Outlet-uri
Raspunsuri - Pagina 2
amik spune:
moaaama, deci trebuie sa fii super pe faza.sunt dezamagita!
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
amik spune:
Jocelyn, mai fortez putin nota la tine si te rog frumos, daca poti, sa imi explici si mie mura-n gura cum ajung la magazin, in conditiile in care vin dinspre muncii si nu cunosc zona tei decat foaaarte vag-adica spatele circului si atat.ce zici, te bagi?
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
saddie spune:
Mai e un Nike Outlet Store la intersectia Stirbei Voda cu Berzei. Intr-adevar acolo gasesti articole din colectii mai vechi la preturi ceva mai mici decat la alte magazine Nike.
Mai stiam si un magazin la poarta fabricii Diamond, pe langa OMV Tineretului pentru strampi ![]()
http://pg.photos.yahoo.com/ph/odeta83/album?.dir=/1277re2
josefine spune:
si la apaca gasesti haine de firma si ieftine, in special pentru brbati. de la costume armani, gucci, hugo boss, samd..
ECMI spune:
Mai e un Nike (cred) pe Stirbei Voda, mai sus de Tribunalul setorului 6.
http://photos.yahoo.com/ph/c_ghimis/my_photos
Kittie spune:
Hmm.. ar fi cam greu sa gasesti firmele resp la Apaca.. Din simplul motiv ca nu se (mai) fac in Ro. In ordinea de idei a subiectului, Romania beneficiaza de un lant outlet pe care cel putin 70% din voi il cunoaste, doar nu sub denumirea asta ci : Mini Prix. Alte magazine de gen (pe care le stiu eu, intamplator, fara sa le fi cautat in mod special) : Outlet-ul Puma&co de la intersectia Colentina (vis a vis de benzinaria Luk Oil), un asa zis outlet "brandz" in complexul Anador (St. cel Mare). Magazinele de fabrica nu sunt pe principiul Outlet. ci pe principiul romanesc al supraproductiei sau produselor cu defecte care intra la comercializarea comuna si care ne pierde nenumarate contracte cu firme respectabile .
Androix spune:
E uite, ca n-am stiut ca puma din tei e outlet. Io am fost acolo in toamna. Aglomeratie intr-adevar dar daca asta inseamna oulet ma las pagubasa. Ce modele din colectiile veki? Poate cele mai ratate modele. NU am vazut in viata mea incaltari mai urite decat in magazinul ala!![]()
Amik, magazinul este la intersectia D-na Ghica cu lacul tei, chiar in dreptul benzinariei luk oil, langa brd. Ca mijloc de transport e masina 282 daca nu ma insel, care vine dinspre arcul de triumf. Sau poti veni cu 21 de la obor pe colentina si la colentina cu d-na ghica (unde e avionul in mijlocul intersectiei) cobori si o iei in sus, in stanga cum vii de la obor si mergi pana la urmatoarea intrsectie mare unde intalnesti benzinaria si brd-ul.
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2
inaioana spune:
Mini Prix Otopeni
- de cativa ani eu si copiii ne imbracam aproape numai de acolo. Singura problema este ca trebuie sa ai ceva timp sa cauti prin magazin si e bine sa mergi des pt ca in fiecare joi aduc marfa noua, pe tot parcursul anului au diverse promotii. In we e foarte aglomerat, programul este 10-20 zilnic (inclusiv duminica). Mult succes!
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici