Crestini neortodocsi?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Denizel e inferioaraaaa ta na na na nanaaaa
Bun venit in mare familie a primatelor

Da' eu tot nu inteleg de ce niciodata in probleme de religie nu se aplica proverbul corb la corb nu'si scoate ochii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

:))
Trebuie sa cerem la admin icon cu babuini:)) Neaparat!!

Pai Xeno, tocmai mai sus ti-am demonstrat ca mai sint exceptii la "niciodata" asta. Am zis ca unii dintre cei care incearca saracii sa faca evanghelizare nu sint pregatiti pentru asta. Nah! Zi drept, m-am mai superiorizat nitel acuma? Macar in ochii tai...:)))

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Aaaa, intelesem gresit (de la rachiu' de surcele uscate mi s-o trage).
NU STIU!!!!!!!

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

quote:
Originally posted by xenocid

Denizel e inferioaraaaa ta na na na nanaaaa
Bun venit in mare familie a primatelor

Da' eu tot nu inteleg de ce niciodata in probleme de religie nu se aplica proverbul corb la corb nu'si scoate ochii

Pentru ca intotdeauna sunt unii care se cred mai drepti, mai cu motz si mai credinciosi decat altii. Si de la nivelul lor, nu pot solidariza cu plebea. Altfel nu ar fi existat razboie religioase si atatea atrocitati comise in numele .... dragostei??

Iar ceea ce a scris claudia ultima data este jignitor si sper ca se va sesiza cineva pentru acest lucru.

Mergi la inceput

quote:
Denizel - fiecare padure are uscaturile ei!!! Numai ca "dincolo" uscaturile sunt mai multe decat cele prezentate de tine!!!
E clar ca voi va asociati, iar oamenii de buna credinta nu intra in astfel de subiecte, facute pentru discriminare si jignire: "Intoleranta si ura celor care se declara religiosi o depaseste pe cea a "analfabetilor":)) atei."
Cine se simte inferior ataca! Pacat!

Cred ca am asteptat destul reactia unui moderator :D
Pentru cei care intra mai des pe aici, e de mirare probabil asteptarea asta: doar au fost vremuri mult mai grele. Si ce grele...
Cred ca este prima reactie asaaa, cu iz oficial pe care o am. Stiu, este usor disproportionata, avand in vedere ca ma leg de niste biete conceptii de parohie de santier naval.
Nemultumirea mea de fapt e mai veche si fara legatura stricta cu randurile de mai sus care au fost ignorate.
Nu ma simt respectata!!! Nu ca Denizel, ci ca user.
Cred ca orice forum care se respecta ar trebui sa aiba mai multa grija de userii sai. Intr-o sectiune in care atacurile la persoana si jignirile sunt ceva obisnuit, mi se pare de neinteles inexistenta unor moderatori impartiali, neatasati de o religie (ma rog cult religios) anume. Chiar daca acestia (daca exista:) citesc pe aici, zambesc probabil ironic si concluzioneaza ca nu trebuie sa-si bata capul cu niste duse cu pluta si incuiate de femei credincioase. Pacat!!
Din fericire nu exista nici o experienta, oricat ar fi de neplacuta, din care sa nu ramai cu ceva bun, cat de mic. Binele cu care am ramas eu este urias si voi fi recunoscatoare tocmai forumului care nu-si respecta membrii :-)

Inainte de adieu, ceva pentru Xeno: EL este numai bun si...abordabil (nu mai scotoci prin s.o.ro :p)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

ortodoxia nu sustine ca doar ortodocsii vor fi mantuitit,ci ca cea mai sigura cale de mantuire e in Biserica(inteleasa ca adunare a credinciosilor care participa la Sfintele Taine-Botez,Mirungere,Impartasanie,Spovedanie,etc.).Dumnezeu mantuieste pe cine doreste,dar El ne-a lasat Biserica cu un scop,aceea de a ne hrani si a creste duhovniceste in ea.Si in Sfanta Scriptura scrie,,sa nu parasiti Biserica voastra,cum au unii obiceiul,fiind purtati incoace si incolo de orice vant de invatatura,,.Deci calea normala,fireasca de mantuire e in cadrul Bisericii,nu in afara ei.Dar fiecare decide cum crede ca e mai bine pentru el.Dumnezeu sa ne lumineze!Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

quote:
Originally posted by irina.c.

ortodoxia nu sustine ca doar ortodocsii vor fi mantuitit,ci ca cea mai sigura cale de mantuire e in Biserica(inteleasa ca adunare a credinciosilor care participa la Sfintele Taine-Botez,Mirungere,Impartasanie,Spovedanie,etc.).Dumnezeu mantuieste pe cine doreste,dar El ne-a lasat Biserica cu un scop,aceea de a ne hrani si a creste duhovniceste in ea.Si in Sfanta Scriptura scrie,,sa nu parasiti Biserica voastra,cum au unii obiceiul,fiind purtati incoace si incolo de orice vant de invatatura,,.Deci calea normala,fireasca de mantuire e in cadrul Bisericii,nu in afara ei.Dar fiecare decide cum crede ca e mai bine pentru el.Dumnezeu sa ne lumineze!

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Off-topic:

Oare cati useri vor trebui sa ceara inchiderea contului pentru ca jignirile la adresa celor "neortodocsi" sa inceteze si ca moderatorii impartiali sa isi faca datoria?

S-a facut apel la intelegere in stanga si in dreapta ca lumea sa inteleaga ca mai sunt si oameni care gandesc si cred diferit, ca nu avem dreptul sa jignim ca sa ne facem auzita "credinta".

On-topic:
Mirela, din pacate ai inca o confirmare la problema ridicata de tine :(

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

Imi voi incredinta calea,o Doamne ,Tie
Nu ma voi indoi de dragostea Ta,
Chiar daca drumul imi va fi intunecos!
Nici nu voi murmura,
fiindca intristarea este de la Dumnezeu!
Si toiagul Lui ascunde si mangaieri...
Nu voi incerca sa scrutez anii viitori
Nici nu-mi voi umbri ziua de azi
Cu temerile intunecate ale zilei de maine,
Ci voi cere o lumina din cer care sa-mi arate
cum sa-mi continui,pas cu pas,
pelerinajul pe pamant!
Si daca pericolele par sa o faca inaccesibila
Cararea pe care trebuie sa o apuc,
DRumul se va deschide totusi,
Pe masura ce inaintez,
Asa cum raul isi taie drumul singur
Serpuind printre munti.

Fii linistita inima mea,pentru ca
Domnul este credincios,
si Cuvantul LUI Sfant este
curat,adevarat si incercat.
IN furtunoasele ape mari care urla
ca marea infuriata...
Promisiunile Lui vor fi ca niste
pietre pe care calci.

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

quote:
Originally posted by impreuna

Off-topic:

Oare cati useri vor trebui sa ceara inchiderea contului pentru ca jignirile la adresa celor "neortodocsi" sa inceteze si ca moderatorii impartiali sa isi faca datoria?

S-a facut apel la intelegere in stanga si in dreapta ca lumea sa inteleaga ca mai sunt si oameni care gandesc si cred diferit, ca nu avem dreptul sa jignim ca sa ne facem auzita "credinta".

On-topic:
Mirela, din pacate ai inca o confirmare la problema ridicata de tine :(

Fla (sotie si mamica fericita)

Flavia, ma bucur ca ai spus-o inaintea mea.
Uitandu-ma ce se intampla in jur, asta e doar o mica parte in care nu se ia nici o atitudine si nu se face nimic. Mi se parea corect, ca atunci cand denizel si eu am semnalat acest lucru, sa vina un moderator al acestei sectiuni si sa ne spuna macar, mai fetelor, voi vedeti stele verzi, nu aveti dreptate. Dar sa fie un raspuns. Nu sa se lase totul in aer.

Nu exista probabil, in impartialitatea moderatorilor (care aici nu exista), useri mai draguti sau mai putin simpatici si foarte bine. Dar vad cum userii care-mi sunt dragi mie pe acest forum pleaca, cer inchiderea contului si nu vorbesc numai de denizel. E mai bine sa tratam totul cu indiferenta? Da, sigur, e alegerea lor, dar chiar o fi pe degeaba?

Mi se pare foarte trist ce se intampla pe forum, si numai la aceasta sectiune la care au fost mai mereu probleme, dar si in rest. O fi patetic dar nu mai putin adevarat.

Mergi la inceput