Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 140
Raspunsuri - Pagina 19
noela_carmen spune:
irlandezo, pai da ,5 sau 7 buc. ,dar nu 1 bucata, si lasa ca voi tre' sa platiti o tzar mai mult, ca nivelul de trai e mai ridicat ca in italia.
d'aia zic ca nu cred ca poate costa un singur test 38 euroi. m-am gandit ca atat ar trebui sa coste cel putin 10 buc.
pai vorba lu' mami, de aici iti ei o sacosa de banii astia.
irlandeza spune:
Ai tu dreptate. Eu sunt la a doua luna de testat ovulatia , da' nu m-am gandit sa-i spun mamei sa-mi trimita de acasa.
Apropo , cat costa la noi ? In Ro.
Noi 2 singurei
noela_carmen spune:
Dr.Sigur=135.000 lei vechi/ 3 buc=13.5ron, adek lei noi
sau vreo 1.2 euroi buc, hi,hi,hi..sic!
cu paharel cu tot
irlandeza spune:
E ieftin , cu banii de aici
Ia sa sun eu acasa sa-i spun mamei sa-mi trimita.
Noi 2 singurei
Alé spune:
Auzi, da' sa-ti trimita asa, fro 10 cutii, si nu glumesc. Io in ultima vreme am facut cam 3-4 la fiecare CM.
Sint in ziua 4 si a doua de Maca. V-am zis ca sint strinsa cu calendaru luna asta ca plec in z 15 si ma intorc in z 20. Sa ma vedeti cum o sa fac io teste de ovulatie in paharele de carton prin budele marelui parlament belgian
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé
dj_mama spune:
quote:
Originally posted by Roxali
Nu reusit sa citesc, de ce oare???
Ali
nu pot sa cred la ce strategii recurg ca sa pacalesc acest forum sa-mi posteze unde trebuie raspunsurile
quote:
Originally posted by irlandeza
Pt. ce luati MACA ?
Si ce faci Ale la parlamentul belgian? ....
maca este un modulator hormonal; se ia pt de toate; da pe google cautare si afli mai multe
Ale se duce in Belgia sa-i ratifice aderarea gigeilor la outzele 'de tzara', vizita in urma careia va face un raport (sau i se va face un raport , 'depandre') punand astfel umarul la recladirea optimismului pe DC.
Zenobia spune:
Noela, da ai dreptate, mai astept totusi pana maine ca nu am nici o farmacie non-stop prin preajma, cel putin asa cred, si nu as abuza de sotul meu in acest hal la ora asta . Vad maine dimineata care mai e treaba si daca tot nu e f clar imi fac test.
Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
Forum despre imbracaminte, reduceri etc!
-----------------------
Love, think, help
noela_carmen spune:
Ale, sa iei cu tine si vreo 2 - 3 paharele cu gigei la tine, ca cica sunt unii care traiesc si 7 zile!
si-ti faci si inseminare in budele parlamentului belgian.
mai nashpa e cu "zgaibele" ...au aia pereti speciali de pus zgaibele pe pereti?