Copilasii din 2002 (28)
Raspunsuri - Pagina 6
Gabbriela spune:
multumim Daisy de tort si suculet virtual ... asa sa faci sa omenesti tpti pitici ca ei sunt dragalasi si nevinovati si nu cred ca inteleg prea multe la 3 - 4 ani de ce uni priemsc si alti nu. Al meu imi zicea intruna ca "I'm a good boy mom, but I'm a good boy" saracu se simntea vinovat de ceva , pedepsit.
si eu am degand sa duc la fiecare cate un suculet la cutie, dela natural de fructe, si farfuri, pahare, servetele si cate o jucarie micuta .. sti cum se fac la petrceri, fiecare pleaca acasa cu o punguta cu ceva in ea... un pitic am daca pe el nu il rasfat pe cine altcineva.
La Multi ani inca o data si sa sc mai des si tu pe aici
Sanatate si numai bine
Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
Tine aripioara asta, voinice
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
light spune:
La multi ani Andreea!Sa fii sanatoasa, sa ai o copilarie minunata si o viata lina! PUpici si sanatate si multe cadouri!!!Gabriela, asa e, eu am tot intalnit scene din astea la greu pana acum si de fiecare data ma apuca furia numai cand ma gandesc.Ma tem insa ca in cazul tau, mamica fetitei nici macar nu a constientizat ca vor mai fi alti copii care ii vor vedea pe cei din grupa ficei cum mananca si vor pofti.
fara drept de semnatura
sinzi_ana spune:
Gabb, de asta am spus ca nu e normal sa aduci dulciuri la gradinita...!!!!
Al meu copil se umple de bube daca mananca cup-cakesurile alea!!! Asa ca eu nu vreau sa manance decat ce are in pahcet...
Si de asta mi se pare normal ca la zile onomastice parintii sa nu vina cu torturi, cupcakes-uri si alte prajituri...
Fructe da!!! si poate cookies....
LA noi in gradi sunt 100 de copii...asta ar insemna ca o data la 3 zile sa manance tort sau alte dulciuri de care eu nu am habar!!! Si crezi ca toti parintii se uita la data de expirare????
La mine la gradi au intezis torturile cand anul trecut au bagat juma de gradinita in spital cu diaree si varsaturi dupa niste cup-cakuri...(care erau perfect in garantie!!!)
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii
Gabbriela spune:
lucia tipa era constienta, pt ca stia situatia si cum erau aranjate clasele.. este doar nesimntita atat tot.. acelas lucru a facut si cu un an in urma am inteles de la alte mamici.
sinzi imi pare rau sa aud de liviu si cup - cackes... el el cumpar de la brutaria rumaneasca, le poti face si tu in casa, aluat de blat, pui in ele stafide sau cioco micyta, si deasurpa o crema de vanilie si bombonici asortate. la voi la gradi clasele au usi, dar baiile, copii vad de la cls de 3 ani ce fac cei de 4 ani?
o zi superba va doresc la toate
Sanatate si numai bine
Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
Tine aripioara asta, voinice
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
sinzi_ana spune:
Gabb la noi la gradi sunt 4 clase cu cate 30 de copii...si in fiecare clasa sunt copii de la 3-6 ani (nu sunt pe grupe ca la alte gradinite).
Si astea 4 clase sunt in 4 cladiri diferite...asa ca cei din prima cladire (de exemplu) nu au contact cu cei din celelalte cladiri...
Eu stiu ca ceea ce facem noi, eu...tu...este super ok si punem ce e mai bun in prajituri, toruturi...dar nu stiu exact ce aduce altcineva....
Imagini...fotografii
sinzi_ana spune:
http://family.webshots.com/album/554501930vzMfGN
poze de la seaquarim miami
Imagini...fotografii
miau-miau spune:
Ai mai fiti serioase, aduci si tu pentru clasa unde e copilul. Ce-o sa vi cu camionul pentru toata scoala? Si vorba lui sinzi, daca ai 100 copii la gradi, una din 2-3 zile pe an inseamna ca maninca cu totii torturi.
Eu n-am vazut copii milogindu-se cind altii in alta clasa serbeaza un coleg de-al lor.
De ce le tot plingeti de mila ca poftesc? Ca si cum iti cade o mina si un picior daca poftesti. Mai bine inveti ca asta-i regula si te abtii. Nu primesti chiar tot ce poftesti
miau-miau spune:
io n-am prea vazut aici copii milogindu-se la altii sa le dea si lor mincare. Si parca atitea dulciuri nu erau bune pentru copii.
Oricum, dulciurile abunda aici, nu sint vremuri de restriste in care unii maninca in fata altora care mor de foame, saracii. Io daca duc la scoala si ma trezesc cu alti 10 copii de la alte clase carora li se scurg okii la mincarea pe care am adus-o in clasa copilului meu, vorbesc cu invatatoarea sa tina copiii mai ordonati, ca doar nu am venit cu ajutoare pentru sinistrati.
Gabbriela spune:
etitat de autor... nu mai am nimic de sups ... ne vedem dupa ce imi trece sinuzita ... poate voi gandi altfel atunci
pa pa si sanatate
sinzi_ana spune:
Fetelor, am observat ca lui David ii iese ff mult coloana in evidenta...
E tare proeminenta si se vad toate detaliile...(la spate)...
O fi din cauza ca e mai slabutz? Sau e normal???
Imagini...fotografii