** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Buna, fetele?Ce mai faceti?Eu sunt inca bine!Nu am greturi, nimik.Sunt OK!
Ieri am fost la dr de familie si m9i-a dat sa-mi fac analizele de urina si sange(cele gratuite).
Insa am o dilema:nu stiu la ce dr sa merg inca.Am fost acum 2 sapt la Dr.surorii mele cu care a nascut ea, dr.Mocanu care a fost sef sectie gineco la Cantacuzino, este destul de in varsta si nu prea face cezariana.Eu insa am auzit si chiar el mi-a zis ca am bazinul cam mic si mai port si ochelari dew mica.Am -2.50 dipotrii.Si cica se cam face cezariana la astfel de persoana.Cum e?
Voi ce stiti?Ca eu nu stiu ce sa fac!face cezar doar in caz de forta majora!Eu nu vreau musai dar dc trebuie.....fac!
Am auzit de alti 2 dr.Dr.Zorzan si dr.Oprescu Dana(amandoua dr la POLIZU).Stie cine ceva de ele?Recomandari, ceva?Multam mult pt ajutor!

http://photos.yahoo.com/alinafobl

Alyna Fobl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

multumescAndroix si Gina M. mai merg la ecograf luni asa ca o sa vad atunci ce se intampla.dar pana atunci mai citesc ce apuc in speranta ca o sa ma mai linistesc.nu mi-e rau nu prea multe simptoame, doar sani uusor umflati si pipi noaptea de 2-3 ori
sper sa fie bine oricum Dumnezeu e cel mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Androixo, nashpa rau faza cu Puls... Sincer, nici eu n-as mai apela la ei, chiar daca mi-ar fi mai comod. Sper sa rezolvi in alta parte si sa fie totul ok.
Cat despre statul la coada in ploaie, ce sa zic... "á la Roumanie", ca tot e la moda treaba cu francofonia

Alyna24, imi pare rau, dar din pacate nu stiu nimic despre cei doi dr-i... poate te ajuta fetele

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Androix...vesele nevoie mare!
Frumos a inceput ziua ta...iti urez sa nu mai ai parte de din astea...:)

Noi de la institut putem sa facem toate analizele ggratuite la puls. Nenea ginecologu' meu are insa un pitic, daca nu dai tot salarul pe analize nu's bune asa ca nu m-am dus la ei. Dar tare ma batea gandul sa le fac vizite in sarcina asta ca sa mai scutesc niste banuti...M-ai mai calmat, sa nu ma iau la cearta cu nenea doctorul degeaba...:)

Alyna, daca ai dioptri si bazinul mic nu cred ca scapi fara cezariana.
Eu imi doream sa nasc normal, nu s-a putut...daca te obisnuiesti cu gandul dinainte nu e asa o tragedie.
Nu am fost la doctorii astia, poate fetele stiu...
Nu ma pot abtine sa nu zic "te-ai scos de o cusatura pe burta dar macar nu iesi cu perineul facut franjuri...."

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Buna burtici :-)

Mi-am dat seama ca am gresit cand am zis de igG de rubeola - e x100 nu x1000. Am avut o sedinta si m-a macinat pe parcursul sedintei - asa ca trebuia sa va spun.

Merci Androix :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Androix eu despre Puls am o parere foarte proasta si nu am deloc incredere in analizele lor.

Dar poti face analize cu trimitere de la medicul de familie si la Sanador. Au doua sedii: unul in piata Alba Iulia si unul pe langa Titulescu (str. Dr. Dimitrie Sergiu). Eu la acesta din urma imi fac analizele ca locuiesc in apropiere. Si conditiile si personalul sunt Ok, de asteptat astepti putin si au un laborator bun. Analizele obisnuite sunt gata in 3 zile, nu ai nevoie de programare prealabila si ti le pot trimite si pe fax. Numere de telefon de la centrul din Dr. Dimitrie Sergiu: 021-310.20.09/12/13 pana la 16.

Va citesc de mult pentru ca sunt si eu in principu o mamica de mai (DPN: 7-9 mai 2007) dar dat fiind ca am mai pierdut o sarcina in martie incerc sa nu ma entuziasmez prea tare deocamdata. Acesta este si motivul pentru care nu m-am inscris deocamdata pe lista.

Apropo, mai are cineva greturi permanente si atat de mari incat nu poate manca mai nimic? Si voma dimineata sub forma de apa (ca altceva oricum nu este in stomac)? Si daca da, se poate face ceva?

Sarcina cat mai usoara si bebici sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Bun venit, Gabiule si sarcina usoara ma bucur ca ti-ai facut curaj sa intri. Si eu am intepaturi de tot felul, nu in permanenta dar din cand in cand. Am inteles ca e normal

Val, faptul ca ai greturi nu trebuiesa te ingrijoreze, din contra, inseamna ca e prezent hormonul de sarcina. Si eu am greturi permanente, dar suportabile. Macar nu vomit...

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Toxo a iesit negativa. Am inteles ca era mai bine daca iesea pozitiva. Atunci insemna ca am avut virusul si corpul e pregatit.
Daca e negativ nu inseamna neaparat ca o voi face. Dar... dupa o sarcina pierduta verific tot.

IGG in schimb mi-a iesit pozitiv. Deci am avut virusul.

Analizele la Fundeni le fac gratuit. Nu mi-a cerut nimeni pana acum nici un ban. Dar tre sa merg la 6.30 dimineata. Insa e ok pentru ca traficul este lejer si dr este libera asa ca pot sa vb cu ea in liniste.

Mica 6+

Mergi la inceput

Val si eu am stari de voma aproape permanente. cand vad mancare mi se intoarce stomacul pe dos. Dar daca gust ceva e ok. Dispare senzatia de voma si pot manca.

Mica 6+

Mergi la inceput

Androix nu am pisica si nu prea intru in contact cu animalele. Doar cand merg acasa la parintii mei care au o pisica (care sta insa numai in casa si am evitat contactul cu ea ultima data cand am ajuns la parinti).
Legumele si fructele le spal cat de bine pot, carnea o fierb inainte de a o prepara etc.

Mica 6+

Mergi la inceput