Clubul nurorilor (70)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Fanna, ma bucur ca ti-au reusit gombotii. Stiu si de putisoare, imi zicea iubi ca lor le facea soacra-mea iarna, cand nu erau prune si ei o tot innebuneau ca vor gomboti. Dar mie fara prune nu mi se pare ca au farmec, asa ca, si daca fac iarna, o sa pun prune din compot. Buni a mea iarna le facea umplute cu magiun, la fel de bun, deja salivez cand ma gandesc, n-am mai papat magiun de muuuulti ani.

Vad ca tot nu s-a rezolvat problema cu orele.

A, am uitat sa va spun, cu intalneala fortzata de aseara, evident ca era ceea ce banuiam, produse Amway. Sunt curioasa ce o sa mai spuna cand i-oi zice ca nu ma intereseaza, precis o sa traga de mine sa ma intalnesc si cu "indrumatoarea ei". Nu stiu voi, dar eu chiar ma simt agresata psihic de oamenii astia care nu inteleg semnificatia cuvantului "NU"...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

neatsa la nurori!

Vicky Dumnezeu sa-l odihneasca! sa fiti tari...

doamne, e o vreme afara de stat si zacut in pat, cu o carte in mana. oare cum m-oi mobiliza eu sa lucrez?

pupici

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

si eu m-am pacalit de 3 ari cu amway desi la fel nu vroiam

dar a 3 a oara m-am ridicat din primele 5 minute, mi-am luat geanta si am zis la revedere
nici ca am mai fost deranjata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by addinel

doamne, e o vreme afara de stat si zacut in pat, cu o carte in mana.

Zaaau??? Asa se spune acum?

Ieri ni s-a dat drumu' acasa, la ora 13; speram sa dorm, da' dupa o repriza de alergat prin curte si joaca prin ploaie, cu Zorro, m-am bagat in pat si pana a venit puiu...asa k somn...ioc!

si...vreau acasa, cu puiu meu...

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Viky condoleante, suntem alaturi de tine in pierderea suferita

Flavia, insanatosire grabnica Sarei.

Mergi la inceput

Cine n-ar vrea sa leneveasca la caldurica, in bratele celui drag...

Hai, curaj, ca mai e putin pana la weekend. Daca ma iau cu ganduri din astea ma deprim de tot.

Fla, am uitat sa iti zic, azi cica vin baietii cu oferta. Imi tremura putin sufletzelu' ca imi doresc sa fie ok si sa nu mai umblu dupa alti mesteri.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

aly la noi gombotii se mai numesc si galuste cu prune.
fla, un pup mare la sara!! si multe sanatate la puiutzu' tau mic!!!

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Joce, Aly, Lavi multumesc. Sper ca se simte Sara mai bine, azi noapte nu s-a mai trezit decat o singura data.
Si vrea afara scumpa de ea si la noi e frig si ploua...

Aly abia astept sa-mi spui ca e ok si s-a rezolvat, imi doresc tare mult sa iasa bine si s nu fi dezamagita din nici un punct de vedere.

Cami hai mai povesteste cu noi, sa mai stim ce-ti fac piticii, ce face soacra :) Ce bine ca ai scapat de ea macar pt o vreme...

Joce tu cum mai esti? Ca n-am mai vb de o gramada de vreme...
Cum ati sarbatorit ieri?:)

Mi-e dor de Him, nu mai stiu nimic de ea, n-am mai vazut-o nici pe mess...

addinel fa un bb si o sa stai tot acasa:)

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

quote:
Originally posted by impreuna

addinel fa un bb si o sa stai tot acasa:)

Fla (sotie si mamica fericita)

tare as mai face unul... sper sa ne ajute Dumnezeu si in curand sa va anunt ca o sa fiu mamica :)

pupici

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Fla, si eu imi doresc sa iasa bine, iti dai seama. Te tin la curent oricum.

Lavi, stiu ca se numesc si galuste cu prune, dar mie imi place mai mult sa le zic gomboti, e si mai scurt. Am primit si mailul, mersic.

Fanna, fiecare decide ce produse vrea sa foloseasca. Eu deja sunt fanul anumitor marci si chiar imi plac plimbarile la supermarket/Metro/etc. Eu n-am nimic cu amway, dar nici nu vreau sa le folosesc, nici sa intru in afacere. E dreptul meu sa aleg si nu cred ca trebuie sa ma justific fata de nimeni de ce nu vreau sau de ce vreau. Ceea ce m-a derajat a fost ca nu a vrut sa accepte ca nu ma intereseaza, insista cu intalnirile desi eu i-am spus frumos ca nu pot si nu am timp, iar ceea ce m-a derajat si mai mult este strategia firmei, faptul ca incep prin a te aburi, pur si simplu. Adica eu am intrebat clar sa-mi spuna in ce consta afacerea si n-am reusit sa aflu in aproape o ora de conversatie, iar in pliantele pe care mi le-a dat sa le studiez, nu sunt decat insiruiri de tzaspe persoane cu poze si cum au reusit ei sa castige nu stiu cat. Nimic despre in ce consta de fapt toata afacerea. Asta este ceva ce mie nu-mi castiga increderea, din contra, ma face sa fiu extrem de reticenta. N-am intentia sa jignesc pe nimeni, sper ca nu te-am suparat cu nimic .

Nico, eu nu m-am pacalit, doar ca nu-mi convine sa mi se consume timpul pe chestii care nu ma intereseaza.

Mergi la inceput