Copilasii din 2002 (28)
Raspunsuri - Pagina 16
Nicoleta spune:
Am vrut sa pun poze dar nu merge... ce sa fac?
Cum se pun poze? POate a trecut prea mult timp...
Multumesc,
Nicoleta
Nicoleta spune:
Si acum sa scriu si eu ceva pana primesc raspuns...
Crig, ma bucur tare mult ca veniti cu vesti bune. Sa fie foarte bine si de aici inainte!
Sinzi deci nu iesiti de la gradi prea tarziu, aveti ceva timp si dupa-amiaza.
Gabb, ia sa incerc si eu varza asta! Poate s-o lipi si de Stefan.
Lucia, eu as vrea sa invat sa conduc, dar nu prea am timp. Ce bine ca ai inceput! Asta inseamna ceva! Stiu ca tu ai carnet, nu? Dar ti-e teama...
Nina, ma bucur ca ii merge bine puiului tau.
Noi am fost sambata la Ploiesti, la botezul fetitei unei prietene, apoi am mers la Ramnic, la parintii mei, unde ne-am simtit foarte bine. Am fost duminica si la tara, Stefan s-a juc cu pisicile si cu cateii, a admirat vitelusul care avea o zi, a alergat gainile... Ce inseamna tara! Noi aici vedem animalele la gradina zoologica!
Se pare insa ca ne-am captusit cu o raceala... Eu si Stefan, mai ales, sper sa nu fie una de-aia care sa tina cu saptamanile...
A reinceput sa tuseasca putin... Insa numai la trezire, pentru ca ii curge nasul... Ii dam inainte cu ImunoBaby... si tratamentul homeopat... poate ii trece repeed,ii mai dau si vitamina C, si suc de portocale pe care nu-l vrea mereu...
HAideti ca m-am lungit, intru sa vad ce raspuns am cu yahoo-ul.
Nicoleta
katty spune:
Nicoleta, ai primit raspunsuri? Ca daca nu iti trimit eu acum!!
Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici
varsta lui Andrei
katty spune:
Nicoleta, intre timp, ti le-am trimis! Am vazut cat s-a distrat Stefan la tara! Stiu de la Andrei ca nu mai voia sa vina acasa! La botez cum a fost?
Crig, bine ati revenit, ma bucur ca totul e bine cu Mariuca! si de la noi!
Gabb, m-ai inebunit cu reteta de varza! Cred ca o sa fac si eu!
Sinzi, ce dragalas e David, observ ca e innebunit dupa masina lui tati!
Sa va zic si de noi!
Vineri dupa amiaza, Andrei dupa ce a venit de la gradi a facut o indigestie sau altceva si a vomitat tot ce mancase la gradinita! Pe mine si pe el! Tremura tot saracutul! L-am tinut vineri seara si sambata pe regim si de ieri a trecut pe regim normal. S-a refacut totusi destul de repede.
Sambata am avut musafiri, au venit niste prieteni din Australia, au o fetita care face 4 ani in decembrie, scumpica foc, cu care s-a jucat Andrei foarte frumos!! O sa pun poze si cu ea!
Poze aici
varsta lui Andrei
Gabbriela spune:
quote:
Originally posted by Nicoleta
Am vrut sa pun poze dar nu merge... ce sa fac?
Cum se pun poze? POate a trecut prea mult timp...
Multumesc,
Nicoleta
ai reusit cu pozele... daca nu te ajut eu... spune repede repede ...
sc mai mult cand vin de la gradi si citesc si ce ati sc .. si ma uit si la poze
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Pentru Barbye - una dintre noi...ajuta si tu!
Tine aripioara asta, voinice
Karina spune:
Hello mamici de piticuti draguti !
Desi v-am urmarit, n-am prea scris ca sint in pana de... inspiratie. Din fericire Bogdan e bine, exudatul i-a iesit curat, asa ca ne-am mai linistit.
A mai crescut inca un centimetru, are 105 cm si tot 17.6 kg . Desi daca fac socoteala, parca e mai gras decit Andrei alui Katty.
Tot am ramas cu "grasu'", ca era un bb tare dolofanel, mai ales cit a supt tzitzi.
A inceput sa mai spune poezii, au inceput sa faca puzzle la gradi, asa ca am mers sa-i cumparam kopilului de lucru
Sinzi, daca ar fi dupa Bogdan ar minca numai sunca si ciocolata si din cind in cind musli cu iaurt. Lui Bogdan ii place pestele, chiar duminica am fost la gratar de peste (somn) si a mincat 1,5 felii mari. M-am bucurat tare. M-am delectat cu pozele voastre...
Nicoleta, am cumparat si eu capsuni acum vreo saptamina, dar Bogdan nu prea maninca. NU am putut sa-l pacalesc decit daca i le dadeam cu frisca, din aia de la tub. Frumoase poze, frumos baiat ca si parintii lui
Nina, ma bucur ca aud vesti bune despre voi. Sanatate in continuare ! Am sa incerc sa pun si eu poze in albumul comun, dar nu prea stiu cum.
Gabbriela, reteta mea de pateu e atit de usoara ! Trebuie doar sa ai mixer sin ala cu cutit. Se fierb ficateii de pui impreuna cu mai multa ceapa (la juma' de kg de ficatei eu pun 3 cepe mari taiate cubulete mici) si un pic de apa. Fara sare. Le fierb bine, bine, bine, pina cind ficateii se sfarma. Se scurge apa, dar nu se arunca. Se freaca un pachet de unt cu mixerul (cel cu palete), la care se adauga fcatei strecurati cu ceapa cu tot, se adauga sare, eventual mustar, daca nu e pt. copii se poate adauga si un pic de piper si se mixeaza cu mixerul vertical cu cutit. Daca e prea uscat si merge greu se mai adauga din zeama strecurata.
Daca n-ai mixer cu cutit, se poate da prin masina de tocat. Dar nu iese asa fina.
Eu ultima data am uitat sa pastrez zeama si era asa uscata !!! Si am adaugat castraveciori acrii tocati marunt si am mai mixat pasta asa.
Se pot adauga si galbenusuri de ou, bucatele de gogosari, etc.
Prima data cind a papat Bogdan pateu din asta a papat, dar bineniteles varianta simpla, doar ficatei, ceapa si unt
Bogdan nu maninca varza (gatita). Dar nu ma mir, ca nici mie nu-mi place .
Crig72 bine ati revenit acasa. Ma bucur si eu ca este mai bine Mariuca si asteptam numai vesti bune.
Lucia Mirela si i-ai dat ouale crude?! Sau am inteles eu gresit ?!
Frumos baiat ai, mey !
Cind dai examen ?!
Uite 2 linkuri, poate te ajuta:
www.vreaupermis.ro/chestionare.php
www.autotest.ro/index.php?go=che&cat=1
Nu-ti face probleme, ai sa te obisnuiesti. Eu am dat examen la 40 de ani ! Am deja 2 ani de condus si deja am si tupeu
Katty, imi pare rau ca a avut probleme Andrei cu stomacelul, da' cred ca e un virus ca si Bogdan a patit cam tot la fel acum vreo 10 zile si am mai auzit si de alti copilasi ! Bine ca i-a trecut repede.
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Tine aripioara asta, voinice
katty spune:
quote:
Originally posted by katty
Buna, buna!
Va zic ca Andrei al meu e ff dezvoltat ptr. varsta lui, e la maxim si la greutate si la inaltime dupa tabelele date de Gabbriela (chiar mai mult ca are 113, masurat luna trecuta si 20 kg).
Karina, eu am zis ca are 20 kg, dar as vrea sa aibe mai multe fiindca e inaltut!
Nicoleta, am vazut pozele din album, de la tara, frumoase. Frumos copilul. Cine e fetita din poze?
Am pus si eu cateva poze tot in albumul comun cu Andrei si fetita care a fost sambata la noi in vizita (Nicole, 3 ani si 10 luni).
http://new.photos.yahoo.com/copiii_din_2002/album/576460762316789793/photo/294928803326734742/41
Lucia, pare interesanta reteta ta de pateu. N-am incercat niciodata sa-l prepar in casa dar poate incerc acum. Am vazut si pozele tale de la tara , foarte frumoase.
Acum va pup ca ma grabesc!
Poze aici
varsta lui Andrei