** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Amely cam cat de abundente sunt sangerarile? Cate tampoane?
La mine au fost acum 2 nopti rosu roscat, iar azi dim sunt maronii..sper sa nu evolueze.
Si la mine coincide cu data ciclului menstrual. La mine ciclul era ceas..si vad ca pe 2 trebuia sa vina si bum...poate fi hormonal???
Eu cred ca nici doctorii nu stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Sunt depresiva,rau.in rest sunt bine.Nimic nu mi-e pe plac si sunt coplesita de munca ,de stres,am mare dezordine in casa...Nu mai dau randament,ma deranjeaza dezordinea,trezitul la 6 dimineata...Am o stare de nervi continua,nemultumire ca nu am mai mult timp sa le fac pe toate,ca sefii nu ma inteleg ca nu mai pot sta la suplimentare...As vrea sa fiu perfecta,sa am timp sa ma epilez,sa dorm,sa ma joc cu fiul meu...si parca si el nu mai e atasat de mine...Nu am timp sa rad,sa ies la joaca cu el...parca l-am pierdut definitiv.Hainele nu se spala singure,mancarea nu se face singura,nici curatenia.Cum va descurcati voi,alte mamici gravidute?Innebunesc,oare?

Mergi la inceput

Nu ma aude nimeni/sunt singura pe aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Gina M.Am fost apropiate la mamici de sept-oct 2005, intr-adevar, practic doar ce s-a terminat petrecerea de 1 an a fetelor. Am citit ca ai probleme si vad ca nu esti singura; nici nu stiu ce sa zic in momentele astea, tinand cont ca si eu am pierdut o sarcina de 6 saptamani si stiu cum e. Aveti grija de voi. Merci frumos pt informatia cu tylenolu, m-am mai linistit acum si sper sa decurga totul bine, mai ales ca am luat doar 2 pastile; decat sa creasca febra, mai bine asa.Bafta tuturor.

Mergi la inceput

Ooo Cris, incearca sa te linistesti singura. Si eu as dormi continuu, plus ca atunci cand nu dorm sunt asa de ametita, ca nu ma prea pot concentra sa fac mare lucru. Si eu ma descurc greu cu casa, dar ma descurc. Sarah merge la gradinita si tare bine e, ca pot dormi in voie. Noi suntem in Canada de doar 2 luni si eu inca nu lucrez, asa ca am scapat de un stres, cred, dar tot tre sa gatesc, sa spal, sa strang, sa pregatesc gentuza de gradinita, sa spal copilu, sa culc copilu etc. Aseara, pt. ca mi-a fost rau si-am stat in pat, copila s-a culcat nespalata, ca taica-su a concluzionat ca e prea dificil sa-i faci baita, ca se agita tot timpul si nu sta in cada si decat sa se loveasca, mai bine o lasa asa. Dincolo de asta, nu stiu cum ti se pare tie, dar eu sunt fericita asa, stiind ca voi mai avea un copil, ca tare mi-a mai fost draga Sarah mica.

Mergi la inceput

Si eu am luptat enorm pt al doilea bebe.Dar acum,in pielea mea e un om epuizat,obosit peste masura...Am citit ca va trece oboseala din al doilea trimestru...va fi bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Dragelor, si eu ma rog la Doamne-Doamne sa aiba grija de noi toate si de puiutii nostri, si o sa fie bine, o sa vedeti,... in ciuda micilor neplaceri mititeii isi vad de treaba, asa imi place sa cred

Arthurana, nu au fost prea abundente, mai mult niste urme care ramaneau pe toilet-paper... Dar m-am speriat pt. ca si data trecuta la mine a inceput tot asa, cu urme vagi, apoi tot mai abundente, pana cand... Dar nu, nu... nu pot sa ma gandesc, refuz cu incapatanare! Acum va fi altfel, trebuie sa fie altfel! Si la tine de asemenea, mai ales ca in perioada in care ai sangerat trebuia sa-ti vina ciclul, deci e o explicatie foarte normala: ciclu peste sarcina. Nu-ti mai face griji, ok? Apropo, ca sa te mai fac sa uiti, nice job, inteleg ca te ocupi de machiaje/styling sau ceva de genul asta? mi se pare super frumos!

Carrie, bine ai venit si sarcina usoara! Odihnestete-te, culca-te devreme si nu te stresa, OK?

Chris, e doar o perioada in care organismul nostru este mai stresat, mai obosit, din cauza hormonilor, dar o sa treaca...fii sigura. Ia vitamine si mananca sanatos!

Gina, cum te mai simti? Eu sper ca mai bine si ca puiutul va fi ok. Ai mai trecut prin asta si a fost totul in regula pana la urma.

Mica, ce-ti mai face spatele? te mai doare? Nu uita sa iei No spa sau chiar scopantil-supozitor daca persista durerea.

Valen, bine ai venit si felicitari pt. sarcina, speram sa ne impartasesti si noua celor "incepatoare" din experientele tale de graviduta, actualmente mamica fericita. Ca uite, suntem speriate la fiecare pas pt. puiutii nostri...

Mamidevladut si nu am cuvinte sa-ti multumesc...stii tu!

Fetelor, orice ar fi nu va pierdeti speranta, increderea in voi si in Dumnezeu. Va fi bine!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

Mergi la inceput

Amely, multumesc pt. primire. Sa stii ca am ajuns la concluzia ca nu trebuie sa ma stresez cu fiecare detaliu, ci trebuie sa las lucrurile in firea lor. De cate ori am avut un impas mi-am spus ca sunt puternica (mi-am repetat asta pana m-am convins ca asa e)si m-am gandit mereu ca bebelusa mea este sanatoasa si ca se va naste fara probleme si va veni acasa la mami si tati. N-a fost tocmai simpla aventura celor noua luni, dar tare mi-a mai placut sa fiu gravida, iar pt. clipa aia, cand am vazut-o prima data si am pus-o la san, as fi in stare sa suport orice; nu zic ca-i simplu, ca si pe mine ma mai apuca uneori crizele, dar ma gandesc totusi, ca domnul din burtica (zic eu ca-i baietel)are nevoie de liniste ca sa cresca sanatos. Deocamdata, sa merg la dr., sa vedem ce zice si pe urma sarim de bucurie. Va doresc tuturor sa fiti puternice pt. puii vostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

Fetelor , am fost si eu o mamica de mai-iunie 2006.Stiu ca asta e cea mai grea perioada , primul trimestru .Pt mine asa a fost .Am sangerat cam 4 saptamani puternic .Aveam un hematom mare , mai mare decat embrionul.Pana la urma Maya l-a doborat si totul a iesit bine.Va tin pumnii si ganditi-va ca din toate emotiile astea , stresul etc poate iese ceva miraculos .Oricum , eu recomand ca la prima sangerare sa mergeti ma medic!

ALIA si bb Maya

http://pg.photos.yahoo.com/ph/alia_savin/album?.dir=/7a8fre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Amely esti o dulce,

Mi-au facut mult bine cuvintele tale.
Dupa ce sangerarea se oprise ieri toata ziua si azi pana la pranz, pe la 2 la servici m-am dus la Wc si iar vad sande rosu aprins pe hartia igienica. Mi-am pus un tampon si este ora 10 seara si pe tampon este doar o picatura, dar marea majoritate a fost pe hartia igienica, de cate ori m-am dus la Wc tot aparea...Am sunat iar doctorul cu toate ca ieri l-am vazut pe bebe, si am vorbit cu asistenta care mi-a zis s-o tin la curent si s-o sun imediat in caz ca am dureri dau umplu un tampon plin...Se pare ca atunci este grav cand este foarte abundent, dar vad ca sunt multe fete pe forum care si dupa hemoragie am salvat sarcina...Sper sa fie bine si bebelusul meu pe care il ador.
Sper sa trec cu bine peste noapte si ziua de maine.
Chris deprimarea este mana in mana cu sarcina...bea ceai de sunatoare...sper ca nu este contraindicata in sarcina.
Eu am plans azi de cateva ori la servici, si mi-am plans de mila spunandu-mi ca mi-as dori sa pot sa-mi permit sa o iau mai usor cu jobul, dar trebuie sa fiu prezenta moarta coapta, pentru a-mi pasta asigurarea de sanatate fara de care nici un doctor nu s-ar uita la mine...sau as plati mii de dolari...
Va pup

Mergi la inceput