** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (3)
Raspunsuri - Pagina 16
irinuca_usa spune:
Buna fetelor. Sunt si eu o "mamica de mai". Mi s-a parut foarte faina ideea unei discutii intre cele cu varsta sarcinii apropiata. Pentru cei de acasa poate nu inseamna la fel de mult ca pentru cei plecati, care nu au familiile langa ei. Eu una ma simt destul de neajutorata uneori, ii mai si plang mamii in telefon, dar mi-e foarte greu sa nu am pe nimeni alaturi cu care sa vorbesc despre asta. De aceea m-am bucurat sa va intalnesc pe voi.
Eu am intrat in a 9-a saptamana si cea mai mare problema e starea continua de rau. Nu am varsat niciodata dar mi-e greata mereu, as dormi non-stop, mananc foarte mult, am frisoane, sunt ametita cu greu merg la munca si sincer m-as lasa de lucru in fiecare zi.
Daca cineva stie vreun remediu naturist pentru asta tare recunoscatoare as fi. Iau ceva pastile pentru nausea care imi ajuta putin dar in schimb ma adorm. Voi cum treceti peste starile astea?
Irina
irrinuca spune:
Ah, va multumesc ca m-ati adaugat pe listutza!
Parca mi-e si frica sa imi vad numele acolo. Vom vedea, asta e! Cel putin il am pe Andy si sunt cea mai fericita din lume. Am castigat batalia cu cancerul de col, cu uterul nenorocit si prapadit, cu doctorii, cu cosmarurile, cu tot. Cand ma uit la baietelul meu, nu-mi vine sa cred ca eu l-am facut
. Sunt asa fericita si mandra!
Va doresc mult mult noroc tuturor.
In orice caz, doctorul de familie a spus ca DPN-ul este 25.05.2007, nu 27 cum am gasit eu pe un site.
Va rog frumos daca se poate sa modificati.
Si UM este 17.08.2006
Merci 
Irinuca si bebe Andreas
nascut pe 30/07/04
Baby ticker
Poze recente cu Andy, Mamy si Ady
Andreas mic mic
Gina M spune:
Irrinuca,ti-am modificat eu datele.Vezi daca acum, este bine.
My baby development!
POZE NOI 
Arthurana spune:
Bun venit Irinuca
In ce stat esti? Eu sunt in North Carolina. Si eu am cunoscut sentimentul acela groaznic ca vrei sa faci o vizita ca vrei sa suni si nu ai pe nimeni.
Am locuit 2 ani i Nj si asa a fost. Dar aici am cateva amice..Am mare noroc sa am si o romanca care lucreaza cu mine si locuieste la un bloc distanta...
In orice caz, pe acest site poti sa-ti descarci sufleul mai ceva ca la mama acasa..Uite eu sunt dependenta...le-am sufocat pe fete cu problemele mele.
Ginuta raspune-mi mama la intrebare? Cum iti sunt sanii??? Se zice ca primul simptom in oprirea in ev. este innia o pauzarea sanilor.
Arthurana spune:
Doamne ce zapacita sunt...am citit ce am scris si m-a busit rasul...
Vroiam sa zic, inia o pauzarea sanilor(in caz ca au fost fermi si durerosi) etse un semn ca sarcina nu evolueaza. am citit si eu pe net.
Arthurana spune:
Gina,
Ce zi tampita: mi s-a stricat tastatura de la PC...de aia ies cuvintele anapoda....Scuze!!!
Vad ca scurgerea mea a devenit brun roscat...poate se opreste pana maine!!! Cate zile te-a tinut pe tine?
Lauraa spune:
Arthurana,stai linistita, nu ti s-a stricat nimic. Tu ai vrut sa scrii I N M U I E R E A sanilor dar DC-ul are un program care inlocuieste grupul de litere M U I E (sorry,trebuie sa explic
) cu expresia "ia o pauza". De aceea daca vrei sa scrii de exemplu "M U I E R E" iti apare "ia o pauzare"
Laura cu Lara si
Surpriza
Arthurana spune:
Irina sunt total confuza...esti in USA sau UK...cand ti se afiseaza numele scrie o data US , o data UK>>>???
Arthurana spune:
Merci draga mea
Hai ca l-am sunat pe barbata-miu sa vina sa ia cumputatorul la reparat...bine ca mi-ai zis.
Referitor la problema din ce stat este Irina..m-am lamurit si cu asta!
Sunt 2 tanti Irina, care au aparut in acelasi timp, din USA si sin UK...
Fetelor nu stiu ce-i cu mine...mi-a luat-o mintea cu sorcova!
Adevarul este ca atat de stresata sunt ca nu mai gandesc logic.
Nu-mi vine sa cred cate mesaje am scris.
Ma vor impusca moderatorii..
Gina M spune:
quote:
Originally posted by Gina Mquote:
Originally posted by Arthurana
Intrebare beton!!! Foarte importanta: te dor sanii? s sunt tari??? Asta a fost prima intrebare a doctorului...
Nu ma dor inca de la inceput.Nici cand am fost insarcinata cu fetele nu-mi amintesc sa ma fi durut.Sunt insa, ceva diferiti ca inainte de sarcina - normali zic eu.
Ce ti-a zis doctorul referitor la aceasta?!
Anca Micaela, sunt cu inima alaturi de tine prin tot ceea ce treci.Te inteleg asa de bine caci si eu trec pe aici! Sa fii tare.
My baby development!
POZE NOI
ArthuranaTi-am raspuns deja mai sus.Se pare ca nu ai vazut mesajul...
Dupa doua nasteri / 2 copii alaptati ce sani tari sa mai am?!
Sunt insa diferiti ca volum de cand am ramas
iar ,mameloanele in acest timp sunt marite.Daca ne este dat ca bb sa fie bine, il vom avea.Daca nu cum mai spuneam, asta va fi si nu-mi fac nici un fel de ingrijorari.
Am facut si fac tot ceea ce imi sta in putinta.
Viata, la fel ca si moartea este in mana Lui Dumnezeu iar eu, nu doresc si nu pot sa-I intorc mana.Stie El ce este mai bine pentru mine.
Si apoi de ce m-as ingrijora?! Ar putea adauga sau scadea aceasta vre'un cot la statura mea?!NU
Tot ceea ce pot face in continuare este sa iau fiecare zi, viata... asa cum vine.
Cu bucuriile si incercarile ei.
Apoi, se spune ca in suferinta, inima omului se face mai buna.
Ca sunt aici ma bucur, ca nu voi mai fi poate nu-i nimic.
Daca Dumnezeu imi va inchide aceasta poarta sunt sigura ca, imi va deschide o alta.
My baby development!
POZE NOI