** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (3)
Raspunsuri - Pagina 24
cristalina spune:
Andreea, cu riscul de a ma injura tot zic...super tare faza!...![]()
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
mica0307 spune:
Poohy incearca sa mai mergi la eco peste 2 saptamani. Atunci sigur se va vedea iniimoara lui bebe si o sa o si auzi. La mine s-a vazut si auzit la 6,5 saptamani. Este o super experienta
La Medsana incearca sa mergi la Dr. Irina Pacu. I-am scris si lui Val. Este f ok ca dr (o mai gasesti la Medical City si la Spitalul Pantelimon). Dar cred ca o sa gasesti cam greu loc liber la ea la Medsana.
Mica
7+
mica0307 spune:
Val si Poohy daca mergeti la Irina Pacu sa imi scrieti dupa parerea. Sunt curioasa.
Eu o recomand cu mare caldura.
Mica
7+
Val_ spune:
Mica dr. Irina Pacu face si ecografii la Medsana? Aparatul de acolo stiu ca este Ok pentru ca mi-am mai facut ecografii dar ea se pricepe la ecografii? Daca face.
Unde as putea gasi informatii despre dimensiunea arcinii in functie de varsta sarcinii:? Eu am gasit diverse site-uri in engleza dar informatiile sunt destul de contradictorii plus ca nu se specifica daca dimensiunile respective sunt la sfarsitul saptamanii sau la inceputul ei.
La cat sunt de panicoasa am inceput sa imi fac probleme ca de ce imi arata ecograful varsta de sarcina mai mica cu 2 zile, mai ales ca stiu ca nu am avut ovulatie tarzie pentru ca in luna respectiva am fost la monitorizare.
Astazi la ecografie sarcina avea 1,8 cm (corespunzator unei sarcini de 9 saptamani) cand de fapt are 9 sapt si 2 zile. Doamne, sunt ceva de groaza.
Pupici
[
chiquitita spune:
Androix, tare de tot, mi te si inchipui. Tot asa, sper sa nu te superi 
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
Androix spune:
Nu ma supar ca acum rad si eu cand imi amintesc. Mai ales ca nici nu eram singura in masina, luasem o colega care statea pe langa mine, nu mai zic de cei care traversau trecerea si de soferii care treceau pe langa mine. Ramane de poveste mai ales ca pana atunci ma laudam ca mie nu mi se poate intampla asa rusine sa vomit pe strada.
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2
mica0307 spune:
Val, eu am facut ecografie la dr. Irina Pacu insa la Spitalul Pantelimon. Probabil face si la Medsana insa spune la receptie ca vrei si ecografie (de ex la CMU daca vrei ca medicul ginecolog sa iti faca si ecografie tre sa te programezi dimineata pana in ora 12.00).
Nu te mai agita atat ca are 9 saptamani sau 9 si 2 zile. Conteaza sa fie sanatos. De ex. eu am fost la Irina sambata la eco. Imi povestea inainte ca bebe tre sa aiba 160-180 batai/minut (inimioara). Cand a pus Doppler avea 136. Dar mi-a spus sa nu ma sperii ca astea se modifica de la minut la minut. Intradevar peste cateva min avea 142. Asa ca stai linistita.
Madi cred ca toate spitalele din Romania arata jalnic. Merg la Pantelimon ca acolo este dr meu si am incredere in ea. Oricum, sper sa nu stau mai mult de 2-3 zile in spital.
Am posibilitatea sa nasc si la maternitatea CMU (este in colaborare cu Spitalul Elis) dar costa 1.700 euro/nasterea![]()
Mica
7+
sim_stoian spune:
Dragele mele,
Bebele meu nu a vrut sa vina pe lume. Luni am avut sangerari si doctorul mi-a fac eco vaginala si s-a vazut clar ca sarcina s-a oprit din evolutie. Mi-a zis ca e avort in curs de efectuare si a trebuit sa ma curete. Asa ca nu voi mai fi mamica de mai. Mi-a dat trimitere sa fac un examen genetic si o serie de determinari la Cantacuzino. Putem sa mai incercam abia peste 6 luni.
Ne-am dorit enorm de mult bebele asta. E o lovitura grea, dar incercam sa depasim momentul ca sa putem spera la alt bebe.
Bafta tuturor burticilor.
poohy spune:
Merci Mica0307!
Ma mai gandeam si la domnul doctor Ioan Parvu - am citit numai lucruri bune despre el. Plus ca am citit ca spitalul Elias e curat... Eu sunt in cautari acum :)
6+
chiquitita spune:
Androix, oricum tu ti-ai protejat masina, doar nu era sa
pe colega! Asta este, i se putea intampla oricui! 
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...