Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (141)
Raspunsuri - Pagina 6
BiuMil spune:
legat de petrecerea de 1 an...ce idei mai aveti? restaurant? acasa? merci!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
country girl spune:
Ioana felicitari pentru cresa! Ai reusit deci!
Mifloricico asta ar trebui sa te mobilizeze
Si, pana nu uit, la aniversarea primului an pentru Mario, Daria si Eva-Elena!
si Ilinca (10 septembrie 2005)
country girl spune:
quote:
Originally posted by BiuMil
legat de petrecerea de 1 an...ce idei mai aveti? restaurant? acasa? merci!
noi am facut acasa ceva ff restrans: noi, nasa si cativa prieteni foarte buni ai nostri, ceva de genul o sampanie si o felie de tort dupa amiaza, la o ora cand Ilinca in mod normal ar fi fost in mare forma. N-a iesit ce am vrut, Ilinca fiind bolnavioara si deci nu prea bine dispusa.
am repetat la cresa a doua zi cu grupa ei: tort si bombonele pentru copilasi. I-au cantat, au mancat tort, au dansat, s-au zbenguit vreo doua ore. timp in care noi am baut o cafelutza cu educatoarele. a primit cadou si gata. de a doua zi a stat acasa fiindca izbucnise eruptia de varicela.
country girl spune:
Gata, inchei aici tastarnitza, ca am de lucru pana peste cap si ma mai asteapta un concurs peste cateva saptamani.
Pupat toata lumea!
BiuMil spune:
merci Ina, si mii si milioane de scuze ca nu ti-am raspuns la mail...inca nu am renuntat la idee, asa ca daca te trezesti cu un mesaj de la mine peste cateva saptamani sa nu te miri!
eu am doua variante, cea extinsa si cea foarte extinsa pt ca am multe rude destul de apropiate care vor sa participe la eveniment...cam 20 de persoane, iar daca mai adaug si o gasca de copii si parinti batem la 30. eu atatia oameni oricum nu prea vreau sa bag in casa, plus ca se si lungeste iar unii vor participa mai putin ca altii, adica cei care vor pune masa, vor strange farfuriile, etc. m-ar tenta un restaurant, asa la ora pranzului...mancam ceva si apoi fiecare la casa lui! e scenariul ideal!
BiuMil spune:
fetele din nordul tarii, cum arata peisajul acum la voi? au ingalbenit frunzele? sau e inca verde? e o intrebare serioasa sa stiti...sotul vrea sa plece o sapt in Bistrita si in Maramures, pentru poze si cauta perioada cea mai propice...merci mult
Antoanela23 spune:
Neata buburuzelor,
Uf, ca nu am timp sa citesc din urma decat putin si fuga-fuga.
Mersi celor care mi-au raspuns despre scaun.
Kristinutza felicitari pt master, e super-realizare. In ce domeniu, daca nu-i cu suparare ca intreb?
Pupici la fete si o zi buna,
Anto siVictor (8 octombrie 2005)
roxi23 spune:
FETELOR, dARIUS DOARME ASA CA VA SALUT DIN NOU.
Petrecerea de un an o vom face la nasa acasa. Are un apartament ft mare, ea a tinut mortzish sa facem la ea. O sa avem bufet suedez, tort personalizat si vreo 20 de invitati. Sper sa fie OK.
De cand s-a marit cupilu' eu sunt si mai disperata in ceea ce priveste curatenia. sterg zilnic, chiar de 2 ori pe zi tot cu domestos, spal jucarii etc. cred ca o sa o iau razna.
Darius nu este cuminte deloc.Nu ii plac jucariile lui deloc, in schimb trage de prize, de perdea, de flori, tranteste tot si este ft curios. Abia astept sa mai creasca, pentru ca eu simt ca nu mai pot.
Azi ploua si deci nu il pot scoate afara si ma gandesc ca o sa fie ft agitat, mai ales ca numai afara ii place sa stea.
Si, pentru ca sunt la capitolul "ofuri", sa va spun ce mi s-a intamplat aseara. Asadar ne aflam blocati in trafic, ca deh, francofonia paralizeaza Romania, cand din spatele nostru tzasneste pe contrasens nea Becali cu buldozerul lui. Politistul platit din banii contribuabililor, aflat in intersectie pentru a decongestiona traficul, ramane tablou la vederea bolidului. Probabil ca se gandea ca i s-a indeplinit visul, acela de a vedea minunatul autovehicul trecand in viteza pe langa el. Asadar mai mare blocajul. Nea jiji pe contrasens, masini oprite in ambele sensuri. Intr-un final se pierde in marea de masini marele nume al scenei politice romanesti, nea politistul isi aseaza palaria si cu greu isi revine...drept pentru care vreo jumatate de ora am stat si am contemplat frumusetile capitalei din masina... "Unde esti tu Tepes Doamne..."
POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
"Nu am chef azi, nu am chef azi, n-am chef de nimic..."
kristinutza spune:
am eu impresia sau mesajele chiar sunt decalate tare?
multumesc pt felicitari!
antoanela, eu am terminat psihopedagogia la facultatea de psihologie, iar acum merg mai departe cu masterul de la catedra de pedagogie tot de la facultatea asta, masterul e de "management si evaluare educationala".
ieri, la berea pe care am dat-o in regie, prietenii m-au intrebat de ce nu incerc sa deschid o gradinita particulara? ce ziceti, care se mai baga? facem noi o cresho-gradinitza a noastra!
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
kristinutza spune:
am peste o mie de mesaje?!
eu?!
uau, sunt o vorbareata.
edit: hmmm, pot sa-mi pun si titulatura, nu? oare cum, oare cum?
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video