Outlet-uri

Outlet-uri | Autor: amik

Link direct la acest mesaj

am auzit si eu de curand de genul acesta de magazine.cunosc persoane care isi cumpara frecvent haine si incaltaminte super dintr-un astfel de magazin, dar sunt cam secretoase si nu vor sa spuna unde anume se afla magazinul cu pricina.si eu nu vreau sa insist la ele!
dar tare mi-as dori sa ma duc si eu!cunoaste vreuna dintre voi un outlet in bucuresti?

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

"Outlet" e un soi special de magazin, unde se vinde direct din fabrica. Daca prinzi o fabrica ce produce mai mult exporturi sau pentru firme consacrate, ai sansa sa cumperi la preturi mici haine de firma (dar uneori fara eticheta cu pricina ).
Si pe-aici exista asa ceva, din pacate in Bucuresti nu cunosc. Ar trebui sa fie magazinele fabricilor de confectii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

scuze ca nu raspund exact la intrebarea ta, dar eu cunosc in Oradea 2 'outleturi'... care sunt simple magazine de imbracaminte sau incaltaminte, cel putin aici in oraselul nostru. Probabil outlet inseamna un magazin mai special (?), dar aici la noi, nu am vazut nimic aparte nici la produse, nici la preturi. Chiar am discutat despre tema asta cu prietenele mele, si am ajuns la concluzia ca de fapt e vorba de un nou termen adus de afara, si nimic altceva. Totusi astept cu interes raspunsurile bucurestencelor care poate stiu mai mult despre fenomenul asta.

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORE33 spune:

In fata statiei de tramvai{41} in zona LUJERUL exista un asemenea magazin.Nu are nimic special fata de al;te buticuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catusha spune:

Eu stiu ca la un magazin tip outlet gasesti haine (incaltaminte) din colectiile anilor trecuti, ori masuri foarte mari sau foarte mici, mai putin cautate, si deci care nu se vind asa usor.

Catusha, de 2 X mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Am niste prieteni care si-au facut vacanta la roma si mi-au povestit ca s-au imbracat din outlet, care magazin este undeva in afara orasului, sunt multe magazine, un fel de bazar mai evoluat. Hainele sunt de firma, la preturi de nimic, cu tot cu etichete si inscriptionari. Ma rog, preturi de nimic fata de cele din ro.
La noi n-am auzit sa fie asa ceva. Poate Dragonul rosu, niro, dar nu se compara din ce mi s-a povestit. Acolo se dau contrafacute si de calitate indoielnica pe cand prietenii mei si-au cumparat tzoale originale.

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

in outlet-uri, de obicei, gasesti haine din sezonul trecut, poti gasi si numere mai mici si mai mari, nu este o regula. in bucuresti sunt adidas- spre otopeni, nike- nu stiu pe unde, si puma pe doamna ghica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

este unul in Otopeni (Adidas) dar preturile nu sunt "de nimic", ci la fel ca la magazin.

edit: Adidas, nu Nike

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Cum au spus Catusha si Josefine, outletul are aici semnificatia unui punct de vanzare a produselor din colectiile anilor trecuti sau campionatura pentru noile colectii.
Mai sunt si obiecte 'defecte', incaltaminte care nu are culoarea uniforma de ex.
Nu are nimic in comun cu bazarul, Dragonul Rosu, Niro.
Fiecare firma are magazinul ei, unele chiar luxoase, vezi Bulgari, Versace, Cacharel.
Nu stiam ca exista si in Buc, verisoarele mele chiar se plangeau ca acolo nu gasesc asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

bine, deci stiti de puma!!!unde anume e?asta mi-ar fi cel mai in drum!!da-ti-mi adresa, indicii, ca azi ma duc daca ma ajutati.

si de celelalte as vrea sa stiu.

tipele de care va vorbeam au bani cu carul, deci nu cumpara de necesitate.insa daca sunt ieftine,bune si frumoase, de ce nu?plus ca la mine curiozitatea-i mare!

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

amik, outlet-ul puma este peste drum de parcul tei, chiar langa banca brd. au avut o oferta super acum cateva saptamani, nu stiu daca mai e, cumparai o pereche de incaltari, gratis pe cea de-a doua. era o aglomeratie infernala si au inchis mai devreme asa ca nu am apucat nimic

Mergi la inceput