Copilasii din 2002 (28)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Noi ne laudam iar cu inotul...antrenorul spune ca e grozav, ca se e foarte natural in apa si ca invata foarte repede!!!
Ne-a spus ca e preferatul lui...suntem asa mandri de el!!!!

Azi a reusit sa inoate aproape singurel o tura de bazin 3 brate pe burta, 3 pe spate!!!!!
Si s-a scufundat de 3 ori sa ridice 3 inele care erau pe fundul bazinului...singur!!!!

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Asta boala o am ... www.strabismus.org/amblyopia_lazy_eye.html" target="_blank">Amblyopia
...
din cauza ei trebuie neapart cezariana fara ea nu se poate o sarcia...
acuma am de rumegat bine info si sa vad ce decizie iau.

pe langa ea mai sunt inca cateva care nu cred ca are rost sa le discut pe DC, sunt controlabile, momentan sub control...
Sanatate si mai vb ..

Sanatate si numai bine

Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
Tine aripioara asta, voinice

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Servus.
Iaca intru si eu repede de pe unde ma aflu...
La multi ani sarbatoritei! Daisy, sa va aduca multa bucurie si sa fie sanatoasa.
Sinzi, felicitari pentru inot. Cine stie, poate va face inot de performanta, va vedem pe la TV!
Gabb, la noi grupele nu interfereaza, nu se duc prajituri sau torturi copiilor din alte grupe... Si nu sunt cazuri de alergii asa de dese ca in America, spre exemplu (eu nu stiu de niciun cpil cu alergie in grupa lui Stefan, parintii sunt intrebati la inceput de an).
Dar legat de poftele copiilor...Anul trecut o mamica (foarte inganfata de altfel) isi hranea fetita cu un iaurt cu fructe pe holul in care schimba copiii de la grupa lui Stefan. Am intrat si noi de dimineata, ea a continuat. Stefan a spus ca vrea si el, eu am promis ca ii voi cumpara dupa ce vin acasa dupa-amiaza, el a parut ca intelege, insa inghitea in sec... Au venit si alti copii, cu parintii... au cerut si ei (vreo 2), mamica ii dadea in continuare, imediat au iesit si copiii din grupa, sa mearga la masa, s-au strans in jurul mamicii, ea nici nu a clipit si m-am enervat in sinea mea, m-am dus si am intrebat-o frumos insa daca ii vede pe copiii din jurul ei care saliveaza la iaurtul fetitei ei... s-a enervat foarte tare si mi-a zis: "Stiti ca fetita mea nu mananca nimic la gradinita?"... Ca si cum un iaurt servit dimineata ar fi putut compensa asta... Si eu am intrebat de ce nu i-l da acasa, la care mi-a intors spatele tafnoasa... Si sunt reguli clare ca nu se serveste mancare pe hol si, MAI ALES, nu se aduce mancare de acasa. Asta este "politica" la gradinitele cu program prelungit, de stat.
De ce nu se respecta? Tipa lucreaza la Finante...:))
Stefan este bine, este acasa cu tati, se descurca foarte bine amandoi, insa nu vreau sa ma gandesc la ordine si alte de-astea...
Sa aveti o zi buna. Si eu sper sa fie ...scurta.
Cata, sper sa te sun zilele astea.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Servus fetelor vin si eu la voi sa ma inscriu ca ar fi cazul nu?
Baietelul meu Daniel 14 .03 .2002 . mare nazdravan si suntem la grupa mijlocie..
Va pup Monica,Daniel si Cristian 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Monica bine ai venit!Sa iti traiasca baietii si sa fie sanatosi iar tu sper sa te simti bine cu noi, mamicile de 2002.Karina voi ce mai faceti cum va mai simtiti? V-ati mai revenit?Eu chiar tremur de frica la gandul ca daca am luat-o de acum cu raceli si rosu in gat si alte probleme, ce vom face la iarna cand vor fi 0 grade afara?Si Liviu al meu isi tot drege vocea mai des de vreo 3 zile (zic mai des, pentru ca el oricum si-o drege zilnic din cauza astmuli dar cand exagereaza e semn ori de rosu in gat ori de alte probleme de tip alergic) si cand m-am uitat in gat se vede destul de rosu, dar pana acum nu a tusit si nu a facut nici febra si ii dadeam zilnic sirop de propolis cu brad si echinaceea. Asa ca m-am apucat sa ii dau vit C, tantum verde si panadol antiinflamator si sper sa ne facem bine, sa nu ne trezim si noi cu febra si tuse ca suntem satui de asta.

fara drept de semnatura

Mergi la inceput

14.03.2002 --- Daniel --- arghirmonica
Bine ati venit arghirmonia, acuma esti si tu pe lista, sedere lunga la subiect si sa iti traiasca baiatul. Asteptam povesti despre el...

sinzi ti-am raspuns la celalalt subiect cu inotul, nu mai repet si aici. In legatura cu greuatea lui David, nu mi-as face probleme copilul arata foarte bine,e vioi si energic.. si ce daca i se vede asa coloana, nu toti copii sunt contruiti la fel.. ial pe Radu la inspectie.. vezi la el cum e.
Nicoleta inteles cu gradi.. da asa sunt uni parinti mai ciudati, vor sa arata cine sunt ei... cand va merge stef la gradi?
Lucia poate Liviu are nevoie mai mult de stat in casa iarna asta sa nu raceasca des si sa i se intareasca sistemul imunitar.. poate vb cu medicu tau homeopad sa iti dea un tratament naturist pt intarirea sistemului imunitar. Sanatate la pitic

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

buna fetelor, mai apar si eu!!!
De 3 zile am inceput lucrul si chiar ca nu mai am timp de nimic!! plec la 7 si ma intorc la 7, azi mi-am facut abonament la tren, e mult mai comod, mai ales ca aveam de merg cam 1 ora pe autostrada dus si 1 ora intors. La servici e f bine, trebuie sa recunosc ca ajung acasa mai odihnita decat cand stateam toata ziua cu prichindeii, dar plang si eu si ei!!!!
David ma intreba in fiecare sera daca mai merg, se abitne sa nu planga, dar ochii ii se umplu de lacrimi, Daria ieri dimineata s-a postat cu spatele la usa si-a cracanat picioarele si mainile si striga mama, mama, numai sa nu plec. Selin nu e multumita deloc, matusa mea numai in brate o tine, doar cand vin acasa ii trece supararea pe loc, incepe sa topaie si sa rada cu gura pana la urechi.
.... cred ca voi renunta la 1-2 zile e prea mult vreau sa stau si cu copii!
Sunt in urma cu cititul,
Gabgriela, mai esti bolnava???.....eu am avut in iarna trecuta sinusita, nasol, prima data de cand ma stiu. Am fost la doctor, el mi-a spus ca merge la fel de bine Antibiticele sau antiinflamatoarele,(de exemplu Voltaren), dar cum eu eram in ultimul trimestru de sarcina nu am putut lua, asa ca am ajuns tot la antibiotic. Incearca! ....nu o lasa netratata, ca se poate croniciza si ramai cu dureri de cap!
Hai ca incerc sa va mai citesc printre picaturi, poate reusesc sa mai pun si niste poze in album, stiu ca v-am promis demult!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Franta aug-sept 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Fetelor, scuze ca intervin...dar de katty mai stiti ceva???

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...
Ajut-o pe Barbye

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi;
esti intelept daca sti care jumatate!Succesul nu este niciodata final, iar infrangerea nu este niciodata fatala;
ceea ce ramane in ultima instanta este curajul . Poti pierde banii - e rau. Poti pierde un prieten - e si mai rau.
Dar daca ti-ai pierdut curajul si speranta - ai pierdut aproape totul.

Mergi la inceput

nu stim nimic de ea de ceva zile, nu a postat aici

quote:
Originally posted by ana_maria222

Fetelor, scuze ca intervin...dar de katty mai stiti ceva???

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...
Ajut-o pe Barbye

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi;
esti intelept daca sti care jumatate!Succesul nu este niciodata final, iar infrangerea nu este niciodata fatala;
ceea ce ramane in ultima instanta este curajul . Poti pierde banii - e rau. Poti pierde un prieten - e si mai rau.
Dar daca ti-ai pierdut curajul si speranta - ai pierdut aproape totul.

Sanatate si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Servus fetele,copiii vostri fac cursuri de calculatoare la gradinitele de stat?Si daca da care e pretul? Sunt curioasa sa stiu ca acasa e tot la calc si pe gratis,Va pup Monica

Mergi la inceput