** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (3)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

Offff, mai fetelor nu imi place sa va vad asa.Am parasit lista prima si , sincer, m-am gandit ca sunt si ultima. Va tin pumnii la toate, sper sa fie numai alarme false si totul sa decurga normal. Sa dea DD sa fie totul bine, eu ma rog pentru voi.
Amely, nu te stresa scumpa, stai linistita ca nu iti faci bine, daca sunt numai pete maronii e ok, nu ai de ce sa iti faci griji. La mine problema s-a agravat cand a inceput hemoragie cu sange rosu si cheaguri, cat au fost pete maronii inimioara lui bb batea.Sper ca ai inceput deja tratamentul de sustinere cu pregnyl si aspenter, nu?
Gina, Arthurana, fiti optimiste si ganditi pozitiv, o sa fie bine, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Ma doare tare spatele. Si mi s-a umflat putin.

Mica7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

fetelor, am postat de doua ori si nimeni nu mi-a adresat nici macar un cuvintel in listutza...

eu insist totusi, si sunt alaturi de fetele cu probleme, eu am avut o zi nasoala la job si sunt coplesita de oboseala!

va pup

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

f ciudat unde s-a dus postarea mea...

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Buna tuturor!!Sunt si eu o viitoare mamica de mai iunie 2007, dar cum nu am ajuns inca la medic, parca n-as vrea sa ma entuziasmez prea tare. Eu sunt in saptamana a6a de sarcina si ieri m-a pocnit o temperatura de nu m-am vazut; nu sunt racita insa banuiesc ca s-au inflamat sau infectat amigdalele destul de tare. Problema mea este ca, la sfatul farmacistei, am luat 2 tylenol, cand temperatura a ajuns la 38, 2 grade. Fetele din State sau Canada, v-au spus ceva medicii vostri despre tylenol in timpul sarcinii, nu de alta, dar suntem abia veniti pe aici si nu am primit deocamdata cardul de asigurare medicala, asa ca mi-e greu sa merg la dr. Ceva trebuia insa sa iau ca sa scad temperatura.Imi pare rau pt. fetele care au pierdut sarcinile.Chiqitita, senzatie ca la ciclu am si eu si am avut si cand am fost insarcinata cu Sarah; Cam toata sarcina m-a durut burta, chiar imi amintesc ca asta a fost o problema, ca tot citeam pe aici si mi se parea ca numai pe mine ma doare anormal de tare, insa am nascut o fetita sanatoasa, fara probleme, asa ca sa nu ne facem griji.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Buna fetelor!

Multa sanatate la toate! Numai probleme :(

Pe mine m-a pocnit raul... Si culmea nu de la sarcina, am facut opusul constipatiei...
Mi-a dat doctorul (nu ginecolog) smecta si m-a pus la regim (azi numai apa si stics-uri am voie)

Sper ca e ok ssa iau smecta (daca a prescris doctorul) si ca o enterocolita nu afecteaza pe bebeul/bebea...

Maine am programata ecografia si sper sa fie ok

6+
Anca-Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Valen, vai ce surpriza frumoasa sa te vad aici la: mamici de mai -iunie2007!
Felicitari si un bebe plin de sanatate.
La odiseea sept-oct2005 am fost asa aproape una de alta cu datele!Acum insa ,intampin ceva probleme si nu se stie daca voi putea duce sarcina la bun sfarsit.
Stiu sigur ca tylenol regular este ok in sarcina.Stai linistita.

Fetelor, ce truda se intampla cu noi?!Avem probleme una dupa alta cu sarcina in ultimul timp.. !
Offf...sper ca totul sa fie bine macar la voi.Sa aveti grija de comorile din burtica.
Ce bine ca doctorii din Ro va dau tratamente de sustinere!Aveti un mare motiv de multumire iar sansele, va sunt mult mai mari.
Se pare ca cei de aici au inceput o campanie impotriva medicamentelor.Toti sunt intr-un gand frate!
Astazi voi ajunge la doctor si sper ca totul sa fie bine.Va

Arthurana, mai traiesti? Esti bine?!S-au oprit sangerarile?!

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Un ochi imi rade si celalalt imi plange...imi pare atat de rau pentru fete incat nu gasesc nici un cuvant potrivit sa le-aline...De cateva zile incoace,deschid cu teama calculatorul,citesc si ma intristez...Nu mai pot sa le felicit pe noile mamici zambind,ca altadata,pentru ca sunt tare necajita de unele povesti.Ma gandesc prin ce trec fetele acestea,si ma infior.As vrea sa le scriu atatea,dar tastele nu mai sunt prietenele mele si ...Doamne,cum ne e dat sa se alterneze povestile pe acest forum!Ce ai putea sa-i spui unui om care si-a pierdut punctul de reper?Ma tem pentru noi toate,parca am fi intr-o cursa nebuneasca in care fara voia ta,si fara sa fi comis vreo greseala,pierzi fericirea intr-o clipa...Ce folos ca ma simt bine,cand se pot intampla astfel de lucruri cand totul merge bine,fara macar sa sangerezi?Eu nu sunt atat de puternica...n-as putea suporta...Abia astept sa merg la eco...O sa merg mai repede,pt. linistea mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Neata fetelor,

Are dreptate Gina, toate suntem cu buba...Dar stau eu sa ma ganndesc: inseamna ca aceste stari DURERI DE BURTA, SANGERARI, DURERI DE SPATE, sunt comune si specifice acestor saptamani...Primul trimestru asa este! Toate prietenele din jur care au nascut mi-au povestit de aceleasi simptome pana in sapt 12 minimum.
Eu am pete maronii pe hartia igienica in dimineata asta dar ma duc iar la control joi. Am citit pe net ca Lovenoxul anticoagulantul cu care ma injectez produce sangerari vaginale..este una din reactiile adverse si pe prospect.

Mica, durerile de spate sunt f. suparatoare dar normale in timpul sarcinii. Citeste pe net!! Sunt multe articole. Ia-ti o pernuta elecrica si tine cald pe spate.Cum adica s-a umflat??? In ce zona s-a umflat?

Azi ma duc la munca de la 1 la 9...voi sta pe scaun..sper sa nu am de facut machiaje azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Ciquita, te-ai gandit ca aceste sangerari pot fi implantarea oului?
Cite ce este pe google: implantation bleeding, si te te vei linisti..

Chris te inteleg ce simti, si eu sunt f. deprimata de tot ce se intampla cu noi. Sa speram ca va fi o mare sperietura si bebeusii vor fi ok.
Totul este in mana lui Dumnezeu. Va fi asa cum vrea el.

Va pup

Mergi la inceput