O alta Timisoara (8)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Salutare!

Si eu pe aici...o saptamana infernala cum nu doresc la nimeni....Dejan super marait, eu super aglomerata si nervoasa la lucru...ore dupa masa...dar or sa treca toate astea.....De razbunare si ca sa ma relaxez m-am tuns si sunt super incantata de ce freza am...

Miro..sa stii ca eu te citesc si la mamici...Ai grija de tine!Am citit si aventura cu medicaul...aiurea de tot..sper sa nu fie tot timpul asa in fuga....

Gio....deja trebuie sa eliberati aici????? Cam nasoala treaba....Oricum si eu zic ca si Clau...daca nu aveti inca toate conditiile e greu cu bb...si ce fain Italia.....

Sibylle....FELICITARI PT BB!

Fetele trebe sa plec ....e nebunie iar....
Pusi!

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Simina ma bucur ca ai scris. Bine macar ca te ajuta ai tai cu Dejan. eu eram in plop, in locul tau.

Da e fain..Italia, sora mea, dar parca nu vreau pe timp asa de mult.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Salutari fetelor.
Scuze ca nu va mai scriu dar nu prea am timp la facultate. Acasa astept internet-ul din 25 septembrie.

Sybille felicitari pentru bebe, am citit la fetele din Franta ca ai nascut.

Cind ne mai intilnim fetelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Ciao fetele!
Sibylle,felicitari pentru bebe,sa dea Dumnzeu sa fiti fericiti,sa va aduca numai bucurii!
Miro,inca 2 saptamani!!! Cred ca nu mai ai rabdare.Eu una nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul,parca ieri te felicitam pentru sarcina!
Gio,nu mai sta pe ganduri,fugi in Italia,lasa ca se descurca Clau,nu pateste nimic,iar tie o sa-ti treaca timpul repede acolo,nu fa cum am facut eu in vara si regret si acum.
Simina,te cred ca ti se aglomereaza toate iar cei mai irascibili in asemenea situatii sunt copiii,lasa ca vin si zile mai bune.
Dia,ai acelasi numar de mobil?Vreau sa te sun,daca ti l-ai schimbat,da-mi te rog un PM cu nr. arhitectului vostru,ca acum chiar am mare nevoie.
Ingerash,Diana,Albi,pupici!
Fetele,eu sunt tare aglomerata la fel ca si Simina,cand vin de la scoala sunt stoarsa de puteri,imi e foarte greu sa ma mai mobilizez sa il ajut pe Dany la teme si chiar are nevoie de ajutor ca fac multe chestii noi,azi de ex. am ajuns la 16 acasa si el avea de facut prima compunere,nu stia sa aleaga subiectul,cum sa o conceapa....pun pariu ca i s-a explicat in clasa,dar a dfost neatent sau a uitat.Abia,abia m-am adunat sa fac cate ceva cu el.Pe de alta parte Angy e bolnava de o saptamana,a stat acasa,noroc ca a fost Emil in concediu si a putut sta cu ea.Va dati seama tratament,etc,el statea cu ea,dar inainte de ai da fiecare tura de tratament ma suna la scoala sa se asigure ca e ok.
Pe de alta parte,ma pregatesc de un festival in cadrul careia o sa sarbatorim 10 ani de la infiintarea ansamblului de parcutie,acolo alta belea,invitati,cauta fosti elevi....etc,iar in paralel,fac repetitii la greu.
Aia mici de gimnaziu ma bazaie ca ei cand fac ora,cand studiaza,imi vine sa-i dau de pereti,i-as fi bagat si pe ei sa cante,dar nu-mi ajunge timpul de repetitii,cam asta e.
Na ca mi-am varsat of-ul la voi,sper doar sa nu va indispun.
Sper sa mai apuc sa scriu una alta in we.
Pussy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

ceau fetelor, dupa cum vedeti mi-am facut timp s aintru pe forum, nu pot sta deoparte de voi nici cu forta
Miro, nu-mi vine sa cred k in 2 saptamani vine bebeeeeeeee , abia astept sa te felicit
Sybille, felicitari pentru bebe
Gio, nu vrei sa mergi in Italia? Ma duc eu , apropo, am o profa de italiana, e un pic sarita saraca, ne-a facut capsunari nenorociti ca n-am optat pentru prima limba italiana
Mitzuka, felicitari de freza , eu ma duc la tuns mai cu groaza ca la dentist ca intotdeauna iese altfel decat vreau eu .

fetele, va pup pe toate & sa aveti un we fain,

p.s. vedeti k e festivalul vinului in we asta ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Buna fetelor

Sybille - e drept ca nu ne stim dar ....
Felicitari !!! multa sanatate la amandoi ,sa va bucurati de ghemotoc!

Cosmi2- la anul ma asteapta pe mine distractia cu inspectii si prostii

Miro - sa fii cuminte si sa ai grija de tine si fetita .. si dormi cat poti !!!

Dia - tu unde esti acum??in timisoara?

despre noi ce sa mai spun...andrei umbla tinut de manute,are o viteza de-a busilea ...raman vesnic cu pampersul in mina si el dispare;se cocoatza pe tot ce prinde,scoate tot din dulap,...si se pare ca intelege el ceva numa ca nu prea are chef.
cel mai fain e cand e nemultumit ca da asa de repede din picioare de parca ar fi bocanila....restul serialului cand ne vedem .

va pup
diana

Mergi la inceput

Ingerash, Alina, Dia va si sa aveti spor la toate.
Diana s-a facut si Andrei nazdravan, nu?
Nu stiu de unde au atata energie copii astia, pe mine ma ameteste marco. Dar imi trece orice cand il aud cum ma striga: mama,mama si cand face bur,bur,bur din buze. L-am invata sa-si duca si degetul sa faca. e un scump.

va , trec la treaba.

maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Buna fetele

ce mai ziceti ??? eu nimik ...bantui la ora asta

Gio -ia spune tu ce treaba au bebeii nostrii....sa pape,sa faca nani si nazdravanii ,asa ca nu te mira de unde au energie.
Azi am avut o dovada mai clara ca andrei isi da seama cand face nazbatii,nu stie ce face dar stie ca nu e ok... a trantit ceva jos si a facut zgomot..cand l-am chemat s-a dus in directie opusa nici nu se uita spre mine...cand a vazut ca-l tot strig pe nume a venit cu spatele la mine ...asa ca sa scape de corvoada ; nu l-am certat ca dupa aia nu mai vine cand il chem dar i-am tot explicat spre amuzamentul lui dan asa ca-i cumparam la copil la 1 an un dictionar.

Am fost ieri in bazar si am gasit hainute de bebe super faine si la preturi rezonabile : salopeta de catifea raiata cu 200 000,caciula+ fular super haioase 50 000,pantaloni grosi de iarna tot cu 200,numai ce am cautat nu este ...pulover cu model lapon si pe gat .

a propos...se cam doarme ....wake uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup!!

pupici
diana

Mergi la inceput

Neatza!!!
Cam asa e cu bebeii strengareii Diana. Marco stie ca nu are voie aia si aia, dupa tonul meu. dar se uita la mine ii zic si pleaca. cand nu sunt atenta...tusti acolo, nu inainte de a se uita la mine sa vada daca-l vad.
Sa poarte sanatos Andrei toate hainutele.

Eu ieri am fost sa platesc biletul de avion. asa ca...cu data de 1 nov. vom fi in It. pt. 16 zile. dar mai intru de acolo, nu va las eu asa.
Abia astept acum, doamne cate ii voi lua pustiului. Ca doar pt. el ma duc mai tare.
Sper sa gasesc scaun de masina mai ieftin ca aici.
Pacat ca am voie doar 15 kg, caci nu pot aduce multe. dar ne luam doar strictul necesar la noi.

Asa ca...Miro...vezi ce faci si zi la Karinuta sa iasa inainte de 1 nov. sa pot sa vin sa va vad.

Fete va si va doresc spor la treaba si un weekend minunat.

nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Noi am fost azi in Mall si ne-am intalnit cu Diana si Andrei.
Cum Clau avea treaba la ap. nostru, am ramas cu Diana. Am stat la un pahar de vorba in fata unei farfuri cu strudel. Poze am facut la sf. caci marco mi-a adormit cu cerealele in gura.
A fost super misto. Mai trebuie repetate chestiile astea.

Uitam: Marco a facut azi primii 2 pasi singur . Suntem asa de fericiti, avem baiat mare deja!!!!

si noapte buna.

nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput