Copilasii din 2002 (28)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Francisca spune:

Buna Gabbriela,

Am si eu o intrebare: ce trebuie sa facem sa fim si noi pe lista?

Numele meu este Gabriela si am un copilas nascut pe 27.10.2002.
Numele lui este Vlad - Gabriel .
As vrea sa trimit si cateva poze cu el, dar nu stiu cum.

Ma poti ajuta? Am incercat sa iti trimit un PM, dar nu a fost acceptat

Multumesc.

Astept raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Bine ai venit Francisca! Sa iti traiasca baiatul si sa fie sanatos. O sa te treaca Gabbriela pe lista.Karina, ii dau lui Liviu oua de prepelita crude, dar cu putina paine si sare, dimineata, in loc de oul de gaina pe care il manca o data la 2 zile. Daca ii plac asa curde, am zis ca e mult mai bine sa i le dau asa, ca nu isi pierd din vitamine si minerale. Cura am facut-o deja de 20 de zile si acum nu mai putem manca zilnic, dar o data la 2-3 zile e bine s a ii dau in loc de oul de gaina.Permisul, eheeeeee, l-am luat si io din prima, cu maxim de puncte la proba scrisa, asta acum 9 ani. Am condus 2 ani cu un mare stres si frica si foarte rar si nesigura pe mine apoi m-a luat frica si mai tare si am renuntat. Acum, cand sotul ramasese fara permis, au sarit toti pe mine ca de ce nu ma apuc, rude, prieteni, sot complexat si asa mai departe ca vorba aia io cu permis in buzunar si nu sunt in stare.Asa ca am acceptat dupa lungi tratative sa fac cateva ore de condus, sa imi schimb permisul ca a ramas pe numele vechi si cu adresa veche si apoi sa imi iau inima in dinti. MI-e tare frica si nu sunt sigura pe mine si asta strica tot.Sa stii ca o sa incerc si eu reteta ta de pate ca poate va manca si Liviu desi stiu ca am mai incercat odata demult si nu i-a placut.Katty, si tu citesti pe diagonala? Reteta de pateu e a Karinei nu a mea.

fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Servus.
Karina, multumim de complimente, pentru noi erau? :))
Ma bucur ca exudatul este negativ, asa sa ramana!
Katty, fetita este sora mea buna (am 2 surori, si de mama si de tata, prima este Aurora, mai mica decat mine cu 1 an si 3 luni, a doua este Cristina, mai mica decat mine cu 18 ani! :))
Lucia, daca asa de bine ai luat carnetul, eu zic sa ai mai mult curaj, si tupeu. Si sa nu conduci in orele de varf...din prima.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Nicoleta, mersi de sfaturi, da curaj am nevoie, si tupeu la fel, si nesimtire la fel insa cu orele de varf e mai greu ca mai nou sau poate nu chiar asa nou, in Bucuresti sunt ore de varf de dimineata pana seara, din cauza ca e suprasaturat de masini si lucrari la sosele si aglomeratia nu se mai terrmina deloc din pacate.

fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Lucia, ce sa zic, am avut o saptamana sa vad cum este Bucurestiul, m-am lamurit, nu as locui acolo decat cu forta. In niciun caz nu i-as face asta lui Stefan decat daca nu as avea incotro, acum ca vedem cum este sa stai la munte. Am vazut pozele voastre de la tara, foarte frumoase.
Iar tupeul va veni, eu nu am curajul sa ma apuc de scoala de soferi!
Sa aveti o seara buna,
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

in cateva minute te voi trece pe lista. bine ai venit si asteptam sa ne scri de Vlad Gabriel mai m ulte sa va cunoastem si noi.
Cu PM, eu accept mesaje, dar tu pana nu iesi din mesajele moderate nu ai acces sa trimiti PM , mai ai cateva mesaje si iesi din moderate.
Poze, o sa iti creez un album si dupaia iti voi da parola sa incarci singurica pozele.

Fetelor eu revin mai tarziu, sunt suparata rau, eu am mancat duminica seara un pui de la un rest si mi=-a fost rau toata moaptea si luni ziua, la gradinita Julian a avut una ccident, un pitic l-a alergat cu un paianjen de jucari, care semana tare cu unu real, asta mic s-a speriat si a fugit si a cazut. Sa lovit la cap si la nas, are o buba imensa in frunte, o sa va fac poza sa arat mai tarziu .. acum am duc la el ca e tare marait si sacait.
si sanatate

Francisca gata esti pe lista, ai si album acuma, si pe mail o sa iti sc parola sa pui singurica poza... daca nu te descurci sa imi scri un mail.

Am vazut si toate pozele noi de la albumele cu copii din 2002,David e uns cump si se vede ca ii place ala , Andrei un dragalas, si stefan un dragalas iara... toti sunt scumpici si frumos, dar fetita blonda ma dat gata cu parue ei lung si cu bucle.

Julitura la nas si la cap

quote:
Originally posted by Francisca

Buna Gabbriela,

Am si eu o intrebare: ce trebuie sa facem sa fim si noi pe lista?

Numele meu este Gabriela si am un copilas nascut pe 27.10.2002.
Numele lui este Vlad - Gabriel .
As vrea sa trimit si cateva poze cu el, dar nu stiu cum.

Ma poti ajuta? Am incercat sa iti trimit un PM, dar nu a fost acceptat

Multumesc.

Astept raspuns.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Pentru Barbye - una dintre noi...ajuta si tu!
Tine aripioara asta, voinice

Mergi la inceput

Gabb, imi pare rau pentru ce s-a intamplat cu Julian. Sa stii ca accidente se mai intampla, pana la urma important este sa nu se intample tragedii. Am fost si eu educatoare ceva timp s stiu cat de imprevizibili sunt copiii nostri. Imi povestea o fosta colega ca un copil l-a muscat pe alt copil, a doua zi a venit parintele copilului muscat si a zis printre altele ceva de genul: "Si aveti grija sa nu se mai intample!". Educatoarele in mod normal explica tuturor copiilor ce au voie, ce nu au voie, ce trebuie si ce nu trebuie sa faca... Muscatul este ceva fulgerator, doar cu foarte mult noroc poti preveni asa ceva. Ideea este ca... se mai intampla, sper sa nu ramana cu sechele, sa nu ramana semn... Multa sanatate.
Stefan a inceput sa tuseasca iar noaptea, asta nu e de bine.... Maine il ducem la medic. Astazi nu avea cum sa ramana acasa din pacate, a trebuit sa mearga la gradi. Dar maine si vineri va sta acasa. Sper sa pot schimba totusi dansul si gimnastica, sa nu mai fie amandoua luni, efortul este mare pentru ei, dupa fiecare luni a inceput sa tuseasca...
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

quote:
Originally posted by LUCIA MIRELA
Katty, si tu citesti pe diagonala?
Reteta de pateu e a Karinei nu a mea.

fara drept de semnatura

Ups! Sorry, n-a fost cu intentie, dar se mai intampla! Tre' sa-ti dau un curcan! Scuze si Karinei!

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Doamne, eu acum am vazut ca mai erau raspunsuri si pe pagina asta!
Gabb, acum am citit ce a patit Julian, imi pare rau, dar vorba Nicoletei, bine ca n-a fost mai rau. Copii sunt imprevizibili. O sa pun si eu o poza cu Andrei julit, era la sora mea, statea pe o minge, nu topaia, mingea i-a fugit (normal) de sub fund si s-a facut numai vanatai pe fata. Ce era sa fac? Erau langa el toti, si mama si sora mea dar nu a fost nimeni vinovat, nici macar Andrei, ca sigur el nici nu-si imagina ca mingea ii poate zbura de sub el...
Cat despre fetita blonda buclata din poze e fetita prietenilor nostri din Australia, Nicole. Face 4 ani in decembrie. E intr-adevar dulcica foc. S-a lipit de mine de cum m-a vazut. Mi-ar place asa "nora", am glumit pe seama asta, chiar i-am propus sa ramana la noi si sa-l ia ei pe Andrei in Australia...
Francesca, bine ai venit, te asteptam cu povesti si poze despre Vlad.
Nicoleta, sa-ti traiasca surioarele!
Lucia, sunt intru-totul de acord de felul cum se circula prin Bucuresti. E un haos! Si mie mi-e teama de asta. Acum vrem sa ne schimbam masina si fiindca o vom lua in leasing, cu full-casco cred ca ma voi baga si eu la condus.
Crig72, pe unde esti? Trebuie sa ne povestesti cum a fost in Italia mai in amanunt! De fapt si Elena (Hellene) si Nina, pe unde sunteti?

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Katty, si mie mi-a placut domnisoara de aproape 4 ani. Si Stefan are prietene dragute la gradi, unele chiar se bucura foarte zgomotos cand il vad ;).
Ieri a fost pus la colt, cica ar fi stricat niste creioane, plangea cand s-a dus tanti Ica sa il ia. Initial nu a vrut sa imi spuna de ce a fost pedepsit. Si-i spusese bonei sa nu spun nici ea...
Of, copiii astia!
KAtty, Andrei merge la program prelungit?
Nicoleta

Mergi la inceput