Clubul nurorilor (70)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza
Vik sincere condoleante

Andreea si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

sarbatoritilor cu scuzele de rigoare ca n-am mai intrat pe forum.

Fla imi pare rau ca Sara e racita. Stiu cum e. Si Bianca a avut nasucul infundat tare de tot si putin rosu in gat. Imi era asa de mila de ea. Nici macar nu putea sa manance bine ca o durea gatul. Sa nu mai vorbim de somn. Asa tare fornaia... si se trezea ca nu putea sa respire. Dar vad ca de ieri e mai bine. Nu mai fornaie asa si nici rosu n gat nu mai are. Dar maine va fi alta "distractie". Mergem la vaccinul de 2 luni, dupa acre e posibil sa faca temperatura. Asa ca am luat paracetamol supozitor sa am in casa.

In rest suntem bine. Eu sambata am avut o restanta. Nu prea am invatat, am citit doar o data testele grila si am reusit sa iau 7. Cred ca e cea mai mare nota pe care o da proful. Ca eu am facut mai mult. Bine ca am luat examenul. Asta e cel mai important acum. Si mai am o restanta din ziua nuntii, care trebuia sa o dau pe 9 septembrie, dar atunci au fost problemele cu socru, asa ca nu am fost aici. Asta e. O sa merg la restanta 2.

Sun pe unde esti? Mai poti?

noricile

Andreea si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Andreea, bine ca mai vii din cand in cand sa ne dai vesti despre tine. Felicitari pentru prima restanta si tinem pumnii la a doua. Si sanatate multa Biencutzei.

Chiar ca Sun n-a mai venit demult pe la noi. Sper ca e ok.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Andreea ce repede trece timpul, deja aveti 2 luni:)
Noua de cate ori mergeam la vaccin ne recomanda pediatra sa ii pun pe locul respectiv o foaie de varza presata, previne formarea nodulilor si reduce durerea. Febra nu a prea facut, dar totusi ii bagam preventiv o bucatica de supozitor.
Bafta cu examenele, e bine ca mai ai alte activitati in afara de bb.
Mie imi pare rau ca n-am facut un master pana am stat cu Sara acasa :(

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

quote:
Originally posted by Alynutza
[Chiar ca Sun n-a mai venit demult pe la noi. Sper ca e ok.

sunu e in concediu, revine dupa 10 octombrie.

pupici

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Mersi Addinel.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna

Viki condoleante!

Fla eu nu o pup pe Sara pt ca sunt racita dar ma gandesc la ea dragalasa, insanatorire grabnica!

Andreea cum stai cu somnul?

mie mi-a facut sotul frictie, am baut ceaiuri, dar tot rau m-am trezit. se pare ca nu fac exceptie de la regula: raceala tratata tine 7 zile si netratata o saptamana. nu-i bai, ca eu sunt obisnuita, dar nu stiu cum e pt bebe. bine ca azi merg la dr si il intreb si pe el ce e de facut.

Marina 23+

burtika

Mergi la inceput

Marina, foarte bine ca mergi la medic. In alte circumstante iti recomandam un medicament f. bun, dar asa...

Am si eu o intrebare: cam cat ar trebui sa coste (rezonabil) o mobila de sufragerie formata din: bibilioteca (fara sticla, fara chestie din aia stil dulap, cu rafturi, sertare si compartimente cu usita), masuta de bar, o comoda cu 2 sertare si 2 usi, cam la 1,20m inaltime si o masa ovala de 6 sau 8 persoane? (Marina, poate tu ai o idee, ca ti-ai facut recent mobila).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Ali pai eu mi-am facut mobila dar nu cu tot ce ai tu acolo. a noastra a costat cca 17 mil ( cam asa parca ne-a spus tipul, pt ca noi am cerut pretul per ansamblu, sufragerie+ dormitor, nu prea ne-a interesat pe bucati). tie ce oferta ti s-a facut?

Marina 23+

burtika

Mergi la inceput

wow, 17 milioane sufragerie si dormitor? Mi se pare super ultra ieftin, in conditiile in care pe noi doar materialele pentru dormitor, fara saltea, covoare, corpuri de iluminat, ne-au dus aproape de 20 de mil. Noi nu prea reusim sa ne dam seama, de aia am intrebat. Oferta ne vine diseara si intrebam sa stim si noi care ar fi un pret rezonabil. M-am uitat pe site la Elvila si am vazut biblioteci intre 15 si 30 de mil, comoda cam la 5 mil si ceva (doar cu sertare)... mi-e destul de greu sa fac o aproximare.

Mergi la inceput