Copilasii din 2002 (28)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Servus, Karina. Acum imi aduc aminte ca tu ziceai de Bogdan ca ia Septilin, nu mai stiam cine scrisese. Azi cumpara sotul meu sirop din Bucuresti, maine incepem si cu Septilin. Maine si joi am iar program scurt la serviciu, stau numai pana la 12, poate il scot putin la aer pe Stefan, ca sigur si-ar dori. Cu gradi mai asteptam, poate facem maine dupa-amiaza o vizita, daca avem timp si e soare afara. Asa mi-e de ciuda pentru zilele astea... Joi mergem la medic. Daca ne spune sa mai luam ceva pe lnga ce a zis, luam, ce nu facem pentru puii nostri?
Sper sa se puna pe picioare, nu mai vreau recidive sau altele... :(.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna,
Am o durere de cap de mor! S-ar putea sa fie ceva prin aer ca si duminica m-a durut!
Nicoleta, imi pare rau s-aud ca Stefan e racit in continuare! Si eu zic sa-l scoti afara, si daca ai posibilitatea nu ezita. Cu gradinita inca nu-l duce. E bine ca vrea dar mai bine nu! Noi i-am dat Lantigen B anul trecut lui Andrei si afacut forme de raceala dar nu grele, insa a facut o otita medie cam urata prin aprilie.
Karina, am vazut revista ScoobyDoo nr. 1 prin Pantelimon. Nr. 2 apare martea viitoare!
Sinzi, ce mi-as lua si eu liber!!! Mai ales azi, cu capul asta care ma doare rau!
Voi ce faceti de revelion? V-ati stabilit ceva? Noi am vrea sa plecam pe undeva la munte, dar n-am gasit nimic! Nicoleta, stii vre-o pensiune pe-acolo pe langa tine, cu preturi rezonabile? Bran, Busteni, etc. E o gluma, caci in perioada aia nimic nu e rezonabil.
Suntem 2 familii (noi 3 si finii nostri cu copii). Am cautat pe net dar sunt niste sume astronomice!
Crig72, ma bucur ca e mai bine Mariuca!
Gabb, am vazut pozele de la festival!! Frumoase! Cred ca v-ati distrat. Cine sunt ceilalti copilasi?

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Francisca spune:

Karina, multumim mult pt urari .
La fel va dorim si voua !! Am vazut ca si voi mai aveti cateva luni pana la aniversare
Nu am vazut poze cu voi, abia astept sa-l vad pe colegul de trupa al lui Vladut

Vlad abia asteapta petrecerea si eu eram asa de entuziasmata, dar mama mea este asa de bolnava si sincer parca nu mai imi arde de nimic. Ei sunt mici si nu prea inteleg. Oricum am promis ca tinem o petrecere cu cativa copii.
Speram ca starea de sanatate a mamei mele sa se amelioreze pana vineri.

Mai incearca, poate mai gasesti revista SD, pt ca in primul nr este pixul cu Scooby si harta si fara ea nu se va putea juca Bogdanel, iar in al 2-lea nr va fi masina misterelor.

Nicoleta, sanatate multa lui Stefan !

Crig, sanatate Mariucai!

Va si sa auzim numai de bine !!!

Gaby si Vlady

Francisca

Mergi la inceput

Katty, ce sa zic? Noi nu am fost niciodata la pensiune, in zona, iar preturi rezonabile nu stiu... Imi pare rau ca te doare capul. Si pe mine m-a durut ieri... Stefan sigur sufera de atata stat in casa... maine vreau sa-l scot putin.
Nicoleta

Mergi la inceput

Sanzi, pun altfel link-ul cu pozele, pe prima poza:

http://new.photos.yahoo.com/bcatalina03/album/576460762329769195/photo/294928803423824599/1
Sper sa se vada acum!

Poze aici

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Katty, vazut poze, placut mult. Unde e Andrei? Nu a fost cu voi?
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Am cumparat revista SD !
Vinzatorul mi-a zis ca miine apare nr. urmator !

Francisca, multumim si noi. Sa nu-l sari pe Vlad cu aniversarea, indiferent cit de restrinsa i-o faci. Sint ferm convinsa ca si mama ta ar vrea la fel. Sint asa de fericiti cind sufla in luminarele si le sclipesc ochii cind primesc cadouri !

Katty, durerea de cap poate fi si de la o tensiune scazute, sau ceva probleme de anemie, sau de ochi. Ai grija, daca persista, trebuie sa gasesti neaparat cauza. Pina atunci iti recomand prietenul meu de nadejde: Nurofenul.
Cit priveste Revelionul, noi avem rezervarile facute deja de la Pasti . Mergem la Botiza ! E superrrrb !

Nicoleta, sanatate multa ! Azi nu-l scoti pe Stefan? E asa de cald afara, la voi nu?! Macar asa un pic, daca n-are febraaaa... Desi acum cred ca face nanita.

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Tine aripioara asta, voinice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Buna ziua dragi mamici,

Am mai revenit si eu pe la voi. In trecut am scris si eu pe aici si am schimbat impresii cu voi, dar timpul nu este niciodata destul, asa ca uneori va mai citesc dar n-am mai scris de mult timp. Astazi am avut mai mult timp si v-am vazut pozele mai proaspete. Vai ce copii mari si frumosi aveti. Am vazut chiar pozeke asdunate de Sanzi si unde sunt mai toti copilasii. Si Rares cred ca a mai crescut desi nu prea imi dau seama vazandu-l tot timpul. Tot aspept sa-i ramana hainutele mici, dar nu raman in ritmul in care vreau eu.Rares are 1,12m si 22 kg.
Rares este relativ bine(un pic racit- deh sezonul), in rest, fata de anul trecut am progresat si am scapat de pampers, olita si alte de astea( asta era marea mea problema anul trecut cand discutam cu voi).
Merge cu placere la gradinita, suntem deja la a treia gradinita si se pare ca e bine(slava Domnului!, caci ajunsesem sa cred ca suntem noi ciudati de nu ne placea nimic!!!).
Si noi am cumoparat revista Scooby Doo, Rares este un mare fan al acestui desen animat, iar revista si pixul cu Scooby Doo sunt nelipsite acum din viata lui. Doarme cu ele, le ia la masa, la baie, in parc, oriunde, mai putin la gradinita, de teama ca i le vor strica ceilalti copii.
Referitor la aniversari, a lui Rares este departe, dar participa de zor la petrecerile prietenilor si este foarte incantat. Ieri a fost la McDonalds Dristor cu intreaga grupa de la gradinita pentru ca era ziua unei colege, iar joi merge la BoomLand la petrecerea a doi prieteni-gemeni.

Si noi avem ceva poze noi in semnatura, pozele din vacanta din Spania, din august.

Va doresc o zi buna, ... si mai vorbim

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Nicoleta, Andrei a fost cu noi, dar nefiind in centrul atentiei (a stat mai mult la calculator si s-a jucat), noi am pozat-o mai mult pe pitica! O sa caut o poza si cu el s-o pun acolo!
Karina, eu stiam ca revista apare marti. O s-o caut si eu maine! Intr-adevar mi-am facut de curand analizele ca-mi cadea parul rau, si stau f.f. prost cu fierul si cu calciu. Desi mi le-am cumparat uit sa le iau! Dar s-ar putea sa fie si de la vreme, eu sunt cam meteo-dependenta, cand e presiunea scazuta ma doare capul!!!

Poze aici

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Bine ai revenit, Cornelia!
Andrei a reinceput sa planga cand il las la gradinita! De ieri, nu stiu ce are, si-mi zice sa vin prima sa-l iau. Asa ca este un chin sa-l las acolo.
Nicoleta, am pus si doua poze cu Andrei!
http://new.photos.yahoo.com/bcatalina03/album/576460762329769195/photo/294928803449656520/16

Poze aici

varsta lui Andrei

Mergi la inceput