Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 140
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
noela_carmen spune:
quote:
Originally posted by Zenobia
Noela, da ai dreptate, mai astept totusi pana maine ca nu am nici o farmacie non-stop prin preajma, cel putin asa cred, si nu as abuza de sotul meu in acest hal la ora asta.
pentru asta il trimit si la 12 noaptea!!!
ca eu nu am rabdare, si-s cam nevricoasa din fire.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxali/Roxali.jpg)
Roxali spune:
Da sant 5 teste in cutie, dar m-am gandit si la trimis prin posta cred ca nu-i nici o afacere.
O chestie nu am inteles in legatura cu ovulatia: daca mi-as face testul miercuri si ovulez marti nu mai apar cele 2 liniute decat in ziua respectiva.Pe prospect scrie ca femeia e fertila 2 zile, iar pe situ-l fertilyuk 6 zile ca nu mai inteleg nimic(3 zile inainte de ovul si repecti 3 zile dupa).
Ali
Alé spune:
Hai ma, noelo, cum sa iau gigeii la borcan???? ma opresc astia la aeroprort ca tranzitez cu substante periculoase.
Ma rog la sfinta Maca ori sa ma regleze si sa ovulez si io normal in ziua 14, or sa ma arunc dupa ziua 20, sa mai prind si io ceva zile fertile.
Rid, io, rid, dar sa vedeti ce panica o sa ma cuprinda in doo saptamani
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé
irlandeza spune:
Pt. ce luati MACA ?
Si ce faci Ale la parlamentul belgian? Scuze curiozitatea.
Roxali, daca iti trimite mai multe cutii odata, atunci se merita ca nu-i asa scumpa posta.
La voi nu sunt romani care duc- aduc pachete Italia -Ro.-Italia.? Alea sunt mai ieftine. Cel putin aici daca pachetul din Ro. are sub 5-6 kg , atunci e gratuit. Platesc doar pt. cel care-l trimit, daca-l trimit, ca mai mult primesc decat trimit.
Noi 2 singurei
noela_carmen spune:
iote ca m-ai prins in toane bune, si-ti zic io, da ce dai?
femeia e fertila doar 24 de ore intr-o luna, in foarte multe cazuri , chiar mai putin.cand are loc efectiv ovulatia, adica spargerea folicului, acesta elibereaza un ovocit(ala e outzul nostru) care traieste maxim 24 ore.
prospectul se refera de fapt la durata de viata a gigeilor(aprox la 72 de ore).ideal e ca gigeii sa fie deja pe "acolo" ca sa intampine outzul, ca el nu asteapta prea mult. deci, din clipa in care s-a produs ovulatia, iti raman 24 de ore de prins outzul...sau eu stiu...poate faci tu outze de strutz, mai voinice adicatelea.
sa presupunem ca azi azi test (si este negativ) si maine nu, in cazul in care nivelul de LH creste maine, poimaine slabe sperante sa-ti mai iasa pozitiv. pen'ca atunci cand iese pozitiv testul nu inseamna ca s-a produs ovulatia!!!! ci ca abia peste 24 de ore se va intampla asta!!!si daca nu-l faci in zile consecutive, bye, bye ovulatie, n-o nimeresti.
noela_carmen spune:
ale, iubit-o, da ce eu am zis borcan???
ii pui in fiole de parfum, si nici nu se prind aia.
da poate te reglezi si nu mai e nevoie.
si cu reglatul asat, nici nu mai stiu ce sa zic. eu z=13, test super negativ, acu doo luni era pozitiv...speram si io...ca daca tu pleci la belgica mie-mi pleca sotu la grecica.
i-am zis sa-mi lase provizii de gigei da nu vrea...raul!
irlandeza spune:
Mersi , si cate zile tre' sa iau? De cand , pana cand?
Si ce-ti doresti tu pt. informatia asta? Pana sunt si eu in toane bune.
Noi 2 singurei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxali/Roxali.jpg)
Roxali spune:
Noela ce sa-ti dau sant femeie batrana si cu dintii...de portelan si asha e cat traieste gaina are cate ceva de invatat.Deci trebuie sa trag tare pranz si seara test.
Irlandezo aici n-am auzit nimik moka minim 5€ kg.De pe-a ici ploua cu eurici...sic
Ali
noela_carmen spune:
roxali ia si citeste mama, ca eu nu stiu daca te-am lamurit prea bine
www.reclamamascataatentie/a_116_348_Identificarea_ovulatiei_si_a_perioadei_fertila.html" target="_blank">OVULATIA
irlandeza, fetita de la tine nu vreau nimic, mesajul era pentru roxali...
una din noi, sigur doarme