Outlet-uri
Raspunsuri - Pagina 3
Jocelyn spune:
quote:
Originally posted by amik
Jocelyn, mai fortez putin nota la tine si te rog frumos, daca poti, sa imi explici si mie mura-n gura cum ajung la magazin, in conditiile in care vin dinspre muncii si nu cunosc zona tei decat foaaarte vag-adica spatele circului si atat.ce zici, te bagi?
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
scuze, abia acum am vazut ca ai raspuns si vad ca deja ti-au explicat fetele deci sper ca e ok :)
anca2207 spune:
In Bucurestii Noi, peste drum de Textila Dacia, e o fabrica de confectii de dama care lucreaza export pt. marci de renume si care are magazin tip outlet.
In afara de confectii mai importa stocuri de calitate din UK la preturi bune.
Kittie spune:
marci de renume? hmmm... mi-e teama ca , contractele 'grele' au picat si la ei...
da' venind vorba de magazine care comercializeaza asemenea haine... mi-am adus aminte de hatu si de tranio, inca un stand din pav h (herastrau). Va trimit cu incredere ca nu veti fi dezamagite!
anca2207 spune:
quote:
Originally posted by Kittie
marci de renume? hmmm... mi-e teama ca , contractele 'grele' au picat si la ei..., mami de pisoi
Scuze, dar pe mine m-ai pierdut, n-am prins ideea, asta daca replica imi era adresata.
Kittie spune:
iap! (ma nerfeaza quote-ul.. il folosesc numai in caz de atac la persoana
). acum ceva vreme, fabricuta resp avea contract si cu marks&spencer.. Intre timp, ceva anume i-a facut sa-si reorienteze productia..
d'aia zic , 'greii' au picat si de la ei.. Au ramas chestii usurele. De bun gust, nimic de zis, chiar preturi convenabile!
anca2207 spune:
quote:
Originally posted by Kittie
iap! (ma nerfeaza quote-ul.. il folosesc numai in caz de atac la persoana). acum ceva vreme, fabricuta resp avea contract si cu marks&spencer.. Intre timp, ceva anume i-a facut sa-si reorienteze productia..
d'aia zic , 'greii' au picat si de la ei.. Au ramas chestii usurele. De bun gust, nimic de zis, chiar preturi convenabile!
, mami de pisoi
M-am prins acum.
Eu mi-am luat chestii dragute de acolo, fuste, pantaloni, bluze la preturi bune si foarte bine lucrate.
Oricum din cate stiu eu sunt obligati sa taie etichetele daca nu e outletul marcii respective.
Eu oricum nu sufar de "eticheta" daca ceva imi vine bine si e bine lucrat nu trebuie sa fie obligatoriu o marca de fitze...
Cred ca oricum le-a folosit sa lucreze pentru M&S, se vede din calitatea executiei....
clyo spune:
[quote]Originally posted by Kittie
marci de renume? hmmm... mi-e teama ca , contractele 'grele' au picat si la ei...
da' venind vorba de magazine care comercializeaza asemenea haine... mi-am adus aminte de hatu si de tranio, inca un stand din pav h (herastrau). Va trimit cu incredere ca nu veti fi dezamagite!
[right]
[green]
, mami de pisoimey, mey pliz, nu dezvalui aici toate secretele
da, ai mare dreptate, au haine super acolo si la preturi acceptabile.
sunt un client fidel
[size=1]poa ne vedem p-acolo
edit: am facut varza mesajul cu quotul asta....

Kya spune:
quote:
Originally posted by amik
unde este complexul ANADOR???
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
Mi-am facut eu ieri de lucru si am trecut pe acolo! Mare dejamagire!!
Initial am crezut ca este inchis, pentru ca era tot gol, si majoritatea magazinelor aveau hirtie pe geamuri.
Pentru haine am gasit 2 magazine, plus Tara (desi cred ca era mai mult un punct pentru ajustarea hainelor, pentru ca arata ca o croitorie inauntru), si 1 magazin de pantofi.
Slabut, lucrurile dragute erau cam scumpicele, iar celelalte "cirpe"
Kya - viitoare mamica in asteptare