** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Buna dimineata fetelor! Ma primiti si pe mine pe listuta?
DN 29.02.1980 UM 30.08.2006 DPN 12.06.2007

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paky spune:

buna dimineata fetele.

sper ca sunteti bine astazi. .

daca durerile mele de mijloc (acu zici ca-mi vin rushi)nu au incetat de 2 luni desi iau nos-pa si duphaston e o problema???
mai are cineva dureri asa mari de mijloc?
si cand ar trebui sa apara scurgerile la sani???

pupici

diana 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

veronika si anca imi pare nespus de rau, stiu ce inseamna sa prierzi o sarcina si n-as dori nimanui sa i se intample. Sper din tot sufletul sa va reveniti si sa reusiti data viitoare
arthurana si GinaM le doresc putere bb-ilor sa lupte sa ramana in burtica voastra si sangerarile sa inceteze cat mai repede
tuturor fetelor le doresc sarcini usoare

gabi

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Veronicka si Anca va doresc multa sanatate. Stiu si eu ce inseamna sa pierzi o saricina si nu imi doresc ca nici eu si nici altcineva sa mai treaca prin asta.
Gina si Arthurana am avut si eu ceva scurgeri saptamana trecuta. Dar maronii. Ideea este ca dr ginecolog m-a intrebat daca nu era cumva perioada cand trebuia sa imi vina ciclu. Asta ar explica unele sangerari.

Mi-e si rusine sa va mai spun ce problema am eu acum. Cred ca e infima in comparatie cu ce simtiti voi.
Dar...indraznesc. Ma doare ingrozitor de tare spatele. Jos aproape de coloana. Dimineata cand m-am dat jos din masina parca il aveam amortit. Sa fie de la condus? de la scaunul de la birou??? Duminica am fost putin racita am luat un paracetamol si am transpirat tare. sa fi tras curent????
Ma poate ajuta cineva? Sa nu mai ajung iar la dr???

Mica
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Arthurana si Gina va tin pumnii sa fie totul OK. Arthurana si eu stiu ca daca semnele de sarcina persista bebele evolueaza. Doamne ajuta sa fie bine.

Sunt uimita de ce povestiti despre sistemul de sanatate din USA. Si eu care aveam o parere asa de buna despre el. Dar se pare ca mari diferente fata de Romania nu sunt. Nu ca asta m-ar linisti.

Veronicka si Anca va dorescv sa aveti in curand copilasii pe care vi-i doriti.

Sa auzim si de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Eu sunt o mamica de aprilie 2007 dar am vrut sa felicit toate mamicile de mai-iunie 2007 .....Si imi pare foarte rau pt cele care au pierdut.Capul sus si luati-o de la capat...

CHIQUITITA,pe tine vreau sa te felicit intr-un mod mai special,ca ne stim de la "vine barza",ne-am tinut galerie cateva luni la rand,si stiu cat ai incercat,si vad ca ai si reusit.Na vezi ca se poate?S-a oprit barza si pe strada ta!Ma bucur foarte,foarte mult pt tine.Ai grija de tine si de bebel.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Off, fetelor... nu stiu ce se intampla cu noi, cred ca o iau si eu razna. Incepand de azi dimineata au inceput niste scurgeri maronii-deschise, nu prea mult cantitativ, dar acum sunt un pachet de stres. Sunt cu okii pe tampon ca pe butelie... desi stiu ca nu putem face noi mare lucru, daca e sa fie probleme.

Sunt foarte trista pentru sambureii pierduti si sper ca Veronika si Anca sa aiba puterea de a merge mai departe. Aveti mare grija de voi fetelor...

Gina si Arthurana, sunt alaturi de voi si veti vedea ca va fi bine

Deocamdata trebuie sa ma calmez si eu... Dar Dumnezeu e mare si am incredere in el.

Va pup, burticutelor si sa aveti grija de voi!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

Mergi la inceput

Fetele, am scris si eu mai sus datele mele. Insa am o nelamurire: de ieri (ziua cand trebuia sa vina CM) am pete crem-roz pe chiloti si dureri ca la ciclu. Mi-e cam frica. Sunt normale? Dati-mi si mie un sfat, va rog ca sunt cam disperata.

Mergi la inceput

Mulumesc mult Mihaela, insa sunt cam speriata de niste pete maronii si dureri ca la cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

CHIQUITITA,eu stiu ca petele maronii nu sunt o probleme atata timp cat nu e rosu.
Si despre durerile ca la ciclu sunt normale,si eu am avut,pana prin sapt 12,credeam ca acum-acum vin rushii.Eram tot la baie sa vad ce se intampla ,dar nimik.Am intrebat si doctorul despre durerile astea si mi-a spus ca e normal ,bebele creste,uterul se mareste,etc.Acum se produc niste transformari in corpul nostru,e normal sa simti ceva....Mie mi-a dat doctorul pt aceste dureri magneziu,zice ca ajuta muschii sa se relexeze,...Eu cred ca pana acum nu ai de ce sa-ti faci griji,stai linistita si nu-ti mai fa ganduri negre,bine?

14+4

Mihaela

Mergi la inceput