Outlet-uri

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

pai cum ziceam si ancai.. si pe mine ma nerfeaza quote-ul na ca te-ai gasit mai maestra!

pai nu era de dezvaluiri ?? n-asha fu vorba la-nceputu sobectului???tssss!!! aja cevaaaa

oricum, marele secret in vazul tuturor ramane acelasi Mini Prix, cre' ca singurul outlet in toata puterea cuvantului din tara... Si iete ca nu toate fetele sar sa-l aplaude! deshcarevasazic' secretu e la fel de bine pastrat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

io una il aplaud si sunt multi ca mine; trec zilnic pe langa cel din Otopeni, e mai mereu full iar despre masinile parcate acolo....
zici ca esti in parcarea unui hotel de 5*...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by clyo

[quote]Originally posted by Kittie

marci de renume? hmmm... mi-e teama ca , contractele 'grele' au picat si la ei...

da' venind vorba de magazine care comercializeaza asemenea haine... mi-am adus aminte de hatu si de tranio, inca un stand din pav h (herastrau). Va trimit cu incredere ca nu veti fi dezamagite!

[right]

[green], mami de pisoi

mey, mey pliz, nu dezvalui aici toate secretele

da, ai mare dreptate, au haine super acolo si la preturi acceptabile.
sunt un client fidel
[size=1]poa ne vedem p-acolo

edit: am facut varza mesajul cu quotul asta....

Ahaaa, deci sa nu dezvaluim secretele, numai asa cu juma de gura, sa muncim si noi sa cautam un pic ce dreq???
Ori oti fi voi exact tipele alea secretoase de care zicea Amik, sau e un trend intre clientii "fidei" de outlet? Nu de alta da io din faza cu hatu si tranio in h n-am inteles nik

Si cu parcarea de 5* in curtea miniprixului hai mey, sa nu exageram ca ne mai citeste si vreo forumista care n-a fost niciodata si pleaca cu sacul la pomul laudat.
Deci miniprix e outlet. Daca toate merg pe acelasi sistem ar trebui sa stiti ca jumatate din hainele din miniprix au defecte. E drept ca marea majoritate sunt mici si pot fi remediate fara probleme, dar ai putea sa te inseli nestiind acest amanunt. In rest la hainele fara defecte si care sa fie si misto, mie sincer nu mi s-au parut cine stie ce preturi rezonabile. Acum probabil nivelul rezonabilului difera de la persoana la persoana... Ca trebuie sa recunoasteti ca e si multa marfa hidoasa acolo, care nu s-a vandut ani de-a randul la greci da' nu in magazine rasarite de haine ci in magazine d-alea de suveniruri.

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

ioi... scrie pav h (herastrau) - aka pavILIONUL h (herastrau). Hatu si Tranio sunt numele standurilor DIN pavILIONUL h
EDIT : am recitit.. si ma gandeam ca poate tot nu e clar.. e ca si cum as fi spus magazinele zara si mango din plaza.. pavilionul h (HASH adica) e un vestigiu al comertului 'democratic' incipient,aparut imediat in anii '90...h si prisma erau puterea pe vremea aia..

secretoasa nu mi-s din fire, oricum trebuie sa ai multa rabdare sa gasesti ceva prin Mini prix de pilda (unde sunt de acord, sunt si multe hidosenii si preturi medii.. ) dar si mult cap si simtz ca sa pui toalele intr-un fel pe tine..Nu mi-e deci, frica de dezvaluirea surselor, nu-mi face nimeni spalaturi pe creer sa-mi fure deosebitul stil (asta daca l-o si vrea careva )..

a! Si daca tot vb de kestii pe care le jtie numa unele lume : daca produsul la care-ati reperat defectul (in mini prix si nu numai) nu are marcat pe eticheta 'produs cu defect' sau nu face obiectul unei vanzari tip 'solduri' (unde sunt alte reguli de comercializare), puteti cere fara sa clipiti o reducere pt resp. articol. Aveti in vedere doua solutii finale : fie o reducere (care de pilda in mini prix merge in jur de 10-15%) fie un produs identic fara defect (sau cel putin fara defectul semnalat de voi la cel dinainte)...

Mergi la inceput

Aouleu! Ce m-as fi facut daca nu editai sa-mi zici ca pavilionu se numeste hasi???
hai ma ce dreq crezi ca asta e subiect sa ajungem la zeze cu el? Care e problema, am crezut ca cine stie ce marci de renume sunt traino si hatu si n-am auzit eu de ele puteai sa zici de la inceput ca-s nume de magazine, de-aia am si zis ca nu am inteles nik, nu ca o data la 2 ani cand ajung eu in hasi as sta sa belesc okii pe la cum se numesc magazinele.
Mersi

bb2

Mergi la inceput

Io n-as duce sobectu la zeze... decat daca tin la secretu al' de la-nceput... si m-as coaliza cu alte secretoase aja ca mine si l-am proecta..

Da vezi ca-n istoria cu scufitza, tu ejti a' mai agresiva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

am inteles ca in viena si aproape de viena sunt 2 outlet-uri mari. pe unul l-am gasit eu acum 3 ani si tot de acolo ma imbrac.se numeste pandorf si am scris despre el la subiectul cu acelas titlu deschis de carolinah.
sper ca va sunt de folos informatiile.

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Hai sa vin si cu o contribuite pozitiva la subiect
Am descoperit ieri un magazin de fabrica cu haine care aveau etichete de naf naf. Si mai erau cateva marci dar eu care nu le am p-astea cu hainele nu le-am recunoscut.
Hainele erau destul de misto, pentru cele de vara aveau reduceri de 50%, iar pentru toamna iarna aveau lucruri foarte frumoase, moderne, dar masuri pana in 46 eu acum port 50 in crestere asa ca...
Magazinul este pe soseaua iancului nu departe de piata iancului, pe partea dreapta. Au un banner mare pe o cladire pe care scrie ca au confectii la pret de fabrica si fabrica se numeste zefir.

bb2

Mergi la inceput