa va imaginati pentru moment cum e sa traiesti cu un copil bolnav?
Va rog sa incercati sa faceti asta , iar apoi sa aveti curajul sa va exprimati daca ati face avort sau nu.
Fara suparare si fara cearta!

Aida - mama de pisica mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

quote:
Originally posted by aidaciolac

quote:

Ce s-a urmarit? Pai hai sa punem pe tapet cat de morale sunt unele si cat de criminalo-pacatoase altele.
Nu stiu de ce avortul trebuie sa fie un subiect tabu doar pentru ca e un site despre copii. Eu n-as face, eu n-as drege..
Da' are englezu o vorba "Never say never!!"

cami

Fetelor , ati inchis vredata ochii si sa va imaginati pentru moment cum e sa traiesti cu un copil bolnav?
Va rog sa incercati sa faceti asta , iar apoi sa aveti curajul sa va exprimati daca ati face avort sau nu.
Fara suparare si fara cearta!

se tot bate apa in piua pe copii bolnavi, cu handicap; ati intrat careva care va temeti atit de crescut un copil diferit pe topicele parintilor cu copii diferiti, cu copii cu handicap- nu cred
pentru ca eu n-am citit nicaieri, nici o mama a unui astfel de copil spunind: daca stiam, avortam; toate isi iubesc copii extrem de mult; a uitat toata lumea topicul lui cristina26 despre Paul, ingerasul ei, durerea mamei ca l-a pierdut, indiferent ce probleme de sanatate a avut puiul ei

deci eu zic sa nu mai vorbiti in numele lor; care face avort face si cu asta basta, e alegerea proprie; nu e aici tribunalul suprem sa dea socoteala cuiva!

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Ana Stroe , daca am intrat? Eu asta traiesc in fiecare zi.

Aici nu este vorba daca ai da din mana copilul bolnav , cu handicap cum ai spus tu , ci daca ai face avort inainte sa il ai in brate stiind ca nu va fi in stare niciodata sa se descurce singur si ca tu va trebui sa stai restul vietii langa el (neconditionat).
Aveti idee prin ce chinuri trec acesti copii?
Aveti idee prin ce trec parintii si cate cupluri rezista?

Mai vreti ?
Va mai spun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Aida, mie nu tre'sa-mi spui...eu stiu; imi pare rau, sincer

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grieys1 spune:

se aprind spiritele!sunt uimita de vehementa unora dintre noi care condamna categoric avortul,decizia de a face avort,motivele care contribuie la aceasta alegere.cum am spus,si eu sunt impotriva dar sunt atatea cazuri si situatii speciale incat mi-e frica sa judec pe cineva!nu am fost pusa in situatia sa fac astfel de alegeri.una pt.ca atat timp cat nu am vrut un copil am avut grija sa nu se intample iar cand am facut unul,Dumnezeu m-a avut in grija si totul a fost bine.acum,fiind gravida din nou,ma sufoc numai la ideea ca ar putea aparea ceva care sa ma oblige sa iau o decizie atat de cruda precum un avort.Simt ca fac un pacat numai gandind la asta.am incercat sa ma pun totusi intr-o astfel de situatie si chiar nu am stiut ce as face,doar o spaima mare m-ar paraliza si nu stiu daca as putea gandi normal...nu mai dati cu pietre!!!!rugati-va sa aveti copii sanatosi si daca deja ii aveti,sa va traiasca!multumiti-i Domnului ca totul e bine si nu v-a pus la incercare credinta!

Mergi la inceput