** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by mcrissa

Gina M. multumesc ca m-ai trecut pe listuta.datele de acolo nu sunt ale mele, cred ca s-au incuract cu ale altei viitoare mamici:
D.N. 30.03.1979
U.M. 15.08.2006
DPN 01.06.2006

Mcrissa 4+

Mcrissa,multumesc pentru atentionare .
Se pare ca oboseala din ultimile zile si-a pus amprenta bine asupra mea!Am rectificat .
Esti sigura insa ca, DPN - ul iti este: 01.06.2006 ??!

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Am mers la Fundeni in iunie cu trimitere de la medicul ginecolog pentru ca am pierdut o sarcina. Si se banuia APTT care era marit. De atunci merg in fiecare luna acolo ca sa repet analizele. De regula cele de coagulare a sangelui pentru care am inceput si tratamentul.
Azi Dr. Uscatescu s-a uitat pe toate analizele mele facute acum in sarcina. Si a vazut toxo negativ asa ca am mai recoltat o data sange si pt. asta. Sunt gata in 1 sapt.
Eu merg la 6.30 pt ca e liber. Deja de pe la 7 se aglomereaza. Insa ei au program pana la 14.00
Nu mi-au cerut nimeni bani pentru analize si nici nu am vazut pe nimeni care vine acolo platid ceva. Si nu am dus de la serviciu nimic, cum ca platesc CAS...
Asa ca puteti incerca.
Fundeni, hematologie, Dr. Valentina Uscatescu, tel. 3180400

Mica 6+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabiu

buna dragi gravidute,iata scriu si eu datele mele:
D.N. 01.04.1974
U.M. 15.08.2006
DPN 22.05.2006

gabi

6+

gabiu,si la tine - DPN = 22.05.2006?! Hehehhhh...vreti sa scapati repede de sarcina asai?!
Si eu as vrea...Ce bine ar fi sa ne tinem deja puisorii in bratze!!!
Merg sa va trec pe lista si revin.Va

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

vai ce greseala am facut ginaM! Schimb repede.
amely, mcrissa, val si toate celelalte pupici.
M-au cam lasat intepaturile, sper sa fie bine acum. N-am luat nimic, am vrut sa-l sun pe dr dar am dormit pana acum
Va pup pe toate , sarcina usoara tuturor

gabi

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Androix, am reusit sa imi pun si eu graviduta cu saptamana :)) De cand sunt insarcinata, sunt super ametita (ceea ce nu e bine la servici, dar nu ma intereseaza) si ma entuziasmez sau supar din orice...

5+
Anca-Grabiela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaclaudia spune:

Draga Gina M daca tot esti la capitolul corecturi te rog sa corectezi si ziua mea de nastere:este 5.12.1976 si nu 25.12.1976 .Bine inteles daca vrei.
Salut tuturor burticoaselorsi celor noi venite la doresc sarcini usoare si bebei sanatosi si mancaciosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

VAL tot ce am aflat pana acum e ca daca fibrinogenul depaseste valoarea 5 indica o infectie acuta. Medicul de familie nu a mentionat ca ar fi probleme.
Ma mai interesez si dau de veste.

Katthy 6+

Mergi la inceput

Gata fetelor, v-am trecut pe lista!Felicitari pentru comorile din burtica !

Alyna24 ; poohy, Da ati reusit!Felicitari !
Semnatura mea se schimba automat in fiecare zi si, imi arata stagiul dezvoltarii bebelusului,saptamanile in care sunt si timpul ce il mai am de parcurs pana la sfarsitul sarcinii .
Daca vreti sa vedeti cum arata dati clik pe semnatura: "My baby development" .
Va puteti face si voi la fel intrand la: www.lafemmebonita.com

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Buna burticilor!

Tocmai am fost la a doua ecografie si i-am vazut inimioara lui bebe! Am fost asa bucuroasa, pentru ca aveam emotii. Bebe are acum 14 mm, la prima ecografie avea doar 5!

Doctorita mi-a prescris Elevit si No-spa la nevoie.

In rest, eu am zile mai bune si zile mai putin bune: zile in care mi-e greata non stop, si zile in care mi-e greata doar dimineata. Ce ma deranjeaza mai rau este ca in permanenta am un gust nasol in gura, de care nu pot scapa oricat m-a spala pe dinti, sau orice as manca :(.

Pupici la burtici!
Madi

“Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micam spune:

Mai fetelor voi cum stati cu starile de greatza???... ca eu nu mai pot !!! De ce ziceam ca nu am simptome acum am o stare de rau toata ziua, de gretzuri nu mai zic !!! Mananc lamai ca pe mere, imi trec pe moment si apoi ma iau iar...
In seara asta am fost la echo si am vazut inimioara lui bb batand. Eram asa de emotionata ca-mi arata dr pe echograf ce si cum iar eu nu puteam ingaima un cuvant. BB are 7 sapt si 3 zile si e totul bine. Sa dea DD sa fie bine pana la capat!
Va pup,

7 +

Mergi la inceput