pulverizare autobronzant

pulverizare autobronzant | Autor: anka-maria

Link direct la acest mesaj

Am gasit un centru care face pulverizare cu autobronzant la 30 euro tot corpul. A mai facut cineva asa ceva? E nevoie de mai multe sedinte ca sa te bronzezi? Cum e cu imbracatul dupa si cu pregatirea dinainte(spalat, exfoliat, cremuit, etc)?

just me

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

Anka cu ce te pulverizeaza ? Un pistol si solutia e pe baza de zahar brun ?
Daca da stiu eu ca mi-am facut !

Nuanta e foarte frumoasa, uniforma, poti sa te faci cat de neagra vrei..etc ! Poti sa te faci o singura data si sa-i spui fetei sa insiste, daca esti multumita data urmatoare oricum se mai inegreste !
Asta a fost partea frumoasa ! Daca partea financiara nu este o problema atunci sigur discomfortul este.
Vis a vis de pregatirile de dinainte, un exfoliat puternic este suficient. Dupa aplicare te usti acolo putin cu uscatorul de par ( nu exagerat ca nici asa nu-i bine) si te imbraci ( in haine mai naspa ca se lasa) mergi acasa si a doua zi dimineata te speli. Cam lasa pe toate alea si e cam naspa... A doua zi la dus iese cam jumate sin culoare si cam in 4 zile nu mai ai nimic.. din pacate.
Cu toate astea e foarte misto daca ai vreo ocazie.. pielea e chiar foarte frumoasa dupa !
Sper ca am fost coerenta in informatie ! Bronzare placuta !

------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Habar n-am cu ce substanta este, dar speram sa fie ceva care sa nu se duca asa de repede. Daca e pentru cateva zile atunci nu prea merita efortul. Dupa cum ai spus si tu, poate la vreo ocazie deosebita.

just me

Mergi la inceput