Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 140
Raspunsuri - Pagina 18
noela_carmen spune:
roxali, aha, acu ma luminasi. e vorba doar de primele 10 zile ale ciclului..hmmm, e bine daca e constanta, daca ma gandesc bine e perfect!
cat zisei soro ca dai pe testele alea de ovulatie???? 38 euroi BUCATA????, e imposibil, cred ca te-a pacalit.poate un set de 10,12 buc!!!
daca le faci din doi in doi...ma rog, sper sa nu ratezi ovulatia.
chivutamonica spune:
chiquitita,
...dar chiar asa nu ne mai tine cu ,,inima in dinti'' si spune-ne o veste buna.Sper sa fie buna ,buna
MONI
dj_mama spune:
niku, cred ca de la stimulare il ai dar eu mi-as mai face eco in ultimele zile de ciclu sa vezi dak nu s-a eliminat;
Roxali, cum sa dai mai atatia bani ca aici sunt 1-2 eur/buc.? N-ai si tu cunostinte care vin din Romania ca sa-ti aduca o sacosa?
nikunikalai spune:
fetelor... mi s-a dus tot elanul...
vineri, ziua 14 am facut eco si era acolo un chistulet(posibil folicular, dupa cum a scris doctorita) de 28 de mm...
repede, repede umbla tot orasul dupa pregnyl, fa-l... presteaza... uffffff
azi, ziua 17, ma duc iar la eco sa vad dac s-a spart si... chistul era tot acolo!!!
io chisturi??? nu aveam acum 2,3 luni, dar luna trecuta am facut stimulare cu clomifen si nu am monitorizat-o... oare de la asta mi se trage? dar asa repede ? si asa mare??
imi vine sa urlu... dr mi-a zis ca ma baga pe anticonceptionale vreo 3 luni...
AngeliquedeS spune:
Azi Z1...
Pupici,
Angelique
pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere
Zenobia spune:
Buna, buna... O sa postez si aici, am mai postat in doua locuri, sper sa ma ajute cinerva. Vineri era z26, eu de obicei am CM de 26 de zile). Azi e ziua 30. Pana acum am tot asteptat si am tot sperat ca nu vin rushii; nu au venit, ce-i drept. Dar acum 5 min am fost la baie si am vazut nishte pete maronii. Stiu ca poate fi ciclul, sau pot fi acele pete care apar daca eshti gravi. Deocamdata nu stiu cum sa le interpretez, nu a trecut destul timp ca sa vad cum evolueaza. Acum, ce-i drept, nu stiu cum tb sa fie petele ca sa nu le iau drept "rushi", cat de mari, cat de mult sange cantitativ. Dar am o intrebare: daca nu sunt rushi, sa ma duc sa iau Utrogestan preventiv? Nu stiu deloc ce sa fac... Doctorul meu e plecat din tara...
Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
Forum despre imbracaminte, reduceri etc!
-----------------------
Love, think, help
Idaira spune:
[quote]Originally posted by Zenobia
Buna, buna... O sa postez si aici, am mai postat in doua locuri, sper sa ma ajute cinerva. Vineri era z26, eu de obicei am CM de 26 de zile). Azi e ziua 30. Pana acum am tot asteptat si am tot sperat ca nu vin rushii; nu au venit, ce-i drept. Dar acum 5 min am fost la baie si am vazut nishte pete maronii. Stiu ca poate fi ciclul, sau pot fi acele pete care apar daca eshti gravi. Deocamdata nu stiu cum sa le interpretez, nu a trecut destul timp ca sa vad cum evolueaza. Acum, ce-i drept, nu stiu cum tb sa fie petele ca sa nu le iau drept "rushi", cat de mari, cat de mult sange cantitativ. Dar am o intrebare: daca nu sunt rushi, sa ma duc sa iau Utrogestan preventiv? Nu stiu deloc ce sa fac... Doctorul meu e plecat din tara...
Ai facut vreun test de sarcina?
noela_carmen spune:
mai draga mea, pana sa ei utrogestan eu zic ca mai bine ei vreo 2 teste de sarcina!
nu? si pe urma functie de rezultat vezi ce faci. din pacate rapunsul il ai deja, nimeni nu poate sti de la ce sunt petele,pot doar sa spun cu cat mai sunt mai putine cu atat mai bine, si in nici un caz sa nu fie rosu...
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by noela_carmen
roxali, aha, acu ma luminasi. e vorba doar de primele 10 zile ale ciclului..hmmm, e bine daca e constanta, daca ma gandesc bine e perfect!
cat zisei soro ca dai pe testele alea de ovulatie???? 38 euroi BUCATA????, e imposibil, cred ca te-a pacalit.poate un set de 10,12 buc!!!
daca le faci din doi in doi...ma rog, sper sa nu ratezi ovulatia.
_
si maine e o zi...
Asa sunt si aici testele , 37 euro , 5 sau 7 bucati. Iar cel de sarcina 17.50 2 teste.
Noi 2 singurei
chivutamonica spune:
Angeliq,cu D-zeu inainte sa fie o luna cu noroc.
Niku,,fa-ti un eco.si vezi cre-i prob.Iar cu antic.cred ca-i o idee buna ,cine stie dupa 3 luni ce va fi?Sper sa fie cu noroc.,MONI